Local

Scandal la Aeroportul Internaţional Iaşi. Doi invidizi şi-au împărţit pumni de față cu toţi călătorii. Totul a pornit de la femeia pe care o iubeau amândoi – EXCLUSIV, FOTO

Publicat: 31 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Un nou incident la Aeroportul internaţional din Iaşi a avut loc astăzi, 31 august 2021. Doi invidizi rivali şi-au împărţit pumni de față cu toţi călătorii, printre care şi copii.

Bărbaţii s-au întâlnit din întâmplare în aeroport, însă se pare că se cunoşteau.

Concret, o femeie voia să plece cu fiica sa şi cu actualul concubin într-o altă ţară. De nicăieri a apărut fostul iubit al aceştia. O ceartă s-a iscat care mai apoi a degenerat.

Femeia pentru a scăpa de scandal s-a dus la toaletă, iar indivizii au urmat-o. Din primele informaţii se pare că aceştia au început să se bată şi au încercat să o lovească şi pe ea.

La locul incidentului s-au deplasat polițiștii pentru a calca apele. Unul dintre oamenii legii a încercat să calmeze copilul femeii implicate în scandal.

Alt incident produs pe Aeroportul Internațional Iași. O aeronavă cu 107 pasageri nu a putut ateriza

Momente de neliniște pe Aeroportul Internațional Iași. Pilotul unui Airbus 321 a anunțat ieri, 30 august 2021, faptul că ar avea o problemă tehnică, iar acesta a anunțat de urgență autoritățile aerogării ieșene. Aeronava a încercat să aterizeze de mai multe ori, nereușind, fiind obligată să decolereze din nou. Avionul a fost închiriată de compania Wizz Air și avea la bord nu mai puțin de 107 călători ce circulaseră pe ruta Bergamo – Iași. Problema ar fi fost la sistemul de navigație care nu funcționa.

Reprezentanții Aeroportului Internațional Iași au transmis un punct de vedere. Aceștia au menționat că au fost mobilizate zeci de echipaje de intervenție și că până la această oră nu a fost raportat niciun incident de ordin medical. De altfel, într-un final, din fericire, avionul a aterizat în condiții de siguranță.

„Totul este sub control, aeronava a aterizat în condiţii de siguranţă, problema a fost una tehnică la instrumentul de navigație, din câte a raportat pilotul. Cu 20 de minute înainte de aterizare, pilotul a precizat problema. Am mobilizat efectivele de pompieri dar nu a fost nevoie de intervenţia acestora. Avionul avea aproximativ 100 de pasageri. Nu ştim dacă cineva a suferit vreun atac de panică”, au afirmat ieri reprezentanții Aeroportului Internațional Iași.

Conform site-ului www.flightradar24.com, site specializat în monitorizarea zborurilor, aeronava de la Wizzair s-a deplasat în cerc în jurul aeroportului. Totuşi, la un moment dat, avionul pare să fi intrat în spaţiul aerian al Republicii Moldova.

Mărturia unei pasagere: „Nu a fost un zbor plăcut”

O pasageră ce se afla în aeronava care trebuia să aterizeze pe aerogara ieşeană a menţionat faptul că pe parcursul zborului nu au fost turbulenţe, însă zborul nu a fost unul plăcut. Nu s-a întâmplat nimic grav care să creeze panică, însă aceasta apreciază aterizarea ca fiind similară cu cea a unui pilot începător.

„Nu a fost un zbor foarte plăcut, dar nu a fost nimic grav. Nu ni s-a spus nimic, turbulenţe în aer nu au fost. Nu pot să zic că m-am panicat foarte tare. Nu ni s-a comunicat nimic. Nu a întrebat nimeni nimic. Nu ştim dacă am ajuns la timp. Aterizarea mi s-a părut de începător. Am crezut că este un exerciţiu când am văzut atât de multe maşini de pompieri. Nu s-a întâmplat nimic în mod deosebit. Nu a fost nimic grav încât să ne gândim la ce e mai rău. Sunt puternică pentru copilul meu”, a spus o pasageră.

Adauga un comentariu