Cancan

Sarah Dumitrescu, revedere emoționantă cu fratele vitreg. Ce a spus Luca Reghecampf la procesul de divorț

Publicat: 05 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sarah Dumitrescu revedere emoționantă cu fratele vitreg. Ce a spus Luca Reghecampf la procesul de divorț
Sarah Dumitrescu s-a simțit ignorată de fratele vitreg, Luca Reghecampf

Luni, 4 aprilie, Sarah Dumitrescu a avut parte de o revedere emoționantă cu fratele ei vitreg, Luca Reghecampf, cu care s-a întâlnit la procesul de divorț al părinților lor. Fiica din prima căsnicie a impresarei a început să plângă când l-a văzut pe fiul cel mare al lui Reghe. Totodată, Sarah Dumitrescu a precizat că Laurențiu Reghecampf s-a îndepărtat foarte tare de ea și chiar nu a dorit să păstreze o relație cu ea.

Întâlnire emoționantă la Judecătoria din Buftea, acolo unde Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut termen în procesul de divorț. Însă, nu doar cei doi au fost prezenți la instanță, ci au venit și copiii acestora. Cu această ocazie, Sarah Dumitrescu, fiica din prima căsnicie a Anamariei Prodan, a avut parte de o revedere emoționantă cu băiatul cel mare al selecționerului de fotbal. Cum s-a desfășurat întâlnirea dintre copiii fostului cuplu Prodan – Reghecampf.

Sarah Dumitrescu, revedere emoționantă cu fratele vitreg Luca Reghecampf

Sarah, fiica Anamariei Prodan și a lui Tibi Dumitrescu, primul soț al impresarei, a început să plângă în momentul în care și-a văzut fratele, pe Luca Reghecampf. Cei doi nu se mai văzuseră de o lungă perioadă de timp și s-au întâlnit la tribunal, acolo unde părinții lor divorțează.

Luca Reghecampf nu a vrut să ofere prea multe declarații, ci a ținut să mărturisească că vrea să vorbească cu fratele lui, mezinul familiei, însă nu a băgat-o inițial în seamă și pe sora sa, Sarah Dumitrescu.

„Nu vreau să comentez. Vreau să vorbesc cu fratele meu”, a spus Luca Reghecampf la tribunal.

După aceste momente extrem de emoționante, Sarah Dumitrescu nu a putut să se mai stăpânească și, vizibil afectată de faptul că fratele ei nu a băgat-o în seamă, aceasta a început să lăcrimeze. Fiica Anamariei Prodan, dar și fratele ei, Bebeto, au venit la Judecătorie pentru a putea fi alături de mama lor în acest proces de divorț. Sarah Dumitrescu spune că nu și-a mai văzut tatăl vitreg de aproape un an de zile.

Ce spune Sarah Dumitrescu despre divorț

Sarah Dumitrescu a oferit câteva declarații de la Judecătoria Buftea. Ea a precizat că a venit să o susțină pe mama ei și spune că e dezamăgită de ceea ce a făcut Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea îi acceptă decizia și speră că va fi fericit.

„Din câte am înțeles eu chestiile astea se întâmplă de ceva timp, dar mama mereu a încercat să facă diferența între viața ei și viața noastră. Cred că am fost printre ultimele persoane care au aflat. Am fost și încă sunt (n.r. – dezamăgită) Eu am fost crescută de doi tați, eu am încercat să vorbesc cu el, dar nu a vrut să mai țină legătura. Nu l-am mai văzut de aproape un an. Ultima oară a fost vara trecută, de atunci cred că l-am mai văzut o dată sau de două ori după nuntă. A șters un comentariu și l-a și blocat”, a spus Sarah Dumitrescu.

Sarah Dumitrescu mai spune că știe că Laurențiu Reghecampf încă o iubește pe ea și pe frații ei, dar ar vrea să-i și arate acest lucru și să se întâlnească cu ei. Cu toate acestea, a precizat că este dezamăgită de alegerile pe care le-a făcut acesta.

„Mama e o femeie foarte puternică nu cred că am văzut-o vreodată să plângă. Suferă, normal că suferă, au fost împreună aproape 15 ani. El de iubit cred că ne mai iubește, dar aș vrea să simt că mă iubește. Să vină să mă vadă că sunt în București de aproape o lună întreagă și n-am primit niciun mesaj”, a mai spus Sarah Dumitrescu.

Adauga un comentariu