Titlurile zilei

Scandal la discoteca „Central”, dintr-o comună ieșeană! Polițistul Iulian Beilic avea coșmaruri în fiecare noapte. Ca să se răzbune, a dat amenzi pe bandă rulantă. Patronii clubului vorbesc de interese financiare

Publicat: 27 nov. 2021
Un agent de Poliție care întocmește un proces-verbal și o sală de judecată
Un agent de Poliție din Iași a fost acuzat de fals intelectual și uz de fals. Bărbatul a fost achitat la prima instanță, dar procurorii au contestat decizia

Un agent din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași este acuzat de fals intelectual și uz de fals. Asta, după ce i-ar fi dat aiurea 6 amenzi unui om de afaceri. Totuși, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au achitat pe Iulian Beilic, pe motiv că faptele acestuia nu sunt prevăzute de legea penală și, respectiv, faptele nu există

Scandal de proporții în care este implicată Poliția ieșeană! Un agent din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași este acuzat de fals intelectual și uz de fals. Asta, după ce i-ar fi dat aiurea 6 amenzi unui om de afaceri. Totuși, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au achitat recent pe Iulian Beilic pentru fals intelectual, pe motiv că faptele acestuia nu sunt prevăzute de legea penală, și pentru uz de fals, pe motiv că faptele nu există.

„Instanța respinge, ca neîntemeiate, acțiunile exercitate de părțile civile N.D. și M.B. cu privire la plata daunelor materiale, în cuantum de 50.000 de lei, și a daunelor morale, în cuantum de 100.000 de lei, împotriva inculpatului Iulian Beilic”, au afirmat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Agentul Iulian Beilic, acuzat de procurori de fals intelectual și uz de fals

Procesul agentului de Poliție Iulian Beilic a început pe data de 21 februarie 2020. Procurorii l-au trimis în judecată pe ieșean sub acuzațiile de fals intelectual și uz de fals.

„În perioada 2 februarie – 7 august 2016, în calitate agent la Postul de Poliție Belcești, inculpatul a sancționat-o contravențional, de 6 ori, pe persoana vătămată, în calitate de administrator al SC Industrial Est SA, pentru lipsa autorizației de funcționare, deși aceasta era valabilă și era afișată”, au menționat anchetatorii ieșeni.

În cursul anului 2016, la parterul și demisolul blocului 24, din satul Belcești – Centrul Civic, a funcționat spațiul comercial (terasă, bar, discotecă) aparținând societății al cărei administrator era persoana vătămată (care era și asociat în cadrul societății, alături de cea de-a doua persoană vătămată).

„În acea perioadă, inculpatul îndeplinea funcția de ajutor de șef la Postul de Poliție Belcești. Totodată, acesta locuia în blocul nr. 24, din satul Belcești, la parterul și subsolul căruia funcționa punctul de lucru al firmei. Pe 2 februarie 2016, în jurul orei 19:15, în localul aparținând firmei din Belcești a avut loc o altercație, motiv pentru care barmanul de serviciu, C.M.S., a apelat numărul 112. Ca urmare a acestui apel, la fața locului s-a deplasat inculpatul, în calitate de agent de Poliție competent material și teritorial.

Cu ocazia intervenției la fața locului, inculpatul l-a condus la sediul Poliției pe numitul F.M., în vederea audierii și luării măsurilor legale față de acesta. Cu acea ocazie, inculpatul nu a efectuat alte activități (control la unitatea comercială, cu privire la existența autorizației de funcționare), după cum s-a constatat și de pe înregistrarea video a intervenției, ce a fost pusă la dispoziție de către persoana vătămată”, au adăugat oamenii legii.

Întreg scandalul a pornit de la 6 amenzi date unei discoteci din județul Iași

Anchetatorii au mai spus că polițistul Iulian Beilic l-a sunat pe martorul care făcuse sesizarea la 112, căruia i-a comunicat că-l va sancționa contravențional pe administratorul societății pentru lipsa autorizației de funcționare. Astfel, procurorii au mai spus că Iulian Beilic l-ar fi amendat de 6 ori, în zile diferite, pe administratorul firmei, pe motiv că nu ar fi avut eliberată o autorizație de funcționare. De cealaltă parte, reprezentanții firmei respective au susținut că funcționează de peste 14 ani în locul respectiv și că au toate documentele necesare pentru funcționare. Mai mult, aceștia au susținut că, de fapt, polițistul ieșean s-ar fi mutat deasupra discotecii și ar fi încercat să cumpere locuința respectivă, dar fără succes.

