Titlurile zilei

Scandal amoros în lumea medicală! O farmacistă a zgâriat mașina amantei iubitului său! Ghinionul ei a fost că s-a răzbunat chiar în vizorul unei camere de supraveghere!

Publicat: 23 sept. 2020
Judecătorii ieșeni au condamnat definitiv o farmacistă acuzată că i-a distrus mașina rivalei în dragoste
O femeie, lângă un autoturism

O farmacistă a fost pedepsită definitiv de magistrații ieșeni. Femeia a fost acuzată că a distrus mașina rivalei sale în dragoste. Pe lângă pedeapsa aplicată, judecătorii au mărit și despăgubirile pe care Elena Iulia Iacob Hobjilă trebuie să i le achite părții vătămate

Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au pus punct unui dosar de toată pomina! Astfel, ieri, magistrații ieșeni au menținut pedeapsa aplicată în primă instanță farmacistei Elenei Iulia Hobjilă, dar au majorat daunele pe care aceasta trebuie să i le achite părții vătămate.

„Instanța admite apelul formulat de partea civilă Diana B. Majorează cuantumul daunelor materiale la plata cărora a fost obligată inculpata Elena Iulia Iacob Hobjilă către partea civilă, de la 2.753 de lei, la 4.000 de lei. Menține celelalte dispoziții ale sentinței penale apelate, care nu sunt contrare prezentei decizii. Definitivă”, au menționat magistrații ieșeni.

Inițial, Elena Iulia Iacob Hobjilă a fost condamnată la trei luni de închisoare, cu amânare, pentru distrugere.

Elena Iulia Iacob Hobjilă, acuzată de procurori că i-a zgâriat mașina rivalei în dragoste!

Procesul farmacistei din județul Vaslui a început pe 29 martie 2019. Atunci, procurorii au acuzat-o pe Elena Iulia Iacob Hobjilă (37 de ani) de distrugere.

„Pe 12 noiembrie 2018, în jurul orei 16:30, persoana vătămată D.B. a parcat autoturismul său marca Fiat Bravo în spatele unui bloc. În jurul orei 16:45, inculpata Elena Iulia Iacob Hobjilă se deplasa prin zonă și, observând autoturismul persoanei vătămate, cu care avea o relație conflictuală, în momentul în care a trecut cu autoturismul propriu pe lângă acesta, a zgâriat cu o cheie elementele de caroserie de pe partea dreaptă ale mașinii persoanei vătămate. În jurul orei 16:50, inculpata, trecând din nou prin acea zonă, a zgâriat cu ajutorul unei chei și elementele de caroserie de pe partea stângă ale autoturismului”, au precizat procurorii.

În jurul orei 17:05, când a coborât la autoturism, persoana vătămată a observat că acesta are zgârieturi pe partea dreaptă, motiv pentru care l-a mutat în fața altui bloc. Când a revenit la autoturism, femeia a constatat că acesta are urme de zgârieturi și pe partea stângă, motiv pentru care a mers la un magazin din zonă, pentru a viziona imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Imaginile cu incidetul, surprinse pe camerele de luat vederi

Cu această ocazie, femeia a observat, în imaginile surprinse de camerele de luat vederi, că persoana care i-a zgâriat autoturismul este farmacista Elena Iulia Iacob Hobjilă, fosta concubină a prietenului său, cu care se află într-o relație conflictuală. Astfel, femeia a mers țintă la Poliție și a făcut o plângere. Oamenii legii au identificat-o pe suspectă și au chemat-o la audieri. În fața anchetatorilor, farmacista Elena Iulia Iacob Hobjilă, care are doi copii minori, a recunoscut totul. Aceasta a susținut că are o relație conflictuală cu partea vătămată, creată pe fondul împrejurării că fostul concubin al Elenei Iulia Iacob Hobjilă, care este și tatăl copilului ei, este actualul concubin al persoanei vătămate.

La rândul ei, în fața anchetatorilor, păgubita a arătat că, anterior acestui incident, mai exact pe 10 noiembrie 2018, rivala ei aruncase în autoturismul său cu un ou. În cadrul procesului, victima a solicitat daune materiale de 8.604 lei și daune morale de 5.000 de lei. Însă, în final, femeia a obținut, drept despăgubiri, doar suma de 4.000 de lei.

Comentarii
 • La fel de mult scandal provoaca si doctorul ginecolog Victoras Rugina, angajat la Arcadia lui Fiterman. Acesta are o relatie de concubinaj cu asistenta de la ATI – Cuza Voda doamna Danca Bianca, fosta nevasta a comisarului de la garda financiara Robert Danca

 • Coane ce ți-e și cu amorul ăsta ! Se lasă cu mașini vătămate ?
  Bunăoară, amintesc legenda unui Audicā suferind tot de o asemenea plagā și tot din cauze de amor.
  Parcat într-o dimineațā lângă o pădure care foșnea, aproape de Galați, a primit o gaurā drept în acoperiș. Din amor. Sau, mā rog, dintr-o problemā anume legatā de amorul soției.
  Gaura era rotundā foc, cu marginile zdrențuite fromos, marfă a-ntăia, vreun vânator știe ce spun.
  Când colo, jos în mașină, deranj mare.
  Chiar, nu cumpără nimeni un analizor de gaze ? Vechi de macar 10 ani ?

 • Inchisoare pentru ca a zgiriat masina unei tarfe care umbla cu barbat cu copil? Sigur, si nespalatul ala merita luat la picioare-n cur, dar prea multa atentie acordate unei jarpanale.

 • SA NU-L PLANGEM PE DOMNUL MANAGER ROBERT DANCA, PENTRU CA ARE CU CINE SA-SI ALINE „DUREREA/SUFERINTA” CU FOSTELE ANGAJATE DE LA CAS IASI. NU ESTE NEVOIE SA DAM NUME PENTRU CA SE STIU ”ELE” – ASPIRANTE DE FUNCTII MARETE.

Adauga un comentariu