Bursa Barfelor

Scene șocante în față la primărie cu o gașcă întreagă de politicieni. E nevoie de intervenție urgentă

Publicat: 29 oct. 2020

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu o povestioară de prin lumea politic- administrativă a târgului. Zilele trecute, când prin târg s-au depus giurămintele la Cejeu și Celeu, a fost iureș mare cu desant politic și toate cele. Ei, printre toate astea, s-au remarcat de departe niște concilieri cam aerieni, conduși de o pipiță scandalagioacă. Vinerea trecută, când era toată lumea ce bună la Palatul Roznoveț la depunerea giurămintelor, au fost și ăia de la usereu pe acolo, ca să-i sprijine pe cei 9 concilieri de pe la ei.

Toate bune și frumoase până când au ieșit afară din bremărie. În frunte cu Closet Pipirău, ăștia au venit la presarii care erau pe acolo în așteptare de oficialități și meneștri și s-au rugat de oamenii ăia să fie și ei băgați în seamă cu o declarație ceva. Cum presarii i-au refuzat politicos, madama Closet s-a albit la față și s-a apucat de stuchit pe acolo. Unde mai pui că a scos telefonul și a pozat presarii ca să-i aibă amintire pe ăia care i-au refuzat cererea de promovare moca. Poate că un consult ar fi mai potrivit în altă parte.

 

Comentarii
  • Mahalagioaica asta cuvarita trebuie dusa in camasa de forta la psihiatrie cand mai face scandal si urgent dosar penal pentru tulburarea linistii publice! Chemati politia sa o amendeze de fiecare data cum ea are voie sa tulbure linistea publica dar noi toti ceilalti nu? sau se bazeaza pe sotul ei socolistul bodea?

  • Domnisoara Chichirau penala si scandalagioaica ca Bodea, nulitatile care distrug iasul, se zbat ca porcul inainte de taiere atat le-a mai ramas sa se zbata ca porcul inainte de taiere

Adauga un comentariu