„Noi funcționăm acolo de mai bine de 14 ani. Acolo era un bloc părăsit, nu era nimic, noi am organizat totul acolo. Domnul polițist s-a mutat deasupra, cu chirie, într-o locuință de la Primărie. Timp de atâția ani, nu a avut nicio problemă! Deodată a început să ne dea amendă după amendă, dar fără să vină să verifice. Din ce am înțeles eu, el voia să cumpere locuința de deasupra noastră și nu a putut, pentru că era de la Primărie dată. De asemenea, am auzit că are un prieten ce avea o afacere cu același obiect de activitate cu al nostru și, probabil, ar fi vrut să scape de concurență cumva…”, a declarat ieri Maria Baban, unul dintre patronii discotecii „Central”, din Belcești.

Aceasta a mai afirmat că toate procesele-verbale prin care firma a fost sancționată au fost anulate. Același lucru a fost confirmat de către cel de-al doilea administrator al firmei, Neculai Drobotă.

Polițistul ieșean, achitat de judecători

Totuși, judecătorii de la prima instanță au decis achitarea lui Iulian Beilic. Magistrații au considerat că firma nu avea autorizație de funcționare valabilă la momentul constatării contravențiilor (2 februarie – 7 august 2016).

„Mai mult, instanța constată că inculpatul, în calitate de agent de Poliție, avea competența de a constata contravențiile reținute în sarcina persoanei vătămate și de a aplica sancțiunile contravenționale, pentru aceasta nefiind necesară efectuarea unui control cu privire la existența autorizației (agentul economic fiind obligat să afișeze, la loc vizibil, autorizația de funcționare) și nici consemnarea vreunei activități în Registrul unic de control. Analizând întreg dosarul de urmărire penală, coroborat cu probele administrate în cursul cercetării judecătorești, instanța ajunge la concluzia că, în dosarul cauzei, nu există dovada că inculpatul ar fi falsificat cele 6 procese-verbale de constatare a contravenției, prin atestarea unor fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului ori prin omisiunea cu știință de a insera unele date sau împrejurări”, au concluzionat judecătorii.

Pe de altă parte, sentința a fost contestată deja de către procurori. Acum, urmează ca instanța superioară să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu agentul de Poliție acuzat de fals intelectual și uz de fals. Reporterii Cotidianului „BZI” au încercat ieri să ia legătura cu Iulian Beilic, dar fără succes.

Comentarii
 • Ieri, domnul Iulian se lăuda prin Belcești că a muit-o pe MONA. Nu-i frumos domnul polițist să te lauzi cu lecția de sex oral!
  Poate femeii i-a făcut plăcere!

 • Presa:… „a dat aiurea amenzi!” instanța a zis că nu a greșit dar voi, tot de aiurea comentați. Cât despre autorizație, una să fii autorizat pentru bar și alta pentru discotecă. Și agentul e într-o ureche dar și voi…

 • Maria Ioana de unde știi tu ce autorizații sunt?
  Eu cred ca societatea asta a mai avut controale.Daca nu aveau autorizații , cred ca erau închiși demult.
  Oare cel mai deștept a fost Beilic?
  A vrut sa fie Sef de post la poliția Belcesti , numai ca
  Face naveta.M-am întâlnit cu el acum doua săptămâni și mi-a zis ca judecătorul de la Harlau care a fost tot polițist îl achita, îl scoate nevinovat și sa părăsească biroul șeful de post ca vine el. A mai zis ca ia făcut campanie Primarului actual, Tanase si ii da locuința , si ca îl susține in demersuri.
  Știa el ce știe. Era foarte fericit polițistul .
  Eu sunt vecin cu socrul lui Beilic din SATU Nou
  Dacă primarul asta face ilegalitați si nu-mi da mie apartamentul , ca am 4 copii, îmi pare rău ca l-am ales.

 • Falsurile au fost făcute de Crețu Mihai, motiv pentru care Beilic Iulian a fost achitat.
  Beilic Iulian merită să fie șef de post. Are experiență, este bine pregătit profesional și va avea susținere de la primărie.

