Cancan ultimă oră

Se pregătesc Lora și Ionuț Ghenu să facă pasul cel mare?! Cei doi au făcut un gest care i-a dat de gol

Publicat: 08 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Se pregătesc Lora și Ionuț Ghenu să facă pasul cel mare Cei doi au făcut un gest care i-a dat de gol
Se pregătesc Lora și Ionuț Ghenu să facă pasul cel mare?! Cei doi au făcut un gest care i-a dat de gol

Lora și Ionut Ghenu trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc. Însă, până acum, cei doi au ezitat să facă pasul cel mare. Cu toate că nunta a mai fost planificată, în trecut, aceasta a fost amânată de mai multe ori din cauza lipsei de timp.

Chiar dacă sunt împreună de mulți ani, Lora și partenerul său nu au făcut pasul cel mare, până acum. Totuși, de nenumărate ori au afirmat că își doresc să se căsătorească.

Lora și Ionuț Ghenu, soț și soție?!

De curând, cuplul format din Lora și Ionuț Ghenu a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde cei doi au vorbit despre viața lor. Mai mult de atât, unul dintre parteneri a făcut o afirmație care i-a lăsat pe telespectatori cu semne de întrebare.

Martor fiind, prezentatorul a ținut să îi întrebe dacă, pe baza celor spuse, cei doi au în gând să se căsătorească curând.”Soție am zis? Vă căsătoriți?”, i-a întrebat prezentatorul emisiunii.

„Dar nu știai că ne-am…?”, a spus Ionuț Ghenu.

„Aaa, păi trebuie să mai venim în altă zi acum!”, a declarat Lora.

Lora și Ionuț Ghenu, nuntă secretă?!

Totuși, recent, Lora a făcut declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars, acolo unde a dezvăluit ce planuri pentru nuntă. Artista a precizat că vrea ca marele eveniment din viața să să fie făcut în secret.

„Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa.

Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta”, a declarat Lora, de curând, pentru SpyNews.ro.

Adauga un comentariu