Local

Se împlinesc nouă ani de la crima de la coafor! Fiica femeii ucise la locul de muncă își plânge mama

Publicat: 27 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Se împlinesc nouă ani de la crima de la coafor Fiica femeii ucise la locul de muncă își plânge mama
Se împlinesc nouă ani de la crima de la coafor

Pe 28 decembrie 2022 se împlinesc nouă ani de când Mina Olaru a fost ucisă cu sânge rece de propriul soț chiar la coaforul la care muncea de câțiva ani. Femeia a lăsat în urmă trei copii, Ana, Radu și Teodora. Ana avea 13 ani când a avut loc tragedia, Radu avea 18, iar Teodora doar doi ani și jumătate. În ciuda faptului că timpul a mai vindecat din răni, fiica cea mare a femeii ucise își plânge mama an de an

La vremea aceea, cu o zi înainte de crimă, Mina Olaru și cei trei copii s-au cazat la Centrul pentru protecţia victimelor violenţei domestice din cadrul DGASPC Iaşi, întrucât Vasile Olaru a bătut-o crunt pe femeie, iar aceasta a decis să plece. Ulterior, în seara fatidică, bărbatul s-a înarmat cu un cuțit și a pătruns în coaforul unde lucra soția, aplicându-i mai multe lovituri. După ce i-a luat viața femeii cu care era căsătorit, dar pe care o agresa constant, individul a încercat să se sinucidă.

Reporterii BZI l-au căutat recent pe Vasile Olaru la Penitenciarul Iași, când nimeni nu mai știa nimic de el. Ulterior au aflat că individul a fost transferat la Penitenciarul Vaslui, însă reprezentanții instituției nu au dat niciun semn. După lungi căutări, una dintre fiicele individului care și-a măcelărit soția a fost găsită, iar aceasta a acceptat să vorbească deschis despre drama pe care a trăit-o. În plus, acum, cu puţin timp înainte de împlinirea celor nouă ani de la decesul mamei sale, Ana Olaru a declarat că nu va putea ajunge la slujba specială, însă poartă durerea în suflet.

Se împlinesc nouă ani de la crima de la coafor

Ana Olaru are 22 de ani, însă tragedia care i-a distrus familia în urmă cu nouă ani încă o bântuie. Propriul tată i-a lăsat pe drumuri, cu un dor arzător în suflet vizavi de mamă, dar și cu multe întrebări.

La aproape nouă ani de la tragedie, aceasta a menţionat reporterilor BZI care sunt sentimentele ce o încearcă.

„Bunica de pe mamă se va ocupa de tot. Cum am mai spus, sunt departe de Iaşi. Nu voi putea să ajung la slujbă, dar vă daţi seama că mi-e greu, simt ceva că se fac ani. Altceva nu aş mai vrea să spun”, a declarant Ana Olaru.

Precizăm că în ciuda a tot, copiii călăului au păstrat legătura cu el, individul trimițându-le scrisori de dragoste. Cu o zi înainte de a se împlini nouă ani de la ziua fatidică, tânăra a transmis un mesaj emoționant.

„Ultima oară când mama a plecat cu noi de acasă a fost bătută din cauza fratelui meu. A aflat tata că fumează și mama știa, dar nu i-a zis. Cu o seară înainte, am avut o presimțire, am dormit cu ea în centrul de mame maltratate și i-am spus să nu plece la muncă, dar nu a ascultat. Când am ajuns la salon, cei de acolo nu au vrut să-mi spună ce s-a întâmplat, dar văzusem pe geam.

Mama mea era un înger, un om blând, nu îmi amintesc măcar o palma să fi primit de la ea. Era o ființă muncitoare, slabă de i se vedeau oasele, pentru că nouă ne cumpăra ce doream și se lasă pe ea. A fost stâlpul casei, ne ținea pe toți, moral și financiar”, a declarat fiica femeii ucise.

Soartă grea fără mamă

Amintim că, din momentul în care și-au pierdut mama, soarta celor trei copii s-a schimbat radical. Un unchi din partea mamei s-a îngrijit de ei, dar nu a fost totul roz. Teodora, mezina familiei, se află în continuare în grija rudei.

Ana Olaru s-a căsătorit recent și are un băiețel de doi ani, în timp ce Radu este plecat la muncă, în Cehia.

„Băiețelul meu e prea mic ca să-i spun ceva. Am fost de multe ori la cimitir cu el, e îngropată la Păun. Prima dată am stat la fratele mamei, apoi, din cauza unor neînțelegeri, am plecat la centrul de plasament. Acolo am fost bătută și am fost luată de verișoara mea de pe mamă. Pentru că a plecat două zile în Italia cu o urgență, am fost luată la centrul de reeducare, iar de acolo am fugit pentru că era pușcărie curată și am ajuns să mă mărit. Sora mea este încă la fratele mamei și o întreține destul de bine, are grijă de ea”, a menționat Ana Olaru pentru BZI.

Adauga un comentariu