 • Acest Beilic a zis va are pe cineva la IPJ și a pus amenda ca am vândut varza lângă piata 3000 lei,
  La un căruțaș ia pus amenda 9000 lei, a amendat primarul cu 4000 lei,
  Avea spate ce mai !!
  Din piata agroalimentara de la Belcesti pleca cu sacoșele pline cu cas de oaie și alte produse.
  Cred ca l-au ajuns blestemele de la oamenii din Coarnele Caprei de la care lua cașul

 • Hai sa fim realiști ,Mariana Babana patroana de la Central care vinzi rachiu și țigări aduse de la ruși și l-ai pus pe Mihai Crețu de la Harlau ,mâna lui doamna Mona.Și in mare parte instanța a arătat cine are dreptate și cine nu respecta legea.

 • Deci, in concluzie, prin administrarea probelor, organul judiciar nu a dovedit judecatorului existența faptelor, a vinovăției și a lipsei oricărui impediment de natură a determina imposibilitatea punerii în mișcare a acțiunii penale.
  Asa ca, ”Nullum crimen sine lege” (nici o infracţiune nu există în afară de lege).
  Politistul… liber…la dat amenzi. Chiar si pentru X ca n-are basca! 🙂

 • Instanta a stabilit ca aceasta societate SC.INDUSTRIAL EST functioneaza ilegal din 1997 ,fapt atestat oficial de Primaria Belcesti ,nu s-au platit taxele anuale ,nu are autorizatie ISU ,nu are concesiune pe terasa ,ocupa ilegal domeniul public .
  Asta e tara lui Papura voda .Politistul da amenzi si in loc sa fie aparat de lege ,este hartuit si denigrat prin instante pentru a fi descurajat sa isi faca datoria .
  Sef de post nu vrea sa fie dl.Iulian ,sa fie sanatos actualul sef ca nimeni nu ii vrea locul.
  Pe terasa central a fost macelarit tinarul Sandu care e paralizat in carut iar paznicii de la penitenciar care prestau ilegal activitati de paza al clubului nu au intervenit .
  Trebuie facut un studiu de caz pentru a inchide definitiv acest club ilegal ,se va repeta oare din nou cazul COLECTIV ?

 • Dl.DROBOTA NECULAI fost inginer sef la CAP TOMESTI face legea in Belcesti ,dar un judecator istet l-a facut pe nataflet .E legal sa iei amenzi daca in lege nu crezi .
  BRAVO BEILIC IULIAN ,sanctioneaza-i pe infractori ca prea s-au spalat bani negri la acest club .

 • Tanti consilier juridic , numai un prost te crede ca o societate nu plătește taxe și impozite din 1997,
  când noi tinerii eram acolo când ai fost controale
  Ar trebui ăștia de la primărie sa vadă ce chirie a plătit Beilic pe acel apartament.
  Eu cred ca Beilic e ca ăla ,, Mihaela dragostea mea,,
  Și a doua zi nu mai era președinte .
  Dacă ești tare doamna consilier juridic pune hârtia de la primărie la ziar ca firma asta nu a plătit taxe.
  Dacă nu o pui înseamnă ca cei care au semnat nu sunt Ok.
  La un necăjit nu le da locuința dar la deal de Beilic sa nu plătească nimic le da.
  Tanti consilier juridic nu vede??

 • Domnule anonim bine scrii .
  Doamna consilier juridic cred ca e secretara de la primărie care nu e angajata pe post de secretar general , e angajata ca inspector , ne păzește sa nu plecam acasă de la program, si îl ajuta la prostii
  Pe Primarul Tanase , si o fac ca la Podul Iloaiei.
  E țara lui papura vodă .

 • Mai oameni buni nu mai Scriti și citiți prostii .
  Zii Beilic și da drumu la canalizare.
  Ați văzut , a fost beat la volan si a scăpat basma curată.
  Am poza de la locul accidentului.

 • Da’ cine-i Beilic ăsta mă, de are atâția dușmani?
  Pentru ce?
  Pentru că a aplicat Legea?
  Nu văd unde-i problema.
  A dat amenzi omu’ că doar este polițist. Da amenzi, doar nu da flori când constata încălcarea Legii.
  Dacă judecătorul a zis ca n-a făcut, nefacutele, atunci asta este.

