Titlurile zilei

Scandal monstru într-o familie din Iași! Bogdan Amariei: „Tata când se îmbată, mă amenință că îmi dă foc la casă!” – GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat: 24 mai 2022
Bogdan Amariei, un iesean
Bogdan Amariei își acuză rudele că îl amenință

Un bărbat din satul Dumești, Bogdan Amariei, acuză că tatăl și fratele său îl terorizează de săptămâni bune. Acesta se plânge că nu își mai găsește liniștea de când familia sa îl amenință, povestind chiar că și-a petrecut noaptea împreună cu soția și cei 3 copii în fața secției de poliție, după ce tatăl i-a spus că îi va da foc la casă. Acest scandal monstru ar fi pornit din cauza unei dispute pentru o bucată de teren.

Bogdan Amariei se plânge că nu mai are somn după ce tatăl și fratele i-au făcut un scandal monstru. Acesta acuză că cei doi îi tulbură liniștea cu injurii și amenințări. Bărbatul susține că rudele sale îi terorizează și nevasta și unul dintre copii. Ieșeanul adaugă că s-a prezentat de mai multe ori la poliție cu plângeri, însă fără rezultat. Întrebați despre acest conflict, părinții lui Bogdan Amariei ridică din umeri și spun că nu a fost niciodată vorba despre amenințări cu incendierea casei sau injurii adresate soției și copilului. Aceștia mai spun că fiul lor face gălăgie din cauza nemulțumirii legate împărțirea unui teren.

Scandal monstru chiar de Sfinții Constantin și Elena

Bogdan Amariei a povestit despre calvarul prin care ar trece. Ieșeanul spune că, de câteva săptămâni, fratele și tatăl său au mereu ceva de împărțit cu el, în special după ce consumă băuturi alcoolice.

„De câteva săptămâni bune mă amenință că îmi dă foc la casă. Se iau de nevastă-mea, de copil. Mie tata mi-a făcut scandal la magazine. Nu știu ce are cu mine! Pe copilul meu de 4 ani și jumătate care e la grădiniță nu îl mai scoate din «boschetar», mereu îi spune așa. Fratele a fost plecat în Italia până acum câteva săptămâni. Când s-a întors, a început să îi dea cu băutura, cu tata. Cum bea, se ia de viața mea. Când sunt treji, nu au nimic. Deunăzi eram la treabă și m-a sunat nevastă-mea. Tata era beat, venea cu căruța, și s-a luat de ea. A făcut-o în tot felul. A înjurat-o. A zis că ia benzină și ne dă foc la casă”, se plânge Bogdan Amariei.

Cu ocazia sărbătorii de Sfinții Constantin și Elena, aceștia ar fi început iar să îl hărțuiască și să îl amenințe cu incendierea locuinței.

„De Constantin și Elena, iar au început cu panarama și amenințările. Am sunat la 112, am stat până la 1 noaptea în fața secției de poliție, dar nu a venit nimeni. Mi-au dat cei de la magazinul de peste drum o pătură pentru copii, că ploua. Scandalul a pornit de la pământ, ziceau că eu am 7 hectare, dar de unde să am eu 7 hectare? De mai mulți ani de zile am probleme cu ei. A fost un dosar, mi-am retras plângerea, că ziceam că sunt rudele mele apropiate. Până unde s-a ajuns? Vecinii știu, dar le e frică să vorbească”, adaugă bărbatul.

Părinții neagă acuzațiile și dau vina pe fiul lor, Bogdan

Rodica Amariei, mama lui Bogdan, este surprinsă de acuzațiile ce i-au fost aduse soțului și fiului ei. Aceasta spune că nu a auzit de vreun scandal sau de amenințări.

„Am venit acasă de la Erbiceni, de la fata mea, și băieții mei, Gabi cu Ionuț, au făcut petrecere la mine. Nu a făcut nimeni scandal, nu a țipat nimeni. Nu a fost vorba de dat foc. Ieri, am auzit că el ar fi fost pe la deal și ar fi stat cu copiii pe acolo. I-ar fi dat o doamna o pătură, că plouase, dar, în rest, habar nu avem. Pe la ora 03:00, auzisem o voce de bărbat. Cred că i-a adus acasă, dar nu am ieșit afară să văd. El (Bogdan – n.r.) a cumpărat 2 bucăți de pământ și nu e mulțumit de pământul din gradină cât este, că el vrea să aibă mai mult. Așa s-a împărțit, nu avem ce să facem. Numai de la pământ se ceartă”, povestește femeia.

Tatăl lui Bogdan se apără și spune că nu și-a amenințat niciodată copilul.

„A fost oleacă de distracție în curtea mea. Pe la 10 seara, băieții au plecat, eu m-am dus să mă odihnesc. Altceva nu vă pot explica…. Nici la o colibă pe deal nu ai voie să dai foc, darămite unei case. A fost poliția pe la mine, dar dacă nu au auzit gălăgie și nu au văzut nimic, au plecat oamenii. Eu dormeam și îmi vedeam de treabă. Jur că nu am stat de vorbă cu poliția. Bogdan este copilul meu – părinții mei au decedat și el crede că are mai mult decât ce este trecut pe titlul de proprietate. Noi nu am dezbătut moștenirea nici acum, că suntem 6 frați și e greu. Am dat la copii cât am putut. Lui nu îi ajunge, vrea mai mult. Că domnul de la registrul agricol i-a dat o hârtie să își tragă lumină și el crede, de pe hârtia aia, că are 7 hectare. Se vede din ochi că nu sunt 7 hectare. Nu se înțeleg frații pentru o palmă de pământ. Om la 61 de ani ce sunt, nu pot să îl fac pe nepot boschetar. Bogdan când bea, sărăcia îl bagă în pământ. Eu am avut 10 copii, el se plânge de 3”, se apără Gheorghe Amariei, tatăl lui Bogdan.

Mulți dintre vecini se tem să vorbească despre scandalul din familia Amariei, însă recunosc că sunt conflicte.

„Nu mă bag… Aici e permanent gălăgie, m-am săturat! Îmi vine să vând casa și să plec. Se ceartă de la pământ, de la neveste. Eu când e scandal mă bag în casă și mă prefac că nu aud. Bogdan nu se înțelege cu niciunul, dar e băiat cuminte. Se ceartă de la neveste care e mai frumoasă, care e mai gospodină… Trebuie lăsați în legea lor”, declară o vecină.

Acest scandal monstru din Dumești încă nu a ajuns la un final, existând multe neînțelegeri între membrii familiei Amariei.
Comentarii
  • In loc sasi vada de treaba lor ei se omoara dupa pamint si da are dreptate bogdan amariei este fratele meu dar tatal meu amariei gheorhe este curva cu doua fete cind se inbata face toata panarama el incepe eu stiu din propria experieta ca am crescut batuti si chinuit toti copii si da ne face in toate felul curve deci pe toti copii si pe cei care ii are in plasamet ii bate le bea bani si o bate pe mama mea amariei rodica si nu aduce nici un ban de mincare da ii face bosghetari are dreptate bogdan amariei ca cu noi copii lui nu prea vorbeste cu noi si faceti ceva cu copii aia de acasa ca mama mea a spus ca se omoara din cauza lui amariei gheorghe ca na duce nimic bun la casa aia si o bate si da face scandal pina la ora 4 dimineata

Adauga un comentariu