Titlurile zilei

Se anunță un război între interlopi la Iași? Ion Gangal: „Care e de mers la cimitir, merge la cimitir, care e de mers la pușcărie, merge la pușcărie. Noi ieșim cu topoare, furci și coase!”

Publicat: 29 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Se anunță un război între interlopi la Iași Ion Gangal Care e de mers la cimitir merge la cimitir care e de mers la pușcărie merge la pușcărie. Noi ieșim cu topoare furci și coase
Ion Gangal a făcut o transmisiune live prin care amenință mai mulți indivizi, fără să dea nume

Ion Gangal, unul dintre membrii lumii interlope din Iași, a făcut o transmisiune live pe Facebook prin care spune că urmează vremuri grele pentru câțiva indivizi care i-ar fi atacat 3 fete din familie. Fără să lămurească la ce se referă exact, Ion Gangal a spus că este pregătit de atac și că trebuie neapărat să se răzbune după ce familia lui a fost „atinsă”

Ion Gangal, unul dintre interlopii cu state vechi din Iași, a făcut o transmisiune live pe Facebook în care spune că 3 fete din familia lui au fost atacate. Nu la fel de vizibil ca restul membrilor din lumea interlopă, Ion Gangal a ales de data aceasta să anunțe pe Facebook declanșarea unui război.

„Eu vreau să ajungă live-ul ăsta la cine trebuie, se știu cei vinovați! Bă’, voi, ăștia, care v-ați luat de 3 femei! Trebuie să plătiți de la cel mai mic, până la cel mai mare. Nu rămâne așa! Eu nici numele nu vi-l pronunț, că nu vreau să vă dau valoare. Voi vreți să vă faceți nume pe spatele nostru. Nu aveți cum, noi am muncit pentru numele ăsta. Știe tot Iașul și toată România că eu am stat 25 de ani la pușcărie. Eu n-am intrat pentru găinării, am intrat pentru că am bătut, am tăiat și am omorât”, spune Ion Gangal.

Ion Gangal: „Vine fratele meu acasă și vedem ce face!”

Vrând să dea de înțeles că nu se teme de nimic, Ion Gangal le transmite rivalilor că este pregătit să intre din nou la pușcărie.

„Eu, dacă mă duc la pușcărie, mă duc ca la mine acasă. Pot să stau și pe viață, dar cu voi nu rămâne așa! Vine fratele meu acasă și vorbesc cu el, vedem ce facem, pentru că nu iau eu decizii singur! Dar ascultați ce spun: nu rămâne așa! Dacă v-ați luat de 3 femei… Ați avut noroc că nu eram acolo. Vă dădeam cu cioatele astea ale mele de vă băgam în mormânt”, a mai spus bărbatul.

Gangal spune că vrea o confruntare directă, nu un război online.

„Noi suntem mulți, numai rude, câți suntem, nu mai vorbesc despre prieteni și de alte alea. Noi suntem noi și… atât! Și încă ceva: noi suntem din familie de lingurari”, a transmis Ion Gangal.

Ion Gangal: „Noi venim cu topoare și furci”

Ion Gangal amenință că, la o eventuală confruntare, va veni pregătit cu furci și topoare.

„Noi suntem din neam de lingurari, noi nu venim cu spray-uri, noi venim cu furci, cu topoare, cu coase. Care e de mers la cimitir, merge la cimitir, care e de mers la pușcărie, merge la pușcărie. La urmă se vede. Noi cu Poliția nu avem nimic, să-și facă treaba. Eu nu mai am zi și noapte somn. Pe o parte din voi vă cunoaștem, vă știm, dar o să-i aflăm pe toți. Toți 60 care ați fost pe 3 femei, ați scos cuțitul la ele. Dacă erați niște țigani deștepți și cu capul pe umeri, nu se ajungea aici”, a spus în final Ion Gangal.

Trebuie precizat faptul că postarea bărbatului a fost distribuită de aproape 200 de ori și zeci de oameni și-au arătat online susținerea față de familia Gangal. Nu este, însă, clar ce s-a întâmplat și la ce face referire Ion Gangal. Reporterii BZI au încercat să afle dacă a existat în ultimele zile vreun incident. Este posibil ca Ion Gangal să facă referire la un incident petrecut recent, relatat de către reporterii cotidianului BZI. Atunci, un autoturism marca BMW a fost abandonat în zona Piața Unirii după ce ocupanții ar fi fost atacați de „Brăileni”, adică de nepoții lui Cosmos Tănase.

Adauga un comentariu