 • CINE GRESETE PLATESTE ,daca Iuli a gresit a platit ,dar daca clubul Cireada Central functioneaza ilegal de ce sa nu plateasca ?
  Oare nu era cazul ca sa iasa rahatul la suprafata ?
  In subsol erau sobolani de juma de metru iar Mareana Babanescu facea disco in infectie si miros de hindel ,nunti cu mincare infecta cu salmonela si leptospiroza .

 • Oare nu cumva secretarul Nica Virgil si Primarul Ciobanita a vindut ilegal demisolul bl.24 ,?
  Trebuie demontata mafia Ciobanita Hartoi care stie el unde sunt banii Belcestenilor ,Pensiunea Almasu va spune ceva?
  Ce hirtii a eliberat fostul primar Ciobanita ?Nu a dus in eroare procurorii ,nu poate fi acuzat de fals intectual?

 • Daca isi face treaba nu e bun ,atunci politia sa dea aghiazma si inpartasanie la infractori .
  FELICITARI DOMNULE BEILIC IULIAN ,AI PROCEDAT LEGAL ,CENTRALUL E UN CUIB DE INFRACTORI

 • Iulian este nevinovat, însă a deranjat că și-a făcut datoria!
  A fost lucrat de către finuțul lui Drobotă și care o pupă de la mijloc în jos pe MONA.
  Bătaia de joc s-a oprit la judecător.
  Vom vedea cine plătește!
  Distracția costă!

 • Iti spun eu cine plateste. Beilic o sa aiba castig de cauza si la instanta superioara. Ii da in judecata apoi pentru denunt calomnios pe patronasi si le cere enspe milioane. S-asa s-a pricopsit omu. Basca vine si pensia frumoasa. Hai noroc si sanantate!

 • Cea mai nesimțita familie! Soția lui Beilic vinde din medicamentele gratuite și laptele praf de la copii iar polițistul se ocupa și el cu diferite ilegalitați de la tutun, beat la volan și altele escrocherii.
  Face de ras uniformă statului.
  Cei in cauza mai verificați cu ce se ocupa acest Beilic.

 • Aceasta familie este o Rușine pentru comuna. Soția polițistului vinde laptele praf și medicamentele gratuite iar polițistul Beilic se ocupa cu lucruri murdare, trafic de țigări, umbla beat la volan, șpăgi și alte ilegalitați. Cel care trebuie sa apere legea este primul care o încalcă. Cei abilitați mai verificați cine este acest Beilic, face de rusine uniformă statului și este plătit pentru josniciile la care se coboară.
  Cine îl susține este in cârdășie cu acest individ.

 • Bre cetatene ,ai multa minte sa spui astfel de mizerii ,oare poti si proba cu ceva sau te complaci sa arunci cu cicat ,sau esti cumva de partea lui Mariana Centralista

 • VIND RESTAURANT IN CENTRUL CIVIC AL COMUNEI BELCESTI,PENTRU RELATII CONTACTATI GESTIONARUL RESTAURANTULUI CENTRAL .NEGOCIABIL

 • Bai Anonime si tu Cetatene contribuabil, eu cred ca voi v-ati luat amenzi de la politist si d-asta va este ciuda pe el. Sigur asta este.
  Un lucru nu va este clar voua, dar vi-l spun eu:
  UN POLITIST CONSTATA, DA AMENZI, FACE DOSARE PENALE, APLICA LEGEA!
  Nu-i popa ca sa ierte sau institutie de caritate!
  Aplica Legea si PUNCT!
  Din articol reiese ca a dat amenzi.Foarte bine! Si-a facut omul treaba. Altii, care n-au sange in instalatie, ma refer la politisti, nu stiu p-unde sa se ascunda la situatii de stres sau, mai rau nu stiu sa aplice Legea. Pentru asta este platit si de aceasta este investit cu calitatea de organ de aplicare a Legii. TOTI TREBUIE SA-SI FACA TREABA, CA DE ASTA SUNT PLATITI!
  In rest, cainii latra, cararvana trece!

 • Trimiteți-l pe acest polițist Beilic prin comunele care aparțin de Secția Rurala Raducaneni sa aplice Legea, ca pe-aici sunt pisicuțe! O rotație de cadre ar prinde bine!

