Sport

Se rupe galaxia de vedete de la Dinamo! Un străin adus pe un salariu uriaș, primul care e pregătit să plece. Vrea să evite coșmarul

Publicat: 17 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Se rupe galaxia de vedete de la Dinamo Un străin adus pe un salariu uriaș primul care e pregătit să plece. Vrea să evite coșmarul
Cosmin Contra

Dinamo stă pe un butoi de pulbere, iar situația s-a prelungit până la lotul de jucători. Antrenorul Cosmin Contra a susținut că fotbaliștii resimt instabilitatea și îi afectează. Recent, presa din Polonia a dezvăluit că mijlocașul Janusz Gol (35 de ani) ia în calcul despărțirea de Dinamo.
Dinamo a transferat aproape o echipă întreagă de start cu tot cu rezerve. În „Ștefan cel Mare” au ajuns 14 jucători, iar cei mai mulți dintre aceștia au primit salarii cu mult peste media Ligii 1. Totuși, problemele financiare își spun cuvântul, iar unul dintre străinii aduși de spanioli ar putea pleca de la echipă.

Primul străin care ar vrea să plece de la Dinamo. Presa din Polonia anunță că Janusz Gol ar căuta o cale de scăpare

Experimentatul mijlocaș polonez a fost printre primii jucători cu un CV important ajunși la Dinamo. Mijlocașul cu opt selecții în națională și care a trecut pe Legia Varșovia și Cracovia a fost titularul de la mijlocul terenului până în acest moment, doar că evoluțiile sale nu au impresionat.
În plus, nici situația de la Dinamo nu l-a ajutat să-și găsească liniștea în echipa lui Cosmin Contra. Recent, jurnaliștii polonezi de la 2×45.info au aflat despre situația tensionată de la clubul de tradiție din România, dar și despre situația lui Janusz Gol.

După ce au scris, pe larg, despre dificultățile financiare, dar și despre noua conducere a lui Pablo Cortacero, jurnaliștii au susținut că Janusz Gol ar căuta o cale de scăpare de la Dinamo
„Întreaga situație seamănă cu confuzia din conducerea și problemele de la Wisla Cracovia. Evenimentele îl fac pe Janusz Gol să să gândească în privința unei escapade din România”, scrie sursa citată.

Cornel Dinu sare la gâtul spaniolilor de la Dinamo

Cornel Dinu nu e impresionat de Janusz Gol. Ce salariu are fotbalistul la Dinamo
Cei mai importanți jucători transferați de Dinamo câștigă între 25-33.000 de euro, în timp ce Janusz Gol are și el un salariu peste media Ligii 1. Polonezul e remunerat cu aproximativ 20.000 de euro, sumă pe care o câștigă Dennis Man, Florin Tănase și Florinel Coman la FCSB, după reînnoirea contractelor.

„Vine de pe ruta Bălănescu, Iorga, Antonio. E de forță, dar nu la ce are nevoie Dinamo. E inferior și sunt eforturi prea mari făcute pentru el, dar nu mi se pare o achiziție care ridică nivelul de joc. Gol, ca și Răuță”, a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii „Minutul 91”.

În tot acest timp, Dinamo așteaptă sumele promise din partea lui Pablo Cortacero și grupului de investitori pe care-l reprezintă. În continuare, există restanțe financiare către jucători, angajați și foști angajați ai clubului, în timp ce suma pentru majorarea capitalului a scăzut.

Adauga un comentariu