Cancan ultimă oră

Scandal uriaș în familia lui Neti Sandu! Cumnatul acesteia, exclus pe viață și pus să plătească daune de 10.000 de lei!

Publicat: 22 aug. 2021
Neti Sandu înălțime
Sora ei, Mari, este căsătorită cu antrenorul Sandu Kapelovies iar cei doi au o fiică, Alice Kapeloviescare joacă volei la nivel de echipă națională

Cumnatul vedetei de televiziune Neti Sandu a fost exclus pe viață din volei. Sandu Kapelovies a fost antrenor și avea propriul club care activa în competițiile de juniori.

Puțină lume știe că horoscopista Neti Sandu are o familie de sportivi.

Sora ei, Mari, este căsătorită cu antrenorul Sandu Kapelovies iar cei doi au o fiică, Alice Kapeloviescare joacă volei la nivel de echipă națională.

De ce a fost exclus cumnatul lui Neti Sandu din volei?

Între cumnatul lui Neti Sandu și fostul președinte al Federației Române de Volei, Gheorghe Vișan, a izbucnit un scandal fără precedent în istoria recentă a acestui sport și s-a lăsat cu excluderea lui Sandu Kapelovies din orice activitate care are legătură cu voleiul.

Sandu Kapelovies a fost exclus din volei în 2018, ca urmare a unui vot al Adunării Generale. Antrenorul a susținut însă că a fost o răzbunare a președintelui federației de atunci, Gheorghe Vișan, care, culmea, i-a fost bun prieten. Sandu a povestit că problemele au apărut în momentul în care a trimis în mod repetat scrisori către Ministerul Tineretului și Sporturilor în care prezenta situația reală a voleiului.

El a propus și câteva măsuri pe care federația ar putea să le ia, lucru considerat un ”atac la persoana președintelui”. Ulterior, el s-a trezit cu o decizie de excludere cu 104 coturi pentru, 3 împortiva și o abținere. Kapelovitz spune însă că membrii adunării generale au votat așa de frică iar motivul principal ar fi fost acela că Vișan se temea că va candida împotriva lui la alegerile care au avut loc anul trecut.

”Nimeni nu are curajul să-și spună opiniile pentru a nu-l supăra pe acest dictator.

Dar mie, vă spun sincer, nu mi-e frică de gândacii de bucătărie. Mi-e doar scârbă”, a spus Sandu Kapelovitz.

Fostul șef al federației l-a dat în judecată pentru calomnie

Următorul pas pentru cumnatul lui Neti Sandu a fost să conteste în instanță decizia federației și să ceară daune de 250.000 de euro. Sandu a pierdut atât pe fond cât și în apel, însă mai are soluția recursului.

Până atunci, el este în continuare suspendat pe viață, deși între timp s-a schimbat conducerea federației.

În paralel și Gheorghe Vișan l-a dat în judecată pe fostul lui prieten, pentru că acesta i-ar fi adresat injurii grave într-o publicație de profil. Aici, ”meciul” este egal: pe fond a câștigat Sandu iar în apel Vișan, cumnatul lui Neti urmând să-i achite acestuia daune de 10.000 de lei. Procesul încă nu s-a încheiat, pentru că mai urmează recursul.

Ce s-a întâmplat după ce a venit un nou șef la federația de volei?

Neti Sandu, alături de nepoata ei, Alice[Sursa foto: Sursă: GSP]

„Eu am solicitat câteva modificări al statutului FRV, printre care și limitarea numărului de mandate pentru funcția de președinte. Acest lucru l-a deranjat teribil pentru că nu ar mai fi putut candida în acest an”, a mai povestit cumnatul lui Neti Sandu.

Gheorghe Vișan a avut 5 mandate în fruntea Federației Române de Volei. Adin Cojocaru, noul președinte al federației, a anunțat încă din prima zi că intenționează să schimbe statutul și să limiteze numărul de mandate la două.

 

 

Adauga un comentariu