Cancan ultimă oră

Selly nu le-a mai cerut bani părinților de la vârsta de 14 ani. Cât câștigă acum vloggerul

Publicat: 18 sept. 2021
Selly a ajuns la cifra de peste 3 milioane de urmăritori pe YouTube

Selly nu le-a mai cerut bani părinților de la vârsta de 14 ani. Tânărul a fost pasionat de mic de vlogging, iar acest lucru l-a ajutat să devină independent financiar încă de la o vârstă fragedă.

Selly a ajuns la cifra de peste 3 milioane de urmăritori pe YouTube. Pe numele său din buletin, Andrei Șelaru, a avut un succes atât de mare încât a ajuns în portofoliul agenției Global Influencers. A început seria vloggurilor ca un hobby, dar totul s-a transformat într-o chestiune serioasă, pe măsură ce a devenit o activitate extrem de profitabilă.

Puțini, însă, sunt cei care știu că Selly este independent financiar de la vârsta de 14 ani. A fost susținut mereu de părinții lui, cărora le este recunoscător pentru educația pe care i-au oferit-o. Însă… de șase ani el nu le-a mai cerut niciun leu!

”Cred că ultima dată când le-am cerut alor mei bani a fost pe la 14 ani. Părinţii mei, care, apropo, sunt cei mai tari părinţi posibili (urmăriţi clipul meu cu detectorul de minciuni, cu tata) se bucură mult pentru mine şi sunt acolo pentru mine întotdeauna, mereu încearcă să mă ajute şi să mă susţină cât mai mult. Le voi fi întotdeauna recunoscător pentru educaţia dată şi pentru faptul că m-au lăsat şi încurajat să îmi urmez acest vis de a face vlogging”, a declarat Selly.

Cât câștigă lunar Selly doar din YouTube

Provocat de Cătălin Măruță să spună câți bani câștigă lunar doar din YouTube, Selly a evitat pentru câteva clipe să ofere un răspuns concret. Însă, ulterior, a dezvăluit că, cel mai mult, a reușit să obțină într-o lună suma de 15.000 de euro.

“Sunt mulţumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine, dar nu vreau să discut despre sume concrete. (…). Pot să spun cu siguranţă că brandul pe care l-am construit şi imaginea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani şi lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulţumire.

(…). E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine, AdSense-ul ăsta creşte peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro; 15.000 de euro am câştigat cel mai mult într-o lună”, a declarat celebrul vlogger în cadrul podcast-ului realizat “Acasă la Măruță”.

 

Comentarii
Adauga un comentariu