 • Bai PETRICA! Tu citesti pe diagonala?
  Ai orbu gainii???
  …În perioada 2 februarie – 7 august 2016, în calitate agent la Postul de Poliție Belcești, inculpatul a sancționat-o contravențional, de 6 ori, pe persoana vătămată, în calitate de administrator al SC Industrial Est SA…
  Deci despre amenzi este vorba bre.
  Politistul a dat amenzi, cei sanctionati l-au reclamat, iar judecatorul i-a dat achitare.SIMPLU
  Ce trebuia sa le de-a politistul? Flori? Bomboane?
  Sau ti-ai luat si tu amenda si ai ciuda pe organ??? POLITIA SA-SI FACA TREABA, CA S-ASA ESTE HAOS !
  D-ASTA SUNT PLATITI!

 • Oferta la vinzarea restaurantului Central -SC INDUSTRIAL EST .
  SPATII COMERCIALE GENEROASE CU VAD COMERCIAL .
  Vedere catre SC.PROFI SA .
  AVEM OFERTA CU TOT CU BARMAN ,SPECIALISTUL MILUTA ,care stie si face de toate ,barman ,maturator si jucator de pacanele

 • Nu cumpara nimeni acel wc-eu u comunal ,mai degraba ar transforma spatiul in garsoniere pentru etnia rroma care sunt in special asistati sociali

 • Acest zis polițist este un bețivan si chiar ar trebui scuturat bine a infundat multă lume nevinovata si da amenzi, normal sa fie ridicat in funcție este susținut de nasu lui de cununie care lucrează in sistem vinde tigari tot tinpu este sub influenta alcoolului sia bătut joc de multa lume speram sa dea explicații

 • IULICA e un politist mai special ,nu tremura cind niste besinosi de patroni din vechea garda se dau la nerespectarea legii .
  Acum Drobota Neculai fost presedinte de CAP TOMESTI are palpitatii si vinde Centralul ,Mariana Baban de la coada vacii tremura la gindul ca vila din Miroslava va fi pusa sub sechestru .Spatiile comerciale ,hala de productie ,utilaje ,toate vor fi puse sub sechestru .Conturi blocate si mai nou controale cu duiumul la acest club ilegal =SC.INDUSTRIAL EST .
  Primaria Belcesti are de recuperat sume impresionante de la aceasta societate fantoma ,bani de concesiune ,taxe pe venitul nedeclarat .Fiscul are in atentie ilegalitatile de la aceasta societate si va face poprire pe conturi .

 • Eeeeeee ce a fact omul legii Bre???
  A băut Petronela , a băut , dar de ce ia dat și lui Iulisn Beilic sa beie???
  S gândit Beilic ca dacă bea mult va avea sporul de noapte mai mare. Ptc mergea la servici omul.
  E cum e cu legea Petro?????
  Cine respecta și cine nu?????
  Sfântul Nicolae , sta cu bată in mâna și ii bate pe cei parșivi bre

 • Iulică om special , omul legii apăra adevarul, cu prețul vieții. A schimbat codul rutier.
  Erou național , luptător pentru binele poporului .
  Iulică a ajuns pieton cinstit și o sa ajungă su mai bine.
  Faceți-vă mila de el și angajatil. Va rugam.
  Petronela e terminată..
  Cum mai iese el la pensie???
  A pierdut sporul de noapte.
  Ce înseamnă sa circuli chior de băiat pe drumurile publice????
  Hei conducerea IPJ ce face?
  Primaria ce faceți cu apartamentul?
  Scoateți l lucitatie

 • Beilic Iuluan face instituția IPJ de ras.
  Un bețivan notoriu . Rezultatele își spun cuvântul .
  Martor cel mai de seama e IPJ.
  Facu de Rușine colegii.
  Du-te și te ascunde tu și toată familia.
  Vindeți tot și pleacă in lumea ta.
  Dumnezeu întârzie dar nu urat.
  Mai cima alcoolica .
  Am poze cu tine beat când conduceau masina.
  Petronela nevastă-sa urca și ea băută la volan . Când vine din SATU Nou sau prin Belcesti.
  De ce nu ii pune fiola și și eu?
  S meargă cu căruță ca nh merita masina.
  Rușinea comunei Belcesti.

 • Beilic ajutor de sef de post cum e cu băutura la volan ????
  Cine are dreptate???poate avansezi ofițer la Harlau
  Ca de…… ai studii.
  Diploma pe care ai luat-o tia făcut foarte mare rau
  Poate te face chestor
  Tia adus Moș Neculai frumos cadou.
  Tia luat permisul.
  Dacă nu ai avocat te apar eu!!!

