Sport

Scandal în Italia! Ultrașii de la Torino, împotriva reluării campionatului: „Adevăratul virus sunteţi voi!“

Publicat: 12 mai 2020

Suporterii din Italia sunt revoltați de decizia autorităților privind reluarea antrenamentelor. Ministrul Sportului din Italia a anunţat că începând cu 18 mai jucătorii se pot antrena împreună și că săptămâna viitoare se va lua o decizie în legătură cu reluarea campionatului. Ultraşii Toro nu vor restartul sezonului şi au afișat un banner împotriva autorităților.

Ministrul Sportului din Italia, Vincenzo Spadafora, a aprobat reluarea antrenamentelor colective, începând cu săptămâna viitoare, din 18 mai. Astfel, jucătorii vor renunţa la distanţarea socială, însă fotbaliştii vor trebui să limiteze legăturile cu persoanele din exterior. În legătură cu restartul campionatului, ministrul a declarat că autorităţile vor mai aştepta încă o săptămână până când se va lua o decizie.

„Prudenţa este linia corectă pe care trebuie să o urmăm. Cred că mai avem nevoie de o altă săptămână pentru a vedea evoluţia cazurilor noi de coronavirus, apoi vom decide în legătură cu actualul sezon”, a spus Vincenzo Spadafora, ministrul Sportului din Italia, potrivit gazzetta.it.

În timp ce autorităţile din Italia se gândesc la cea mai bună strategie pentru reluarea campionatului, grupul de ultraşi al echipei Torino, formaţie la care a fost depistat un fotbalist infectat cu noul coronavirus, nu sunt de acord cu restartul sezonului.

„Mii de morţi în fiecare oraş, iar voi vă gândiţi la reluarea Serie A”, au scris fanii pe un banner afişat pe strada Filadelfia. „Adevăratul virus care trebuie eliminat sunteţi voi, cei care vreţi să reîncepeţi campionatul”, au mai scris suporterii.

Adauga un comentariu