Local

Scandal de proporții, în plin trafic rutier, la Iași! Vorbe grele împărțite cu polițiștii! Șoferul, extrem de iritat, „executat” de judecători! (EXCLUSIV)

Publicat: 16 iun. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Scandal de proporții în plin trafic rutier la Iași Vorbe grele împărțite cu polițiștii Șoferul extrem de iritat executat de judecători EXCLUSIV
Un ieșean s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor, după ce a fost acuzat de ultraj și refuz de recoltare a probelor biologice

În urma unui scandal ce s-a petrecut în traficul rutier din Iași, un individ s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Daniel Ionuț Roman la 2 ani şi o lună de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj și refuz de recoltare a probelor biologice. În plus, ieșeanul a fost obligat de judecători să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile, în cadrul uneia dintre entităţile subordonate Consiliului Local Popricani sau Primăriei Popricani.

După un scandal ce a avut loc în traficul rutier din județul Iași, un individ s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor. Așadar, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Daniel Ionuț Roman la 2 ani şi o lună de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj și refuz de recoltare a probelor biologice.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile, în cadrul uneia dintre entităţile subordonate Consiliului Local Popricani sau Primăriei Popricani, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă”, au afirmat judecătorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Scandal, în plin trafic rutier, la Iași

Judecătorii ieșeni au mai constatat că polițiștii care ar fi fost agresați de ieșean au renunțat la pretențiile financiare.

 „Instanţa ia act de renunţarea părţilor civile Şerban Andrei C. şi Teofil Geo Bogdan L. la pretenţiile civile formulate în cauză”, au adăugat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

De remarcat este faptul că sentința emisă de prima instanță în acest caz nu e definitivă, aceasta putând fi contestată atât de către Daniel Ionuț Roman, cât și de anchetatori.

Daniel Ionuț Roman, acuzat de ultraj și refuz de recoltare de probe biologice

Procesul penal al ieșeanului Daniel Ionuț Roman a început pe data de 14 decembrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe individ sub acuzațiile de ultraj și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Asta, după ce ieșeanul a fost reținut, arestat preventive și, mai apoi, arestat la domiciliu, de pe data de 22 noiembrie 2021, până la emiterea sentinței.

Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva luni, individul a fost tras pe dreapta, în traficul din județ, de către un echipaj de Poliție. Oamenii legii ar fi constatat că ieșeanul mirosea a alcool, motiv pentru care ar fi cerut testarea sa, numai că el ar fi refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Mai mult, spun anchetatorii ieșeni, individul ar fi făcut un mega-scandal cu agenții de Poliție. Acum, după acest scandal petrecut în plin trafic rutier la Iași, individul a fost pedepsit de către judecători.

Comentarii
  • Tare îl mai afectează suspendarea, îl doare fix în cwr. Circulă liniștit în continuare și face ce vrea în trafic. Țară de rahat. Ia să-i fi luat permisul și certificatul 1 an, nu mai era tare în flașnetă. Uitați-vă la greci ce reguli au.

Adauga un comentariu