Cancan

Se află biografia lui Alexandru Nedelcu pe Wikipedia? Sportivul a avut parte de momente tensionate la „Survivor România”

Publicat: 09 aug. 2022

Biografia lui Alexandru Nedelcu nu se află pe Wikipedia. Acesta a fost timp de un deceniu portar la Metaloglobus, însă s-a retras în 2019. După ce a participat la emisiunea „Survivor România” i s-a oferit oportunitatea de a reveni pe teren.

Fotbalistul a avut multe conflicte cu TJ Miles de-a lungul competiției la care a participat. Cei doi nu s-au înțeles deloc și era să se ajungă chiar și la bătaie.

Este biografie lui Alexandru Nedelcu pe Wikipedia?

Alexandru Nedelcu este un fotbalist în vârstă de 36 ani. Acesta a fost pentru 10 ani portar în ligile inferioare la Metaloglobus. Sportivul a fost antrenat de Bogdan Argeș Vintilă și Gigel Coman, apoi s-a retras din activitate în 2019. Bărbatul a fost descris de către foștii săi colegi ca fiind o persoană cu glume bune. Mai mult de atât, se pare că Alexandru Nedelcu era cel ce întreținerea atmosfera în vestiar. 

„Avea un spirit benefic pentru echipă, întreținea atmosfera și făcea glume bune în vestiar. Nu întâmplător a rămas atât de mult timp aici. Era, practic, sufletul echipei!”, au declarat colegii lui Alexandru Nedelcu. 

După ce a participat la emisiunea „Survivor România”, acestuia i s-a propus mai în glumă mai în serios să revină pe teren. Cu toate că este stelist, fotbalistul a precizat că nu ar respinge o ofertă din partea echipei Dinamo. Sportivul a spus că ar mai poate juca un an sau doi.

„Acum mă simt pregătit, fiindcă am mai dat și câteva kilograme jos, vreo 20. Chiar am făcut cantonament-cantonament. Am primit o ofertă, mai în glumă, mai în serios, de la Gabi, antrenor de la portari la UTA. Mi-a zis că de luni mă așteaptă la antrenamente.”, a declarat Alexandru Nedelcu.

Cu toate că acesta are o carieră de succes, biografia sa nu este prezentă pe Wikipedia. Sportivul este din București și este născut pe data de 11 octombrie, 1986. În ceea ce privește viața personală, fotbalistul este într-o relație cu Corina. Cei doi au împreună o fetiță. 

Sportivul a avut parte de momente tensionante la „Survivor România”

Alex Nedelcu a participat la Survivor România, dar nu a apucat să ajungă din păcate în marea finală. Mai mult de atât, sportivul a avut parte și de momente tensionante în cadrul emisiunii. Acesta s-a certat cu Tj Miles, iar lucrurile erau pe cale să degenereze dacă nu îi despărțea Ionuț Popa. Cei doi au avut de-a lungul emisiunii mai multe conflicte, ce au fost aplanate de către cei din jur. Mai mult de atât, au fost chiar și la un pas de bătaie din cauza divergențelor. 

Conflictul a pornit de la faptul că Tj Miles i-a spus colegului său faptul că se comportă ca o fetiță. Ulterior, sportivul a fost deranjat de către comentariul influencerului și i-a spus că este cel mai mare „fătălău” pe care l-a întâlnit vreodată. 

Mulți internauți s-au întrebat dacă Alexandru Nedelcu se află pe Wikipedia, însă din păcate acesta nu apare. Un alt celebru sportiv ce nu are biografia pe site-ul respectiv este și Andrei Deiu. Acesta este unul dintre cel mai urmărit influencer român, cu peste 5 milioane de urmăritori.
Adauga un comentariu