Bursa Barfelor

Se aude zdrăngănit de cătușe pentru un afacerist din târg! Ce a făcut de i-a pus în alertă pe băeții cu ochi albaștri!

Publicat: 06 apr. 2021

În continuarea rubricuței, babetele cele hâtre vă prezintă una nouă despre un nene afacerist transportator de pren târg, pre numele său Costică Samsonică. Cică nenea afaceristu’, care are o firmă de transport persoane, a avut trasee suspendate pe timp de pandemie cu Guvid-19. Numai că, acu’, gluma se îngroașă pentru nenea aista, deoarece, brusc, endevidu’ ar fi mers să deconteze belete pentru pensionari și persoane cu handicap, nește băeți cu ochi albaștri s-au autosesizat pe motiv de falsuri. Acu’, cică băetu’ face joc de glezne, auzind că treaba e nasoală rău și că s-ar putea lăsa cu pârnaie. Acu’, babetele bârfitoare au pregătit popcornu’ și așteaptă să înceapă șăul, pentru că scandalul e gata-gata să izbucnească, mai ales că cetățeanu’ nu ar fi cotizat unde trebe! În orice caz, vă vom ține la corent cu desfășurarea situației în edițiile viitoare!

Comentarii
  • Asa fac toti. Se stie ca Samson este in topul celor mai bogati transportatori iar Dinte de la Micedu ca sa nu se lase ma prejos a suspendat trasee si el pe perioada pandemiei si a decontat bilete de la pensionari

  • Puțin respect puștiulică,mai ales ca vorbești de pe pereți.Nenea Costica „Samsonica”,hrănește 20 de familii,tu stai și ii sugi pula pe net.

  • Puțin respect puștiulică,mai ales ca vorbești de pe pereți.Nenea Costica „Samsonica”,hrănește 20 de familii,dacă nu ar fi de-al de „Samsonica” tu nu ai exista fraiere

  • 👁
    De ce nu-ti scrii numele?Acest articol nu este creatie publicistica?Ti-e rusine de ceea ce scrii sau asa ai primit ordin sa scrii pentru a-ti primi leafa?

  • De ce nu ai semnat articolul ,domnule gaozar?Ti-e rusine de ceea ce scrii?Asuma-ti ceea ce scrii daca vrei sa ai credibilitate!

Adauga un comentariu