National

Semnificația numărului 21. Integrare, asimilare, adaptare

Publicat: 21 ian. 2021
Numere
În practică spirituală, terapeutică, psihologică, numărul 21 este considerat un punct de reper. Astfel că, este nevoie de 21 de zile pentru a produce o schimbare majoră, în orice domeniu ne-am desfășura activitatea.

Astăzi, 21 ianuarie 2021, la ora 21, în secolul XXI, se întâmplă un lucru extrem de special. Această aliniere numerologică are de-a face cu începutul unei noi vieți, a formării unei noi deprinderi, care ne va urmări pe parcursul întregii noastre existențe.

În practică spirituală, terapeutică, psihologică, numărul 21 este considerat un punct de reper. Astfel că, este nevoie de 21 de zile pentru a produce o schimbare majoră, în orice domeniu ne-am desfășura activitatea. De exemplu, o persoană își propune să includă în viața sa un obicei sănătos. Este demonstrat științific că dacă va repeta acest obicei timp de 21 de zile, acel obicei va deveni un automatism și va fi reluat cu ușurință, nemaifiind considerat o corvoadă.

21, numărul integrării, al asimilării și al adaptării

Pe blogul său, Valeriu Pănoiu spune că după 21 de zile asimilăm ceea ce resimţeam până atunci doar ca pe o presiune externă. Ne adaptăm la circumstanţe cărora, iniţial, credeam că ne este imposibil să le facem faţă. Chiar şi fumătorii care încearcă să se lase de fumat au acest prag de 21 de zile. Acesta este intervalul în care ne vindecăm de obişnuinţe.

21 de zile este perioada în care este activă mişcarea de rezistenţă a organismului. În 21 de zile, corpurile noastre – mental, emoţional fizic – luptă cu toate mijloacele să se autoconserve şi să rămână aşa cum erau înainte. După 21 de zile apare acceptarea. Astfel, se poate spune că 21 este numărul acceptării și al formării de noi obiceiuri, deprinderi.

Dacă mergem și mai departe cu interpretarea, 21 este extrem de bine ilustrat grafic în alfabet de litera Y. Aceasta este reprezentată de două drumuri, care se întâlnesc într-un punct și ajung să formeze unul singur. În altă ordine de idei, numărul 21 reprezintă, în esență, un tot unitar.

21, numărul magic al creării de noi obiceiuri

Dacă nu repetăm constant, timp de 21 de zile, un obicei riscă să nu se păstreze. Astfel că toată munca depusă va fi în zadar.

De asemenea, dacă adunăm cele două numere, 2 și 1, obținem cifra 3.  Acest număr simbolizează depăşirea limitelor, optimismul, expansiunea. După 21 de zile (adică vibraţia totală 3) răsuflam uşuraţi, am trecut un prag, ne simţim din nou bine în pielea noastră, suntem pregătiţi pentru noi orizonturi de gândire simţire şi trăire, mai arată numerologul Valeriu Pănoiu pe blogul său.

Mihai Voropchievici: „Nimic nu este întâmplător. Trei reprezintă trinitatea – Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh”. Semnificația numărului 21

Specialistul în numerologie și astrologie, Mihai Voropchievici, a venit cu o precizare privind numărul 21. El a arătat că nimic nu este întâmplător, iar suma rezultată prin adunarea a celor două cifre, 2 și 1, reprezintă Trinitatea – Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh. Acest lucru simbolizează că suntem protejați, „prin acţiunile noastre, prin gândurile pe care le avem”.

„Azi suntem pe 21, o zi de joi, iar joi înseamnă ziua lui Jupiter, care are ca valoare numerologică cifra 3. Nimic nu este întâmplător. Trei reprezintă trinitatea – Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh, care vin, ne protejează, prin acţiunile noastre, prin gândurile pe care le avem.”, a declarat Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Voropchievici a adăugat că cifra 3 aduce înţelegere, comuniune, armonie şi rezolvarea tuturor problemelor pe calea dialogului.

„3 este comunicare, iar fără comunicare nu se rezolvă nimic. 3 nu este o cifră a războiului, niciodată. Este cifra care aduce înţelegere, comuniune, armonie şi rezolvarea tuturor problemelor pe calea dialogului. Ziua de 21.01.2021, la ora 21.21.21, nu a făcut altceva decât să strângă în spaţiul personal pe fiecare cum se manifestă.”, a completat Mihai Voropchievici.

Adauga un comentariu