Titlurile zilei

Scene violente, la UPU! Un medic ieșean a fost bătut de un bărbat în văzul colegilor de gardă! Cum a izbucnit scandalul terminat cu intervenția polițiștilor! (Exclusiv)

Publicat: 14 nov. 2020
Un medic ieșean a fost bătut de un individ chiar în spitalul în care lucrează

Un medic ieșean a fost bătut chiar în spitalul în care lucrează. Individul care l-a agresat a fost prins de către oamenii legii. Judecătorii l-au condamnat pe Ionuț Constantin Pavăl pentru acuzația de lovire sau alte violențe. În plus, agresorul a fost obligat să îi plătească daune doctorului bătut în spital

Un medic ieșean a fost agresat chiar în sediul spitalului în care lucrează! În urma incidentului, oamenii legii au pornit în căutarea agresorului. Individul a fost prins și dus la audieri. Ulterior, acesta a fost trimis în judecată de către anchetatori. Recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au pedepsit pe Ionuț Constantin Pavăl.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Ionuț Constantin Pavăl la pedeapsa de 3.400 de lei amendă penală (170 de zile, suma corespunzătoare unei zile-amendă fiind de 20 de lei), pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Admite în parte acțiunea formulată de partea civilă George Sergiu O. și îl obligă pe inculpatul Ionuț Constantin Pavăl să îi plătească părții civile suma de 10.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au menționat judecătorii.

Sentința primei instanțe nu este definitivă.

Ionuț Constantin Pavăl, acuzat că a agresat un doctor în prima zi de Crăciun

Procesul lui Ionuț Constantin Pavăl a început pe 16 ianuarie 2020. Procurorii l-au trimis atunci în judecată pe individul de 35 de ani, din Târgu Frumos, pentru lovire.

„Pe 25 decembrie 2017, în jurul orei 19:30, în timp ce se afla în incinta Compartimentului de Primiri Urgențe Târgu Frumos, inculpatul l-a lovit cu palmele peste față pe G.S.O., medic de gardă în cadrul acelui spital, provocându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

Conform acestora, Ionuț Constantin Pavăl, de meserie zidar, a comis gestul necugetat de față cu alte cadre medicale ce se aflau în spital la data respectivă.

Agresorul a recunoscut totul la audieri

Anchetatorii au susținut că incidentul a avut loc pe fondul unui conflict spontan izbucnit între agresor și victimă. În urma incidentului, victima a mers la Spitalul Clinic de Urgențe „Sfântul Spiridon”, din Iași. Acolo, medicul agresat a fost tratat de către colegii din Iași. Victima și-a scos și un certificat medico-legal, specialiștii ajungând la concluzia că aceasta necesită 1-2 zile de îngrijiri.
De asemenea, a fost anunțată Poliția cu privire la incident, iar oamenii legii au declanșat o anchetă. Astfel, agenții au ajuns la Ionuț Constantin Pavăl, pe care l-au dus la audieri.

„Fiind audiat în calitate de suspect și inculpat, Ionuț Constantin Pavăl a recunoscut fapta așa cum a fost reținută în rechizitoriu. În ceea ce privește daunele morale solicitate de partea civilă, instanța constată că persoana vătămată, în calitate de medic, la locul de muncă, s-a aflat într-o ipostază deosebit de umilitoare, respectiv în timp ce se afla la unitatea de spital în care lucrează, a fost lovită cu palmele peste față de către inculpat, în prezența altor cadre medicale/persoane, fără ca aceasta să se apere sau să riposteze în vreun fel. Astfel de incidente instanța le apreciază ca fiind deosebit de degradante și umilitoare în viața unei persoane”, au concluzionat magistrații ieșeni.

Comentarii
  • Si pe langa asta, sa-i impuna tanarului cu boasele tari o interdictie de minim 10 ani sa nu mai aibe ce sa caute in spitalele din IASI. Pe tarani daca nu-i educi, nu-i aduci pe linia de plutire. Sunt si baieti buni, dar majoritatea sunt de la curul vacii si nu prea au avut parte de educatie. Iar daca ei invoca legea pumnului, se pot educat foarte frumos.

  • sa ma pis pe ei de doctori criminali, doritori de spaga cu saliva la gura si ochii bulbucati. nazistii si dezumanizatii secolului.sa i aprte tu de ei si taranii sa nu ai be nevoie in veci de hotii si criminalii de doctori.. bravo aluia ca i-a dat in bot si trebuirile se vor schimba . vor fi trasi la raspundere si la beci cu ei.. Desigur in cazut de mai susu a intervenit alta mafue a justitiei si a presei ..Criminali.Dumnezeu va cunoaste rahaturile de ganduri.. veti trai din ce semanati.

  • Raspuns de maimuta neandherthaliana, specific acestui neam „binecuvantat”. Ia dispareti de pe fata Pamantului, wey loazelor, ca si asa consumati resurse degeaba!!!
    PS: esti si agramat pe deasupra, ciumpalacule!

  • De multe ori atitudinea, lipsa de profesionalism a cadrelor medicale te poate duce pe culmile disperarii. Ma mir ca sunt doar atat de putine astfel de cazuri.

  • Saracul Paval ,el in disperarea sa isi striga diperarea si neputinta dar sistemul l-a invins .La puscarie cu Paval si cu toti cei care au gura sa strige AJUTOR .
    Doctorii iau salarii mari si atentii in produse alimentare cit si olecuta de spaguta dar Paval ce ia ?MUIE ,NU ?

Adauga un comentariu