Sport

Scandal sexual în fotbalul spaniol! Antrenorul a fost demis după apariția unei filmări compromițătoare!

Publicat: 13 ian. 2020

Clubul de fotbal Malaga, din divizia a doua a campionatului Spaniei, a anunţat că l-a demis pe antrenorul Victor Sanchez del Amo la patru zile după ce l-a suspendat fiindcă a apărut într-un video cu conţinut sexual explicit, informează Reuters.

„Malaga a decis să-l concedieze pe Victor Sanchez del Amo din motive disciplinare”, a indicat clubul într-un comunicat, adăugând că nu a putut ajunge la un acord cu tehnicianul pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

Clubul consideră că a fost grav afectat de acest incident. Victor Sanchez, un fost mijlocaş de 43 de ani, cu 8 selecţii la naţionala Spaniei, a afirmat că a fost victima hărţuirii şi şantajului. „Aici eu sunt victima. Sunt victima şantajului, dar sunt curajos şi voi merge mai departe”, a declarat vineri tehnicianul.

Un bărbat de 41 de ani a fost arestat vineri pentru că a postat ilegal acest video, potrivit poliţiei spaniole. Bărbatul a fost eliberat după ce a fost interogat. Poliţia anchetează afirmaţia lui Victor Sanchez că a fost şantajat.

Malaga, care a jucat sferturile de finală ale Ligii Campionilor în 2013, este acum pe locul 16 în eşalonul secund după 22 de etape, la un punct deasupra zonei retrogradării.loading...

Adauga un comentariu