Titlurile zilei

Scandal de proporții, în cabinetul unui medic din Iași! Doctorul a fost luat la pumni și picioare de doi indivizi. Ieșeanul s-a ascuns după un bărbat, sperând că va scăpa de agresori (Exclusiv)

Publicat: 15 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal de proporții în cabinetul unui medic din Iași Doctorul a fost luat la pumni și picioare de doi indivizi. Ieșeanul s-a ascuns după un bărbat sperând că va scăpa de agresori Exclusiv
Doi indivizi au fost pedepsiți de judecători, după ce au atacat un medic veterinar din județul Iași în fața propriului cabinet

Doi indivizi din județul Iași, tată și fiu, au fost pedepsiți de judecători, după ce au fost acuzați că au inițiat un scandal de pomină în cabinetul unui medic. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău i-au amendat penal pe Ilie Roșu și pe Cătălin Ilie Roșu, pentru lovire sau alte violențe. Oamenii legii au precizat că cei doi l-ar fi agresat pe un medic din localitatea Scobinți, județul Iași

Un scandal de proporții a avut loc în cabinetul unui doctor din județul Iași! Medicul veterinar a fost luat la pumni și picioare de doi indivizi. Ieșeanul s-a ascuns după un bărbat, sperând că va scăpa de agresori. Acum, însă, a venit și „nota de plată” pentru cei doi agresori.

Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău i-au amendat penal pe Ilie Roșu cu suma de 5.400 de lei, cu amânare, și pe Cătălin Ilie Roșu cu 9.600 de lei, pentru lovire sau alte violențe.

„Instanța dispune, ca obligație în sarcina inculpatului Ilie Roșu, ca acesta să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 50 de zile, pe care o va executa în cadrul Primăriei comunei Scobinți sau al Școlii Fetești, comuna Scobinți, județul Iași”, au menționat judecătorii ieșeni.

Ilie Roșu și Cătălin Ilie Roșu, acuzați că au sărit la bătaie la medicul ieșean

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul celor doi ieșeni a început pe data de 28 aprilie 2021. Procurorii i-au trimis în judecată pe Ilie Roșu și pe Cătălin Ilie Roșu, sub acuzația de lovire sau alte violențe.

„În fapt, s-a reținut în rechizitoriu că, pe data de 8 februarie 2018, inculpații l-au agresat fizic și l-au amenințat cu moartea pe numitul V.G., medic veterinar, în timp ce se aflau la Dispensarul Veterinar Scobinți, din județul Iași”, au subliniat anchetatorii.

Potrivit acestora, Ilie Roșu și Cătălin Ilie Roșu locuiesc în satul Fetești, din comuna Scobinți, județul Iași, iar, până în anul 2018, aceștia erau crescători de animale, având o microfermă. Oamenii legii spun că întreg scandalul a izbucnit de la un refuz al medicului veterinar de a semna câteva acte.

„În momentul la care unul dintre inculpați a vrut să vândă ovinele pe care le avea în proprietate, persoana vătămată, care este medicul veterinar responsabil de microferma inculpatului, a refuzat să-i avizeze documentele sanitar-veterinare, pe motiv că animalele nu erau într-o bună stare de sănătate”, au mai spus oamenii legii.

Ieșeanul s-a ascuns după un bărbat, sperând că va scăpa de agresorii tată și fiu

Anchetatorii ieșeni spun că, pe 8 februarie 2018, Ilie Roșu și Cătălin Ilie Roșu (35 de ani) s-au deplasat cu o autoutilitară la Cabinetul Medical Veterinar Scobinți, care are sediul în satul Fetești.

„În timp ce, în curtea cabinetului, se afla și numitul E.E., care aștepta emiterea unor documente pentru calul pe care-l are în proprietate, cei doi inculpați au coborât din autoutilitară, îndreptându-se rapid către persoana vătămată, căruia au început să-i adreseze injurii și amenințări cu acte de violență.

Când au ajuns în apropierea persoanei vătămate, care încerca să se ferească de contactul cu inculpații, postându-se după numitul E.E. (interpunându-l pe acesta între el și inculpați), unul dintre inculpați i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona capului, determinând căderea acestuia, moment în care cei doi inculpați i-au aplicat acestuia lovituri cu pumnii și picioarele, până când persoana vătămată a reușit să se ridice și să fugă prin curte, după care au părăsit curtea cabinetului veterinar, continuând să amenințe pe persoana vătămată cu moartea. În urma loviturilor primite, persoana vătămată nu s-a prezentat la IML Iași, pentru a se constata natura și felul leziunilor suferite”, au încheiat oamenii legii.

Adauga un comentariu