Cancan ultimă oră

Scandal în lumea muzicii populare. Constantin Enceanu, replică dură pentru Grigore Leșe: „Mai zice că are atâtea școli și facultăți”

Publicat: 25 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal în lumea muzicii populare. Constantin Enceanu replică dură pentru Grigore Leșe Mai zice că are atâtea școli și facultăți
Constantin Enceanu, replică dură pentru Grigore Leșe

În urmă cu scurt timp, Grigore Leșe a făcut câteva declarații scandaloase la adresa artiștilor care cântă la nunți. În cadrul unei emisiuni, artistul a mărturisit de ce alege să nu cânte la aceste evenimente.

Constantin Enceanu nu a fost foarte fericit atunci când a auzit ce a spus Grigore Leșe  despre interpreții de muzică populară care merg să cânte și la nunți și a reacționat dur.

Ce a declarat Grigore Leșe

Grigore Leșe a vorbit despre cariera sa, în cadrul unei emisiuni. Acesta a spus că are destui bani pentru a trăi și nu trebuie să se compromită. Interpretul i-a numit pe artiștii care cântă la nunți „ciubucari” și a spus că el nu ar merge să cânte la nunți.

„Eu cânt ca peste ani să poată trăi după mine alții, asta fac! Am bani cât să trăiesc, fără să mă compromit! Dacă aș apărea mâine la Ateneu și mâine la nuntă, n-ar fi în regulă pentru mine. De ce nu cânt la nunți? Pentru că sunt responsabil pentru ce fac. Grigore Leșe e artist, nu ciubucar! M-au chemat la nunți, dar nu m-am dus”, a declarat artistul.

De asemenea, interpretul de muzică populară a mărturisit că și el a cântat la două nunți, însă a pus anumite condiții, unul dintre evenimente fiind în străinătate.

„La două nunți am fost. Una dintre ele, în Spania, la o familie de medici, unde am pus condiții: vin la nuntă, dar îmi plătesc eu drumul și nu cânt angajat! La cununie, am cântat o melodie din propria inițiativă. Văd cum oamenii au confundat cântecul tradițional cu altceva: cu ciubucuri”, a povestit Grigore Leșe.

Constantin Enceanu, replică dură pentru Grigore Leșe

Constantin Enceanu s-a arătat foarte deranjat de afirmațiile colegului său de breaslă. Cântărețul l-a acuzat pe Leșe că nu cunoaște semnificația cuvântului „ciubucar”, așa cum i-a numit pe artiștii care perfomează la nunți. De asemenea, Constantin a spus că Leșe nu este chemat să cânte la nunți.

„Grigore Leșe știe ce înseamnă cuvântul ciubucar, a căutat în DEX? Nu cunoaște noțiunea cuvântului, să citească sensul cuvântului, mai și zice că are atâtea școli și facultăți. Cine îl ia pe el la nunți? Are una la 10 ani”, a spus Constantin Enceanu.

Mai mult, Enceanu a explicat care sunt eforturile pe care le depune un cântăreț care cântă la astfel de evenimente. Artistul a declarat că Leșe nu poate să vorbească despre acest subiect, din moment ce nu cântă la nunți.

„Nu o să-l cheme nimeni la nunți, pentru că muzica lui nu se pretează pentru nunți. Prin urmare, dacă n-a fost la nunți, nici nu are de unde să știe cum e. E ușor de zis din gură, că mergi și petreci, bei. Cânt cam 2-3 ore, de curg apele de pe mine! În plus, trebuie să ai grijă să ai mereu vocea la parametri foarte înalți, pentru că ești artist, nu te poți prezenta oricum”, a afirmat Constantin Enceanu.

 

Adauga un comentariu