Local

Scandal, la Iași! Asistent medical, acuzat că a agresat doi polițiști locali! Totul a izbucnit de la un loc de parcare – GALERIE FOTO / VIDEO

Publicat: 23 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal la Iași Asistent medical acuzat că a agresat doi polițiști locali Totul a izbucnit de la un loc de parcare  GALERIE FOTO  VIDEO
Un asistent medical din Iași va fi nevoit să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că ar fi agresat doi agenți de la Poliția Locală

Scandal, la Iași: un asistent medical va fi obligat să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat că ar fi agresat doi agenți de la Poliția Locală. Astfel, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Adrian Iulian Roșca, sub acuzația de ultraj. Întreg scandalul ar fi izbucnit de la un loc de parcare, în apropierea Serviciului de Permise Auto

Scandal, la Iași: un asistent medical va fi obligat să dea explicații în fața magistraților, după ce a fost acuzat că ar fi agresat doi agenți de la Poliția Locală.  Așadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis ieri în judecată pe Adrian Iulian Roșca, sub acuzația de ultraj.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Scandal, la Iași: asistent medical, acuzat că a agresat doi polițiști locali

Anchetatorii ieșeni spun că asistentul medical de 44 de ani, Adrian Iulian Roșca, a intrat în vizorul lor la mijlocul lunii mai 2022. De altfel, pe 19 mai 2022, acesta a fost băgat după gratii, după ce magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală în ceea ce îl priveşte pe inculpatul Adrian Iulian Roşca. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat atunci judecătorii ieșeni.

Oamenii legii au afirmat că ieşeanul a intrat în vizorul lor în cursul zilei de miercuri, 18 mai 2022, în urma unui conflict pe care acesta l-ar fi avut cu doi agenţi din cadrul Poliţiei Locale, respectiv Corneliu G. şi Ioan C. Aşadar, pe bulevardul Primăverii, în fața sediului Serviciului de Înmatriculări Auto, a avut loc un conflict spontan între cei doi agenţi ai Poliţiei Locale şi asistentul medical, Adrian Iulian Roşca. Agenţii ar fi vrut să îl sancţioneze pe ieşean pentru o parcare neregulamentară, moment în care acesta ar fi devenit recalcitrant.

Ieșeanul Adrian Iulian Roşca a susținut că el ar fi fost cel agresat

Astfel, pe o filmare apărută în spaţiul public se vede cum cei doi agenţi îl imobilizează pe ieşean, dar, în acelaşi timp, unul dintre poliţiştii locali îl şi loveşte şi îl ceartă pe şoferul iritat. Mai apoi, reprezentanții Poliţiei Locale au susţinut că Adrian Iulian Roșca i-ar fi agresat fizic și verbal pe cei doi agenți. La rândul său, ieşeanul a susţinut că, de fapt, ar fi fost agresat fizic de către agenţii din cadrul Poliţiei Locale.

Acum, după scandalul care a avut loc la Iași, asistentul medical a fost trimis în judecată pentru ultraj.

Adauga un comentariu