Sport

Se anunță revoluție! Cei 10 jucători la care Real Madrid ar putea renunța în această vară. Nume grele în pericol!

Publicat: 18 mai 2021
Max Allegri
Zinedine Zidane ar fi, se pare, pe picior de plecare de la Real Madrid, iar înlocuitorul său ar urma să fie Max Allegri

Spaniolii au aflat care sunt cei zece jucători în pericol de a pleca de la Real Madrid în urma acestui sezon modest. Real Madrid trebuie să aștepte ultima rundă din La Liga pentru a afla dacă poate să câștige titlul. „Albii” au meci acasă cu Villarreal și trebuie să câștige. În schimb, dacă Atletico Madrid va câștiga la Valladolid titlul de campioană, merge spre Wanda Metropolitano.
Ar fi un sezon în „alb” pentru gruparea merengue, care ar rata toate obiectivele sezonului. În plus, Zinedine Zidane ar fi, se pare, pe picior de plecare, iar înlocuitorul său ar urma să fie Max Allegri, scrie presa din Italia.

Revoluție la Real Madrid. 10 jucători pleacă în vară

Potrivit spaniolilor, nu mai puțin de zece jucători vor pleca de la Real Madrid la finele stagiunii.
Fotbaliștii deja împrumutați, precum Borja Mayoral, Gareth Bale, Dani Ceballos sau Luka Jovic au bagajele deja făcute. Ei nu sunt singurii în pericol, pentru că Real Madrid este dispusă să renunțe și la nume mult mai grele, așa cum sunt cele ale lui Marco Asensio, Eden Hazard sau Raphael Varane. Dacă Real Madrid va primi oferte bune pentru ei, atunci acești trei jucători importanți pot părăsi Santiago Bernabeu.

În fine, presa din Spania scrie că doi dintre veteranii lotului, Marcelo și Isco Alarcon, vor părăsi de asemenea echipa la finalul stagiunii. Nu în ultimul rând, Mariano Diaz, atacant care a marcat în El Clasico în acest sezon, este deja pus pe lista de transferuri.
O situație neclară are Sergio Ramos, fotbalist cu care Real Madrid se află în negocieri pentru prelungirea contractului. În altă ordine de idei, Lucas Vazquez, care își termină contractul cu Real Madrid, ar fi primit deja o nouă propunere de prelungire. Un alt fotbalist împrumutat, Martin Odegaard, va fi rechemat la prima echipă de la Arsenal.

Adauga un comentariu