National

Sebastian este de negăsit. Familia acestuia a trecut de detectorul de minciuni

Publicat: 02 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sebastian este de negăsit. Familia acestuia a trecut de detectorul de minciuni
Autoritatile nu ii pot da de urma lui Sebastian, intre timp familia acestuia a fost testata cu detectorul de minciuni

Sebastian este de negăsit la mai bine de trei săptămâni de la dispariţie. Nimeni nu știe nimic de el, iar oamenii legii continuă să-l caute fără încetare. Până în acest moment nu este luată în considerare o altă variantă decât cea a rătăcirii de către oamenii legii.

Părinții lui Sebastian arată cu degetul spre cioban.

Sebastian este de negăsit de trei săptămâni

Sute de persoane l-au căutat, însă fără niciun rezultat. Poliţiştii, pompieri, poliţişti de frontieră, câini de urmă, elicopter cu termoviziune, maşini dotate cu radare de termoviziune au încercat să-i dea de urmă copilului.

Zeci de voluntari de la Rescue 4×4 cu jeep-uri, atv-uri, motociclete s-au alăturat autorităţilor pentru a-l găsi pe Sebastian.

Chiar dacă s-au înălțat și drone, nimeni nu știe absolut nimic despre copil. Familia micuţului aruncă vina pe cioban. Corbei Sebastian Ionel a dispărut după ce ar fi plecat de la stână. Oamenii legii spun că este cel mai probabil ca micuțul să se fi rătăcit, mama lui Sebastian spune că este imposibil, pentru că micuțul știa perfect zona și că ar fi plecat de la stână pe lumină.

Familia micuţului a trecut testul cu detectorul de minciuni.

Sebastian a fost luat la lucru de către un cioban

Mama lui Sebastian a povestit cum Sebastian se juca pe stradă, atunci când a fost luat de cioban în căruţă, să îl ducă la stână. Acesta și restul copiilor, care erau în căruță, urmau să ajute la construirea unui gard.

Primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vânători, Tiberiu Haasz, a vorbit pentru Observator despre ciobanul respectiv. „Un om mai în vârstă a luat 6 copii la un saivan, la lucru. Mai încărcau un balot, munceau, dar îi răsplătea cu bani. Unul dintre copii s-ar fi dus să mănânce fructe de pădure şi a dispărut. Bătrânul s-a întors cu restul de copii acasă. Un om bătrân, n-o fi observat. Peste 50 de persoane participa la căutări. Vine şi elicopter cu termoviziune de la Frontieră, dar este ceaţă mare. Nu se ştie vestimentaţia copilului. Poate să apară hipotermia, că e foarte frig”, declara primarul, atunci când Sebastian a dispărut.

Ce semnalmente are Sebastian

Sebastian este cel mai mare copil al familiei şi mai are încă 3 fraţi. Copilul are 1,20 metri înălţime, păr şaten, faţa ovală şi constituţie astenică. Nu se cunoaşte îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariţiei.

Deşi au apărut noi indicii în cazul lui Sebastian, autorităţile îi roagă pe toţi cei care deţin informaţii care ar putea duce la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Până în acest moment Sebastian a rămas de negăsit.

Un copil de doi ani, dispărut din judeţul Gorj, a fost găsit după căutări dramatice

Sute de oameni au terminat cu lacrimi în ochi, ampla acţiune de căutare a micuţului dispărut de acasă. Cristian – copilul blond cu ochi albaștri a fost desoperit într-o pădure. Părinţii lui spun că, aseară, s-a născut a doua oară.

Salvatorii riscau să treacă pe lângă el, dacă băiețelul nu dădea niciun semn, pentru că se acoperise singur cu frunze, cel mai probabil ca să se adăpostească de frig.

Adauga un comentariu