Titlurile zilei

Șase tineri au terorizat un cartier întreg. Polițiștii din Iași au intervenit de îndată pentru a-i liniști pe scandalagii – FOTO

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 18 Comentarii
Șase tineri au terorizat un cartier întreg. Polițiștii din Iași au intervenit de îndată pentru a-i liniști pe scandalagii - FOTO
Polițiștii locali din Iași sunt tot mai solicitați la astfel de cazuri prin oraș

Polițiștii locali din Iași au depistat șase tineri care făceau scandal în Piața Voievozilor din cartierul Alexandru cel Bun. Localnicii erau exasperați de strigătele și înjurăturile indivizilor

Totul s-a întâmplat înainte de miezul nopții, vineri, pe data de 24 mai. Un echipaj de la Poliția Locală Iași a fost solicitat să intervină în Piața Voievozilor. Oamenii care locuiesc în zonă nu au mai suportat zgomotul produs de cei șase tineri și au cerut intervenția autorităților. După ce au fost legitimați, aceștia s-au ales și cu câte o amendă.

Polițiștii au intervenit pentru a liniști șase tineri din cartierul Alexandru

Cei șase indivizi, trei fete și trei băieți, au profitat de vremea frumoasă și au decis să iasă la plimbare prin parc. Doar că nu au făcut acest lucru în liniște. La un moment dat, au început să fie zgomotoși, oamenii din zonă au sunat la poliție iar din cauza strigătelor și a cuvintelor urâte. Imediat, un echipaj din zonă a fost prezent la fața locului și i-a depistat pe scandalagii. După ce au fost legitimați, fiecare a fost sancționat pentru tulburarea liniștii publice. Zilele trecute, polițiștii au depistat un grup de persoane fără adăpost care își făcuseră adăpost pe spațiul verde din cartierul Cantemir.

„În cursul serii de 24 mai a.c., polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenții, care asigurau ordinea și siguranța publică în zona Piața Voievozilor, au depistat un grup de persoane care tulburau, fără drept, liniștea locuitorilor zonei prin strigăte și larmă. S-a procedat la stabilirea identității persoanelor, ulterior acestea au fost sancționate contravențional, conform Legii nr. 61/1991”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Iași.

Tot mai multe probleme

În ultima vreme, au apărut tot mai multe situații similare pe străzile din Iași. Odată cu venirea verii, mulți oameni ies seara prin parcuri pentru a profita de răcoare și liniște. Așa a fost și cazul unui bărbat care s-a apucat de băut bere în Parcul Șahiștilor din Podu Roș. Problema este că astfel de persoane creează și probleme, iar polițiștii trebuie neapărat să intervină. În acest parc, aproape în fiecare săptămână, este câte o persoană amendată, deoarece consumă băuturi alcoolice și deranjează liniștea publică.

„Tot patrula din cadrul Serviciului Intervenții a verificat zona Podu Roș, ocazie cu care au depistat o persoană de gen masculin care consuma băuturi alcoolice. Și în acest caz, după stabilirea identității persoanei, acesteia i s-au aplicat măsurile legale, conform Legii nr. 61/1991”, au mai precizat polițiștii locali din Iași

Cu siguranță, cei șase tineri din grup nu vor uita întâlnirea cu polițiștii, mai ales că acum trebuie să plătească o amendă de câteva sute de lei.

Comentarii
  • Asta e unul dintre motivele penru care Alexandru este mai ieftin decat Copou. Apartamentele de acolo se cumpara la pachet cu specimenele dintre blocuri.

  • E dezastru noaptea pe timpul verii în Parcul Voievozilor!, ca de altfel în tot Iași. Basca ca circula bandele în formare de adolescenți prin tot Alexandru și se iau, bat pe alții, etc.

  • In CUG, pe str.Hlincea (lingă magazinul Pico) zice ca e bar non stop. Nu poți merge pe trotuar din cauza grupurilor de adolescenți agresivi.. Dacă suni la politie cei de la Secția 6 se arată foarte deranjați. Politistii au devenit extrem de delicati nici nu coboară din mașini. Interesează pe cineva respectarea sau aplicarea legii ? Sa va fie rușine (începând cu Soric) .

  • avem politie locala? sunt buni doar pentru poze pe profilul de pe fb. Puneti-i sa umble noapte, sau sunt doar la dat amenzi pentru parcari gresite (pentru ca nu sunt locuri!)

  • Niste copii facuti in graba de niste parinti handicapați, dar periculosi din cauza drogurilor si a băuturii. Nu subestimați adolescenții ăștia. Politia doarme, dar multi dintre ei umbla cu arme albe la ei. Par inofensivi, dar, daca scoate vreo arma alba…e cam riscantă treaba. Viitori criminali… Trebuie perchiziționați de sus pana jos de poliție. Cum sa ne protejăm de ei daca poliția nu face nimic?

  • Stim ca ești Plm 🥴

    Cred ca ai fost un sărac toata viața, ai dat puțin de bani, ți-ai făcut credit la bancă pentru următorii 50 de ani, și ți-ai luat o casă dărâmată in Copou.

