Local

Scene de coşmar la Podu Iloaiei! O femeie sare în faţă unui TIR fără să se uite vreo secundă – VIDEO

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 21 Comentarii
Scene de coşmar la Podu Iloaiei O femeie sare în faţă unui TIR fără să se uite vreo secundă - VIDEO
La un pas de tragedie, la Iași

Scene incredibile la Iași. Camera de bord a unui participant la trafic a surprins un moment ce se putea transforma într-o tragedie, la Podu Iloaiei.

O femeie a sărit în fața unui TIR fără să se uite vreo secundă. Șoferul camionului oprisese la trecerea pentru pietoni pentru a da prioritate mai multor persoane.

Se poate observa clar cum ieșeancă fuge și traversează o porțiune printr-o zonă neregulamentară.

Şoferul de TIR a avut prezență de spirit și a oprit la timp. Femeia a avut noroc și a fost doar ștearsă de cabina camionului.

Toți cetățenii au obligația să se asigure atunci când traversează trecerile de pietoni.

Nu uitați, viața primează!

Comentarii
  • Toti cei in varsta alearga si chiar trec pe rosu pe trecerile de pietoni. Unde se grabesc ? Vor sa ajunga in Rai ? Este alegerea lor, dar sa nu bage pe altii la puscarie !

  • Soferul asta merita o medalie . Eu nu stiu cum de a vazut-o!! A intrat mamaie numai prin unghiurile moarte . Felucitari.

  • Fereasca, a vrut sa faca din doua treceri de pietoni, una… A scapat ca prin minune… defapt a fost totusi o minune.

  • Șoferul de camion care a filmat aceasta scena a avut prezenta de spirit și poate nu vă dați seama a claxonat foarte rapid moment în care a pornit și ștergătoarele din greseală. Celălalt șofer nu avea cum să o vadă fiind în unghi mort persoana care traversa total neregulamentar.

  • @Liviu – Nu era in unghi mort deloc. Capul tractor negru are o oglinda deasupra parbrizului si senzori si prore de urgenta. De aceea nu este bine sa ne grabim la trecerea de pritoni in la alte treceri. Trebuie calm si atentie.

  • Votati PNL…Muraru acum 2 ani…centura prioritate O…Oare unde sunt cei cu sloganul #sieu…Unde sunt cei care marsaluiau spre Bucale???Unde sunteti penelistilor???Ati mutit??

  • Țărani tâmpiți: Uăi, i treșeri di pietoni uăi, îi drept meu…. Toți mârlanii așa gândesc, așa le-a băgat în cap comunismul, dacă ai mașină ești chiabur, boier și trebuie să te pleci în fața mârlanilor pt că ei muncesc…
    Din păcate nu se poate face nimic, singura soluție ar fi semaforizarea. Ca să faci pasaj subteran înseamnă să ștrangulezi traficul care și așa este de coșmar când de la 2 benzi când intri în Podu Iloaie se fac o bandă pe sens…. Mutați cu forța localnicii și dărâmate toate clădirile de la Lukoil până la Primărie dar cu țăranii nu ai cum să te înțelegi.

  • “The Oxford-AstraZeneca Covid vaccine is being WITHDRAWN WORLDWIDE, months after the pharmaceutical giant ADMITTED for the first time in court documents that it CAN CAUSE a RARE AND DANGEROUS SIDE EFFECT”.

  • Kkt în loc de creier! Dacă îi împrăștia ăla cu TIR-ul creierii un pic pe asfalt, stați liniștiți, nu era nici o pierdere! Pe bune! Celebra prostie din capul unora: să trec eu primul, nu mașina!

  • Anonim – ești prost rău, unde ai sau unde vezi tu la intrare in Podu 2 benzi. Handicapați că tine care nu știu că așa zisa banda 2 este de fapt un acostament lărgit și nu este voie sa se circule pe acea zona. Dar dacă țăranu are asfalt nu îl interesează ce este el circula. Daca sar lua permisele la cei ce circula pe banda 2 ce lejer ar fi traficul.

  • Ce-ar fi fost dacă nu era filmată faza și călca baba? Și-o lua săracul șofer degeaba, cu dreptatea în mână.

Adauga un comentariu