Prima pagină » Titlurile zilei » Șantaj cu lista de cumpărături la Iași. O femeie s-a trezit că toată lumea a aflat ce și-a achiziționat și nu mai iese din casă de rușine: „Mă tem să mai merg la magazin, să cumpăr o pâine” – FOTO

Șantaj cu lista de cumpărături la Iași. O femeie s-a trezit că toată lumea a aflat ce și-a achiziționat și nu mai iese din casă de rușine: „Mă tem să mai merg la magazin, să cumpăr o pâine” – FOTO

23 apr. 2024, 02:00, 13 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Lili Odăgeru, o femeie din comuna Andrieșeni, susține că este șantajată din cauza unei simple liste de cumpărături. Imediat ce a fost la magazinul din sat, la care lucrează cumnatul lui Ilie Urmă, femeia s-a trezit cu postări pe Facebook, în care se scoate în evidență faptul că și-a achiziționat coniac și bere.

Șantaj la Iași, din cauza unei liste de cumpărături

Ilie Urma 

Imediat ce a făcut cumpărături de la magazinul din sat, la care lucrează cumnatul lui Ilie Urmă, femeia s-a trezit cu postări pe Facebook, în care se scotea în evidență faptul că și-a achiziționat coniac și bere

Lili Odăgeru consideră că Ilie Urmă recurge la astfel de postări pentru a o discredita. Ilie Urmă este membru în Partidul Național Liberal, iar la alegerile locale îl susține pe Maricel Turcu. Din cauză că Lili Odăgeru ar fi declarat că nu-l votează pentru funcția de primar pe candidatul PNL, este amenințată și înjurată de pe numeroase conturi false, în spatele cărora se află Ilie Urmă. De altfel, deși femeia a achiziționat mai multe produse, în postările de pe Facebook s-au scos în evidență doar băuturile cumpărate.

„Sincer vă spun că îmi este frică, pentru că mă amenință și am primit și atâtea injurii, să ferească Dumnezeu. Ura asta, între mine și Urmă, nu e de acum, el mă urăște pentru că l-am deconspirat. Cu mutra aia miloagă a lui, a profitat de anumite chestii, una, două, că e profesor, nu e niciun profesor, nici măcar învățător titular nu e. M-am întâlnit, zilele trecute, cu el la dispensar și m-a înjurat, nu îi e rușine? Îmi pare rău că nu aveam telefonul ca să-l înregistrez. Nu doar eu cred că el mi-a postat cumpărăturile, și Gavriluță Mihai e în aceeași situație.

Urmă vrea să ajungă viceprimar, dar habar nu au că viceprimarul se alege după ce a fost votat primarul. Cumnata lui Ilie Urmă lucrează la magazinul La Doi Pași. Eu am făcut un coș de cumpărături, dar el a vrut să mă discrediteze pe mine, ca om, ca femeie. Eu, dacă cumpăr o sticlă de coniac sau de bere, cumpăr pentru că am soț și decât să-l văd că merge la crâșmă să bea, mai bine bea în casă, când vine de la muncă. Ilie Urmă zice că de ce cumpăr, că sunt eu bețivă.

Dacă eram bețivă, nu reușeam să fac o casă. Și eu, și soțul meu am fost văduvi și așa ne-am combinat. Imediat ce am făcut cumpărăturile, au și postat cu conturi false pe Facebook că am cumpărat coniac, bere și bomboane cu eucalipt. Dar nu astea au fost toate cumpărăturile, de ce le-au postat doar pe astea? Am mesaje trimise de Ilie Urmă chiar ieri (n.r. – 21 aprilie 2024), în care zice că nu știu ce îmi face dacă mă prinde pe la magazin. Eu am 57 de ani, soțul meu 62, mă tem să mai merg la magazin, să cumpăr o pâine, dacă îmi dă un șut, stau în canal mult și bine. Ilie Urmă zice că mă-sa are 11 copii, și care e problema, am pus-o eu să se distreze?”, a declarat Lili Odăgeru, o femeie din comuna Andrieșeni.

Ilie Urma 

Ilie Urmă este membru în Partidul Național Liberal, iar la alegerile locale îl susține pe Maricel Turcu

Lili Odăgeru: „Ilie mi-a mai spus, dacă merg la magazin, să nu uit de bere”

Ilie Urma 

Ori de câte ori achiziționează diverse produse, Lili Odăgeru trebuie să suporte umilințele lui Ilie Urmă, astfel că s-a hotărât să nu mai treacă niciodată pragul magazinului din Andrieșeni

Ori de câte ori achiziționează diverse produse, Lili Odăgeru trebuie să suporte umilințele lui Ilie Urmă, astfel că s-a hotărât să nu mai treacă niciodată pragul magazinului din Andrieșeni, la care își făcea cumpărăturile până acum.