 • mai oameni buni trimitetil pe Beilic Iulian acasa, nu are ce cauta in politie.
  Face politia de ras. Sunt oameni care muncesc in IPJ. Va face de ras.;

 • Eheee Cretule, ai avut grija să-l torni pe beilic. Acum ca nu ar fi o problema de noutate despre beilic, dar ai grija si tu pe unde parchezi seara, la mândra din Belvcesti.

 • Controalele de la IPJ IASI de la SC INDUSTRIAL EST la nasica BABAN MARIANA erau stopate de domnul agent sef principal CRETU MIHAI ,finutul patroanei ,el venea inopinant si aranja treburile .Acolo la Disco Central era transata mafia ,politicieni ,primari ,politisti ,curve ,proxeneti ,droguri si sticleti .

 • Excrocu-le vrei sa iei apartamentul lui Lica Scama ? ce urmaresti ca i-ai luat masina Dacia ,remorca ,scuterul ,acum ii iei si casa omului ?
  Asta e periculos tare ,este ca o musca care nu se satura de cicat .Mihaita Cretu

 • Secretul consta in faptul ca acest muscoi Cretu Mihai linge in cur sefii ,pe primul care l-a lins a fost Simi ,apoi Mihaila si acum Salda .E corect ?
  Cu linsul in cur Cretu-le vei da de cicat ,nu uita tu ai dus-o pe nasica la IPJ si transmiti date din politia Harlau .DGA stie si cit de curind te haleste .

 • Secretul consta in faptul ca acest muscoi Cretu Mihai linge in cur sefii ,pe primul care l-a lins a fost Simi ,apoi Mihaila si acum Salda .E corect ?
  Cu linsul in cur Cretu-le vei da de cicat ,nu uita tu ai dus-o pe nasica la IPJ si transmiti date din politia Harlau .DGA stie si cit de curind te haleste ,dar pe Vasilica cui i-o lasi ?

 • Edy bea tarie cu Cretu nu mai minca cicat aiurea ,pe astia doi ii vezi impreuna la souri ca isi baga libile in gura ca bulangii .

 • Bre Cretu de ce nu faci si tu facultatea de Drept ca Beilic daca te dai destept sau e mai bine sa te ineci in bautura si sa futi in Sat curve ca noi stim ,te urmarim si cum ai calcat pedala beat te pocnim

 • Merge si cu DURU-DURU ,cica cicatrizeaza fisurile anale mai Mihaita ,ca Beilic asta te va fute rau ,si pe tine si pe nasa Mariana ca Drobotel nu cred ca mai prinde ,e bolnav rau saracu .

 • Cica il tine in brate cumatru-su Murariu Leonard de la judet ca asta se cumatreste si cu dracu ca a crescut la casa de copii fiind orfan de parinti ca ei erau 2 betivi la Coarnele Caprii

 • Cumatru-su Murariu cind era sef la Becesti facea naveta cu trenul iar de la Iasi la Belcesti consuma 2-3 sute grame coniac cu Panovie veterinarul si Costel Taranul in Gara Pd.Iloaiei

 • Saracul Mihaita provine de la Casa de copiii ,ca a fost abandonat de o familie de betivi din Coarnele Caprii ,a ajuns barman de fura de rupea la masuratoare ca l-a prins cu toiul Capitanul Mocanu de la Economic in Harlau .
  Asta e sarmanul Misu.

 • Terminati cu comentariile la adresa lui Cretu ca ajunge-ti pe mina debilului Bratu si asta nu e dus la biserica ,are dunga pe boletin ca a fost la Socola

 • Anu trecut Cretu Mihai a venit beat la Profi si eu i-am zis ca nu primim betivi .Suparat m-a amenintat cu parchetul zicindu-mi ca inca nu il cunosc . Da eu il cunosc de cind era la scoala si avea mucii pina la barbie cu un plovar de lina pe git cu pantaloni rupti in cur si expadrile in picioare .

