Actualitate

Schimbari majore in varful Politiei din Iasi! Mai multe functii de conducere au fost deja ocupate! Peste cateva zile, un nou concurs!

Publicat: 05 iul. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Schimbari majore in varful Politiei din Iasi Mai multe functii de conducere au fost deja ocupate Peste cateva zile un nou concurs
1

@ De la inceputul anului au avut loc mai multe schimbari la nivelul Inspectoratului Judetean de Politie Iasi @ Politistii cu state vechi au cedat locurile altora, iar astazi in fruntea sectiilor din Iasi si nu numai sunt nume noi @ Totodata mai multi politisti se pregatesc de un concurs pentru ocuparea unui post foarte important la nivel judetean

Vin, isi fac datoria si pleca. Asta fac toti politistii din Iasi, cu mandrie. Sa porti uniforma nu este usor, insa atunci cand imbini perfect pasiunea cu datoria nu poti avea decat succes. Anul acesta la nivelul Inpectoratului de Politie Judetean au avut loc mai multe schimbari, unele definitive, iar altele temporare.

Cele sase sectii de Politie din Iasi au avut de-a lungul timpului mai multi sefi, insa anul aceasta au avut loc schimbari importante. Posturile au ramas neocupate dupa pensionarea politistilor cu functie de conducere, insa dupa organizarea unor concursuri, acestea s-au ocupat.

Astfel, acum seful Sectiei 1 este comisarul sef Iulian Carpusca. El are in grija cartierele Alexandru cel Bun si Dacia, iar impreuna cu echipa sectiei face tot posibilul ca iesenii din aceste zone sa fie protejati. De Sectia 2, se ocupa comisarul sef Costel Drumea, iar de Sectia 3 Dumitru Petras.

Seful Sectiei 4, in urma concursului este comisarul Constantin Moldovanu, in timp ce Sectia 5 este condusa de comisarul Valentin Nistor. Scaunul de sef al Sectiei 6 este ocupat de Cristian Gaitan. Ei sunt sefii sectiilor de Politie de pe raza Municipiului Iasi, oficial.

Pana acum o parte dintre ei au fost interimari, insa in urma concursului au obtinut functia definitiv. Cu toate acestea, la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi se tot fac schimbari.

Citeste si : Ei sunt cei mai tineri politisti din Iasi! Nimic nu le-a stat in cale cand a venit vorba de cariera! In uniforma, au plecat spre un alt drum – GALERIE FOTO

Si-au luat ramas bun de la uniforma

Inspectoratul de Politie Judetean Iasi este tot timpul intr-o continua schimbare. Se fac incadrari si pensionari, de aceea, la un moment dat, fiecare politisti trebuie sa intre zambitor in sediul politiei si sa iese mandru de ceea ce a facut in cariera sa. Pana pe data de 30 iunie anul curent, politistii din Iasi s-au putut inscrie la concurs.

Postul de sef al Serviciului Rutier Iasi, a ramas neocupat, dupa pensionarea comisarului sef Liviu Zanfirescu. Imputerniciti pentru ocuparea acestui post au fost, pe rand comisarii Constantin Mosiesei si Adrian Ciopraga, insa acum postul este ocupat de Dragos Moisuc.

Pe data de 24 iulie va avea insa loc concursul. Din cate se pare, pentru acest loc vor concura fostul sef al Biroului Drumuri Nationale si Europene, Dragos Moisuc si inspectorul principal Mihai Soric, de la Serviciul Rutier Iasi. Cine va fi seful Serviciului Rutier Iasi, vom afla insa oficial la sfarsitul acestei luni.

Inpectoratul de Politie Judetean Iasi a ramas din aceasta luna fara un politist important. Adjunctul sefului Inspectoratului de Polititie Judetean Mihai Pintiliei s-a pensionat, incepand de luna aceasta. In acest an la nivelul judetului mai multi politisti s-au pensionat si au cedat functiile pe care le ocupau pana nu demult.

Astfel, ceea ce au inceput sa faca vechii sefi din Politia Iasi, trebuie acum sa continue cei nou numiti. Echipa IPJ se schimba, insa activitatea politistilor ramane aceeasi.

Citeste si : Politistul anului este din Iasi. Toti colegii sunt mandri de el

Adauga un comentariu