Cultural

Saveta Bogdan, mărturisiri neașteptate de la concerte. „Un domn singur m-a sărutat…”

Publicat: 16 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Saveta Bogdan mărturisiri neașteptate de la concerte. Un domn singur m-a sărutat
Saveta Bogdan a făcut o serie de mărturisiri despre întâmplările mai deosebite de la concerte

Saveta Bogdan a împărtășit detalii surprinzătoare despre experiențele din timpul concertelor sale. Renumita interpretă de muzică populară, în vârstă de de 78 de ani, a reușit să cucerească inimile multor oameni cu vocea sa.

Pe parcursul carierei sale, artista a susținut numeroase spectacole, unde a dăruit publicului momente memorabile prin vocea sa caldă și atmosfera electrizantă.

Câteva episoade amuzante din timpul concertelor sale au fost împărtășite de artista de muzică populară în cadrul unui interviu pentru WOWbiz.ro.

Saveta Bogdan, mărturisiri neașteptate de la concerte

Un moment emoționant a avut loc în timpul unui concert susținut de artistă. Un bărbat i-a pupat obrazul în semn de respect.

„ Odată m-am dus la un spectacol, era tot așa un domn singur și m-a sărutat pe obraz. M-a sărutat din respect, nu cu alte intenții. Acolo (n.r. la concertul la care un bărbat a încercat să o pipăie) da, într-adevăr așa a fost, dar oamenii nu fac lucrurile cu răutate. Lumea în restaurant este bine dispusă .”, a explicat Saveta Bogdan, pentru WOWbiz.ro.

Vedeta de muzică populară a fost nevoită să facă față unei situații neașteptate la un concert. Un admirator depășise limitele decenței, iar artista a ripostat cu promptitudine.

„ Era un spectacol în restaurant și m-am dus printre lumea așa cum te duci de obicei. A venit un bărbat și m-a luat în brațe mai mult, a vrut să mă tragă așa. Era cu nevastă-sa și ea era geloasă. Eu i-am împins imediat mâna, altceva nu s-a întâmplat. Așa sunt ei nebuni bărbații .”, a mai povestit Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan nu vrea să se mute definitiv în SUA

Fiica ei, Cătălina, îi spune mereu că ar fi mai bine să se mute lângă ea, în America, căci are de toate acolo și poate să stea liniștită acum, la bătrânețe, însă Saveta Bogdan exclude din start această variantă.

Artista spune că în România o cunosc oamenii, aici e iubită, aici e oprită pe stradă pentru a face poze cu fanii, pe când în America e un nimeni.

„Cătălina mă cheamă în continuu. Zice că hai nu mai sta în frigul ăla acolo. Eu nu vreau. Aici e țara unde mă cunosc oamenii, unde e publicul meu drag, unde mă opresc oamenii să facem poze. În America îmi zice cineva de poze?

Mă duc la piață, lumea strigă după mine. Am observat că și tinerii vin la mine să facem poză, sunt foarte iubită, nu am ce să caut în America”, a mai zis ea.

Recent, Saveta Bogdan a făcut o serie de mărturisiri despre întâmplările mai deosebite de la concerte.

Adauga un comentariu