 • Nu va puneți in card cu ăștia , precum Fotea, agent paza, farchi parasuta. Sifon ..astia sunt Petronela Beilic și Iulică Beilic , crapă de ciuda ca e pe dreapta Beilic și la prins beat la volan .
  Cum dracu făcea el servici????
  Ce fac ăștia de la IPJ???
  Trebuia de mult sa fie tras pe dreapta.
  Când la prins băut p in SATU NOU ia luat carnetul 30 de zile, atunci trebuia dosar penal deoarece avea sigur alcoolemie mare deoarece abia mergea.
  Am poze cu el beat , dacă vreți vi le dau.
  Petronela bea și ea de ruuupe. Se urca la volan .
  Iulică om cinstit au pus-o . Spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești.
  Ăștia sunt prietenii lui…Beilici

 • Beilic Iulian când veneam cu scândura in Belcesti ma taxa, sj venea la mine la Brosteni stăteau câte o săptămâna pe capul meu și el și nevastă-sa .
  Petronela aducea cu sacoșa medicamente și le vindea. Ia retete pe numele celor care nici nu se duc la dispensar. Dsp ce face????

 • Cum Beilic are facultate??
  Doamne ferește! Dați-i o dictare și vedeți ce știe.
  Dacă avea facultate era ofițer.
  Dar a căzut la examenul psihologic., dosare penale, etc. Luați o recomandare de la IPJ , dacă sunteți tari.
  Sa se ducă Iulică omu legii sa ia o recomandare de la IPJ .

 • Mai Tibucanu Mihai , decât sa se cumatreasca ca Beilic cu toți Hoții și oameni fără valoare msi bine te cumatresti cu oameni care nu ți-e Rușine sa stai lângă ei. Beilic e cu de teapa lui.
  Ce zici ca la turnat omul asta??? E normal sa mergi beat la sevici??????
  Și sa ei spor de noapte???
  Iulică poate sa fie Sef de post la Belcesti.
  Acolo nu ii trebuie carnet….decât de UTC

 • Lasă ca Iulian o sa termine cu instanțele de judecată, o sa ia și permisul peste 5 anu , iar peste 10 ani va fi Sef de post la Belcesti .
  Va arat eu la toți ăștia care va țineți de el .
  Lăsați-l in pace ca e terminat!!
  Dacă bea nu bea din banii voștri, bea de la noi.
  Sa știți ca noi avem cazan de țuica .,,,,

 • Sunteți Terminați !
  Cu ce dracu va Terminați casa familia Beilic!
  Cu salarii de la buget???
  Dați banii la cei care v-au lucrat la casa!

 • Ce aveți cu Petronela Beilic?
  Eu am stat la coada sa o iau de nevasta Și am ajuns la rând și am luat-o .Dar sa știți ca la dispensar când era de garda , era coada mare. Oricum intrai pe baza de lista. Știe sa cânte la toate instrumentele. Inclusiv la flaut.Am luat-o și gata???
  Vii ciuda ca ați fost înaintea mea și eu am luat-o???
  Ne potrivim ca doi frați . Parca suntem făcuți de_o mama. Și mai e ceva: Bem rachiu cu sticla.
  Parca va ținut in brațe naselu vostru. Acum nu va ma poate??? Ați devenit grei??? Vati îngrășat ?

 • Niște nenorociți.
  Sa le ajute Dumnezeu așa cum au făcut.
  Eram cu varza de vânzare , in fata la chioșcul lui Bârlădeanu și ma amendat Beilic cu 3000 de lei.
  Săi fie Rușine , era munca mea.

 • Mai Beilic ce zici ca Bratu are dunga roșie pe buletin?
  Dacă stai internat la un spital nu înseamnă ca ești nebun.
  Nebun e cel care face prostii una după alta.
  Și tu poți sa fii internat la Socola cu tot cu Pedro adică Petronela Beilic , dar la dezalcoolizare .
  O sa beți amândoi de fericire .

 • CRETU MIHAI o rusine pt politia romina ,el este un politist corupt cu nasa pe MAREANA bANANA si nas DROBOTEL cu capul chel un prostan din momenclatura comunista

 • CRETU MIHAITA =MUITA =CASA DE COPII =Tu l-ai omorit pe CRISTI de la ev.pop. cu DNA tu esti mizeria din sistem ,tu esti mizeria si din colectiv .RAMIII MIZERIE ,

 • Pe vremuri cind Duduta era sef de post la Restaurantul Central se dadea discoteca ,se adunau 500 de copii si se vindea cam un tir de bere .Profit maxim 100 milioane lei vechi .Acum e saracie si au scos spatiul la vinzare .Se aude ca viitorul propretar face garsomiere sociale din acest Central ,pentru etnia rroma .

Adauga un comentariu