Actualitate

Scene de o violenţă incredibilă la Arad. O tânără de 15 ani a fost bătută de o colegă şi filmată de tatăl agresoarei – VIDEO

Publicat: 30 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scene de o violenţă incredibilă la Arad. O tânără de 15 ani a fost bătută de o colegă şi filmată de tatăl agresoarei - VIDEO
O tânără de 15 ani din Arad a fost bătută şi umilită de o colegă mai mare

O tânără de 15 ani din Arad a fost bătută şi umilita de o elevă de 17 ani. Scena violentă a fost filmată şi urcată pe reţelele de socializare de tatăl vitreg al agresoarei. În acest caz, vineri, 30 septembrie, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga a declarat că tânăra agresoare a fost reţinută pentru lovire şi alte violenţe, iar tatăl vitreg al acesteia, care are 28 de ani, a fost reţinut pentru instigare la lovire şi alte violenţe.

„Cei doi vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunerea luării unei măsuri preventive”, a precizat Claudia Iuga.

O tânără de 15 ani din Arad a fost bătută şi umilită de o colegă mai mare

În cazul tinerei de 15 ani din Arad ce a fost bătută şi umilita de o colegă de 17 ani, o anchetă a fost începută joi, 29 septembrie, după ce, pe internet, a fost distribuit un videoclip în care se vede cum victima este căzută şi este lovită puternic cu icioarele.

Clipul video ar fi fost distribuit chiar de agresoare, pentru a se lăuda în cercul de prieteni şi colegi, dar s-a „viralizat” în câteva zile, incidentul având loc în 21 septembrie.

În videoclip se poate vedea cum o adolescentă este lovită în mod repetat cu palmele pe cap şi spate, este trasă de păr, lovită cu capul de o teracotă, aruncată pe jos, lovită cu picioarele, înjurată şi ameninţată de agresoare că îi dă foc. Victima îi cere agresoarei să înceteze, însă aceasta continuă să o lovească.

Clipul video ar fi fost făcut de tatăl vitreg al agresoarei, el fiind auzit pe filmare cum aduce unele reproşuri victimei, în timp ce era bătută.

Se pare că cele două fete sunt eleve la un liceu din municipiul Arad, dar incidentul a avut loc în casa agresoarei, unde victima a fost ademenită.

În acest sens, reprezentanţii DGASPC Arad au precizat, joi, 29 septembrie, că au fost sesizaţi de poliţişti pentru a asista la audierea victimei, „fiind vorba de o minoră care a fost bătută, după cum declară aceasta, pe fondul unor divergenţe mai vechi”.

Acum, victima primeşte asistenţă de specialitate de la DGASPC, fiind inclusă într-un program de consiliere psihologică.

Elevă din București, umilită de învăţătoarea sa

Într-o altă ordine de idei, amintim de o discuție halucinantă ce a fost surprinsă la o școală din București. Un părinte lansează niște acuzații grave și spune că elevii sunt umiliți constant de învățătoarea lor.

Într-o înregistrare apărută în spaţiul public, învăţătoarea este surprinsă în timp ce ţipă şi jigneşte o elevă atunci când îi verifică tema.

”Mama l-a trezit pe Nică mai devreme ca să-i spună câtă treabă are. Ca să-i spună „vezi că am multă treabă, culcă-te la loc”?! Ca să-i spună câtă treabă, așa ai înțeles tu?! Ia dă încoace caietul! „La trezit”?! Așa se scrie? Și așa mi-ai spus?!

Cum mi-ai citit mie răspunsul!? Că am auzit că te bâlbâiai… cum trebuia să-mi răspunzi? Ia uite, și „la rugat”, fetițooo! Ești clasa a IV-a, analfabetă, scrii „l-a rugat, l-a chemat” fără cratimă?! Nu ți-e rușine? Cum ai ajuns, fato, în clasa a treia?

Măi fetiță, măi! Du-te la loc! Hai, lasă boceala! Unde te duci tu în fiecare zi? La înot? Da, du-te la înot! Şi-o să ai notele să înoţi! Ia-ţi caietul, eşti varză!”, îi spune învățătoarea elevei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Școlară Iași au demarat o serie de activități de prevenire a bullying-ului, după ce două eleve s-au bătut la o școală din Iași. Acțiunea face parte din campania „Școala fără bullying”.

De data aceasta însă, o tânără de 15 ani a fost bătută de o colegă mai mare. Întreaga scenă a fost filmată de tatăl vitreg al agresoarei

Adauga un comentariu