Local

Scene pline de bestialitate, în Iași! Un bărbat a comis o faptă teribilă, care i-a îngrozit pe vecini! Ieșeanul și-a ucis în bătaie propriul câine! (Exclusiv)

Publicat: 30 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scene pline de bestialitate în Iași Un bărbat a comis o faptă teribilă care i-a îngrozit pe vecini Ieșeanul și-a ucis în bătaie propriul câine Exclusiv
Judecătorii au pedepsit un ieșean acuzat că și-a omorât în bătaie propriul câine, din rasa ciobănesc german

Un ieșean s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor, după ce a fost acuzat că și-a omorât câinele din rasa ciobănesc german. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au amendat penal pe Mihai Acatrinei cu suma de 1.800 de lei. La incidentul teribil au asistat îngroziți și vecini ai ieșeanului

Cruzime fără margini, în Iași! Un bărbat și-a ucis în bătaie propriul câine! Vecinii au asistat îngroziți la moartea animalului din rasa ciobănesc german! Acum, a venit „nota de plată” pentru individ.
Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au amendat pe Mihai Acatrinei.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Mihai Acatrinei, pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, la pedeapsa amenzii penale de 1.800 de lei, compusă din 180 de zile-amendă, a câte 10 lei ziua”, au menționat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Mihai Acatrinei, acuzat că și-a ucis în bătaie câinele

Procesul lui Mihai Acatrinei a început pe 20 decembrie 2019. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis atunci în judecată pe individ. Acuzația adusă în acest caz: uciderea animalelor cu intenție, fără drept. Mai exact, ieșeanul în vârstă de 55 de ani a fost acuzat că ar fi ucis un câine ciobănesc german.

„Pe 27 septembrie 2016, în jurul orei 17:00, în timp ce se afla la locuința sa, din județul Iași, inculpatul a lovit în cap și în corp un câine din rasa ciobănesc german, provocând moartea animalului”, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Conform acestora, în acea zi, ieșeanul a plecat de acasă și a lăsat câinele legat, în curte. Când s-a întors, bărbatul a observat că animalul reușise să rupă lanțul și, mai mult, îi decapitase o găină și mai mulți pui. Anchetatorii au afirmat că, în acel moment, ieșeanul a pus mâna pe o bară metalică și a început să lovească fără milă patrupedul.

„Revenind la domiciliu, inculpatul a găsit în curte o găină și mai mulți pui decapitați sau mâncați parțial de câinele din curte, care scăpase din lanț. Fiind enervat de paguba produsă de animal, inculpatul a luat o bară metalică, cu care a lovit câinele în cap, provocând decesul animalului. După aceea, el a aruncat cadavrul câinelui peste gardul curții sale, în stradă”, au adăugat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Vecinii au asistat îngroziți la scenele violente: o femeie nu a mai rezistat și a sunat la Poliție

Oamenii legii au mai precizat că, la incidentul șocant, au asistat și vecinii ieșeanului. La un moment dat, una dintre consătence a pus mâna pe telefon și a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Astfel, femeia le-a povestit polițiștilor că un vecin de-al ei își omoară în bătaie propriul câine.

„Când își lovea câinele, inculpatul a fost văzut de vecini. Polițiștii au fost sesizați prin numărul 112 de o vecină a inculpatului, cu privire la faptul că acesta și-a aruncat câinele mort în fața porții. La audieri, inculpatul a recunoscut comiterea faptei. Mai mult, el a susținut că regretă fapta. Inițial, în cauză, procurorul a întocmit o ordonanță de renunțare la urmărirea penală, neconfirmată însă de judecătorul de cameră preliminară competent, după restituirea cauzei la Parchet fiind întocmit rechizitoriul”, au încheiat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

De remarcat este faptul că, pe rolul instanțelor ieșene, se află doar două dosare cu acuzația de uciderea animalelor cu intenție, fără drept. Astfel de situații, de o cruzime fără margini, sunt destul de rar întâlnite.

Adauga un comentariu