    Copoul, cartierul țăranilor din Vaslui, Neamț, Botoșani, Brăila și Rep. Moldova.

    De-asemenea, nu doar ca aceștia sunt niște țărani înapoiați, fără pic de educație, dar sunt si scursurile societății: hoți, pești, prostituate, videochatiste, parveniți, mârlani, etc.

    Da’ ie Copou uaaaaa. Apartament di carton, ma audi vicini’ când stranut, da io stau în Copou.

    🤡

    Copoul NU MERITA sumele de 6 cifre pentru un om educat și cu bani.

  • @ bai pruna uscata, n-ai cum compara Copoul cu Alexandru cel bun, Copoul e ani lumina in fata mizeriei si saraciei de Alexandru. Ai citit macar istoria Copoului? Pana si in statisticile pe orase, Copoul e cel mai linistit cartier si mai dorit din oras, dar sa compari cu mizeria aia de Alexandru, ba ce nesimtit poti sa fii. Stii foarte bine ca Alexandru a fost un cartier muncitoresc al Iasiului, iar acum sunt toate scursurile orasului acolo. E practic cel mai mizer cartier si urat al orasului. Eu nu locuiesc in Copou, dar sa fim seriosi, ca exagerezi total cu Alexandru cel Bun. Cat despre locuinte, n-ai cum sa te lauzi cu locuintele din Alexandru, care sunt un dezastru. un cartier de pensionari si scursuri ale societatii. N-as sta acolo nici gratis.

  • Copoul e Copou! Punct. Alexandru cel Bun e cel mai aglomerat cartier din tara. Din tara! Se aude? Multa lume, putini oameni…. Deci???? Preturile la apartamente spun totul.

  • Ha! Nu doar ca ma imita altii, acum au inceput sa imi fie atribuite postari anonime. Daca ati retinut ca locuiesc in Copou, ar trebui sa retineti si ca nu comentez niciodata, anonim.
    Referitor la comentariu, subscriu. Ala are dreptate. La fel cum si Eu iesenaul are dreptate. Pretul spune totul. Ceea ce vrei tu sa spui este ca preferi Alexandru si nu Copoul. Asta e fix treaba ta. Doar ca nu te cred.
    Inca ceva care sa iti mai alunge angoasele vietii: nu am credit la banca. Si nici nu am avut vreodata. Pentru ca nu am avut nevoie 🙂

  • Pai nu e clar ca Croncanitorii pun stapanire pe Alexandru. 🙂 Ati vrut proiecte pe bani UE sa legati Dalas-ul de Alexandru. Cate furturi au fost inregistrate anul trecut in aceasta zona si de unde vin?
    Daca ies eu pe strada noaptea si le fut cate un par in cap la toti croncanitorii e bine? Eu zic ca le-ar sta mai bine in scaune cu rotile decat printre oameni .dar nah voi ii iubiti si vreti langa casele voastre sa va bata copchii si sa va bulaneasca fetele minore cand se intorc de la scoala.
    Acuma am si eu niste intrebari: cand miroase a sobolan si ii vezi cu ochii sticla tu ca militai basinos de ce nu ii controlezi? Dar daca e unu mai alb il cautati imediat de toate peste tot, taiati ghiozdanele sa gasiti voi drog-ul la copchii . SI ciorile rad peste drum de voi.

  • În Piața Voievozilor stau doar curve debile care se fut cu prostalăii lor și fac copii borfaș! Alcool si cuțite,pe la 14_15 ani aceștia se fut cu părinții ,consuma alcool cu părinții,fumeaza cu părinții,noaptea urla si se fut pentru un pet de bere!
    Evitați Alexandru ,Dacia,Mircea,Galata,aceeasi saraci ca pe vremea lui Ceaușescu!
    Doar curve debile si bulangii

  • Tot în Cartierul Alexandru Cel Bun, în spate la Pizzeria Rita este un bloc lung cu in forma de potcoavă, se află și Centrala de apă spre blocurile cu patru etaje, sunt și containerele pentru gunoaie, își fac deseori noaptea cuib un grup de adolescenți care
    începând dintre miezul nopții stau până în zorii zilei și fac gălăgie, țipă, urlă, chelăie că toate fiarele sălbatice și nimeni nu ia nici o măsură.
    Trebuie patrulat des prin tot cartierul, sunt și boschetari și cei care caută prin pubelele de gunoaie și izbesc ușile unde se depozitează gunoaiele le împrăștie. Ce mai, țara lui Papură Vodă numai legea nu o respectă

  • Dar pe strada Minervei nr 4 bloc 843 nu se ia nici o masura cu boschetarii si cu drogatii care consuma si vand droguri in scara unde au ascuns drogurile ,mai ales ca in fata scarii sta un politist si stie ce se intampla.Totusi e posibil acolo stau copii care au gasit seringi in scara.POLITIA NU ISI FACE TREABA !!!!!!

Adauga un comentariu