„De acum, nici nu mai calc la magazin, mă duc la Iași și-mi fac cumpărături, acolo nu mă știe nici lumea, nici pământul. Acolo, pur și simplu, te scanează dacă cumperi o bere. Nu e prima dată când se întâmplă asta, Ilie mi-a mai spus, dacă merg la magazin, să nu uit de bere. Cumpăr bere că îmi permit, îmi cumpăr o bere, o beau cu soțul meu pe terasă. Niciodată nu m-a văzut nimeni amețită sau pe la crâșme”, a adăugat femeia.

Ilie Urmă susține la rândul său că este jignit de Lili Odăgeru și chiar a vrut să depună o plângere la poliție în acest sens. Bărbatul a mai precizat că nu știe ce cumpărături face femeia, deoarece nu are timp s-o urmărească.

„Ea mă bălăcărește pe toate site-urile, eu nu am nimic cu dânsa, nu mi-a răspuns la niciun comentariu. Ea își răspunde, ea vorbește, ea mă bălăcărește. Am vrut să-i fac o sesizare la poliție, dar doamna șefă de la poliție a zis să n-o bag în seamă. Asta și fac, nu o bag în seamă. Eu am capturi de ecran cu toate conturile de pe care mă bălăcărește. Pe toate grupurile din comună, ea și mai are un prieten, Gavriluță Mihai, mă bălăcăresc în ultimul hal. Eu nici nu le răspund la comentarii. Sunt, într-adevăr, niște conturi false care o bălăcăresc și pe ea, iar ea crede că sunt eu. Eu nu am niciun cont fals, nu am timp nici să mă ocup de contul meu, dar de unele false. Ea este împotriva tuturor, a tot ce se întâmplă în comună. Am vrut să-i fac plângere, dar am zis totuși să o las, că este o persoană mai retrasă, nu iese din casă”, a declarat Ilie Urmă.

Nu se știe cum se va încheia șantajul cu lista de cumpărături din Andrișeni, dar cert este că atât Lili Odăgeru, cât și Ilie Urmă se simt amenințați și ar dori să depună plângere la poliție în acest sens.

Comentarii
  • drame rurale provocate de facebook

  • Ce știre de interes național…

  • Smekeru de karton cu haini di firma

    O da geru ? Las’ ca vine canicula

  • Daca nu ai cont pe Facebook, te imbolnavesti cumva?

  • Doamna Odageru , cumparati din alta parte si dati-i ignor…………

  • Da’ de unde va luati subiectele astea?

  • ‘Tu-ti Urma ma-tii de jegosi împuțiti. Plângere penala, tuturor acestor gunoaie!

  • Ionică Nică

    i-aș targe o pedala la băbuță!

  • Facebook NU mai prinde la tineret. Dar prinde la băbuțe si moșneji🥸🤶

    Această dramă autohtonă confirmă o chestie tristă:
    Pe FACEBOOK au rămas doar femeile si bărbații trecuți de a doua/ treia tinerețe …adică doar băbuțele cu moșnegeii 🤭

    Amin !

  • Mi se pare mie sau avem un ,,redactor colaborator” sectiunea can can la noi in sat(comuna) pentru aceasta mizerie de ziar?? In iarna am avut ,,fetili” popii in serial iar acum asta. Daca se afla cine este , garantez ca va ramane fara ,,creon”.

  • așa lucrează PNL

    Urmă, ești un jeg de om la fel ca și Turcu, vă băgați în troacă și aruncați cu lături pentru a câștiga voturi. Țigănii tipice analfabeților din PNL care nu pot mai mult.

  • Adidași Cu Toc

    Eu îi fac o propunere „profesorului” neliniștit: să-și deschidă un secs-shop comunal. Așa, va avea listele de cumpărături deșucheate la toate babele.Bastoane cu vibrație, costumașe minuscule cu codiță de vacă, cătușe din lanțul de la fântână, alifii din untură de purcel…Ehe…Să vezi atunci șantaj,
    poștașul va veni cu pensiile obsedatelor direct la el! Urma scapă turma!

  • Că nimic nu se compară/ Cu o dragoste rurală, citat din Mărgineanu:)))

  • da are bani sa cumpere
    nu e saracie prin romanica deloc

  • Bai ești prost? Pai scrie pe bon numele cumpărătorului? 😂😂😂Prostii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *