Actualitate

Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă: „Am trăit să o vedem și p-asta! Ziua Z, Președintele Z, vizita Z, o vizită eșuată într-un stat eșuat!” – VIDEO

Publicat: 11 oct. 2023
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Senatorul de Iași Diana Șoșoacă Am trăit să o vedem și p-asta Ziua Z Președintele Z vizita Z o vizită eșuată într-un stat eșuat - VIDEO
Diana Șoșoacă, preşedintele S.O.S. România

Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, cronica unei vizite eșuate. Senatorul de Iași prezintă concluziile venirii președintelui Volodimir Zelenski la București.

„Am trăit să o vedem și p-asta! Ziua Z, Președintele Z, vizita Z, o vizită eșuată într-un stat eșuat!

Cronica era predictibilă, dar nici chiar într-atât! Cine și-ar fi închipuit vreodată că micul mare Z, care a cheltuit bugetele a zeci de țări pe un război care nu se mai termină, care se joacă de-a micul răsfățat al cancelariilor mondiale, care comandă marilor puteri, se va împiedica taman în România și va fugi ca dracul de tămâie, de o femeie, Senator al României? Păi dacă știam că este atât de fragil, îl opream de mai mult timp să ne bage la cheltuieli și într-un război care nu ne aparține. Femeia, eterna poveste! Ea provoacă războaie și tot ea aduce pacea!

Micuțul dansator a aterizat în statul eșuat al unui președinte eșuat, acel stat care i-a acordat din puținul lui, mai mult decât îi era plapuma. Ne-am înglodat în datorii ca să îi asigurăm dansatorului pe tocuri, pianistului la 3 membre, două superioare și unul central, protagonistului de dansuri la bară, tot ce și-a dorit ca să învingă Rusia. Ca și analfabeții funcțional din conducerea statului eșuat, și Zele e pe același tipar, și nu au pus niciodată mâna pe o carte de istorie ca să înțeleagă cum funcționează Rusia și în ce condiții ar putea să o învingă. Nu s-a întâmplat până acum acest lucru, dar daca ar fi asociat cunoștințele de istorie cu cele ale războiului la nivel de artă ale lui Sun Tzu, sunt sigură că altfel ar fi stat lucrurile.

Zele a venit să ceară sau să impună, așa cum ne-a obișnuit, ajutor militar, financiar, energetic și cine știe câte o mai fi cerut. Cineva din stafful lui a omis să îi spună că există un politician care nu uită și nu iartă și e pedeapsa tuturor prăpădiților care își bat joc de România.

Nu am uitat Dle Zele, când în 2020 ne-ai aruncat că Bucovina de Nord nu a fost niciodată a României și că am deținut-o sub ocupație o perioadă mică de timp, încercând să schimbi, nu știu cu ce drept, istoria. Nu am uitat Dle Zele când îți băteai joc de comunitatea românească din Ucraina, din Moldova și de noi toți românii în mizeriile tale de apariții, pe care le numeai comedii, când erai ceea ce ai rămas: un actor de doi bani! Nu am uitat dle Zele când ai mulțumit țărilor care te-au ajutat în această perioadă, dar ai omis intenționat România, fiind scârbit de noi și nația noastră pe care le urăști visceral. Eu nu uit și nu iert, dle Zelenski. Nu am uitat și vedem discriminarea etniei românești din Ucraina pe care o umilești și o distrugi la propriu, o omori, ai trimis tinerii români în prima linie a frontului și i-ai omorât, și nu ți-a păsat de lacrimile mamelor distruse de crimele tale, nu uităm și nu iertăm interdicția de a mai vorbi limba română a românilor noștri de acolo, închiderea școlilor, nu uităm și nu iertăm închiderea bisericilor și prigoana preoților noștri și creștini ortodocși, nu uităm și nu iertăm încercarea scoaterii morților din Cimitirul românesc din Cernăuți, crimă oprită la intervențiile subsemnatei, nu uităm și nu iertăm încercările mincinoase de a băga România în război prin minciuni despre drone aruncate de voi pe teritoriul României, acuzând Rusia, ceea ce ar fi dus la intervenția NATO în război, nu uităm și nu iertăm elicopterele doborâte anul trecut de voi și uciderea militarilor noștri români, cum nu uităm și nu iertăm masacrul de la Fântâna Albă unde ucrainenii din Uniunea Sovietică au condus armata ce a ucis cu sânge rece femei, copii, tineri și bătrâni români și i-ați aruncat în gropi comune, unii de vii și nu te voi ierta în veci pentru că mi-ai interzis să depun o coroană de flori la masacrul de la Fântâna Albă și nu ai permis unei delegații S.O.S. România să depună flori acolo, și nu te voi ierta pentru amenințările cu moartea la adresa mea și a familiei mele și a introducerii pe lista Mirotvoreț și condamnarea mea la moarte. Nu vom uita și nici ierta vreodată îndatorarea pentru ucraineni și lipsa voastră de respect față de noi și bătaia de joc a românilor mei provocată de ucrainenii voștri!

Nu uităm și nu iertăm distrugerea Deltei Dunării și falimentarea fermierilor noștri, nu uităm și nu iertăm traficul de droguri din Ucraina care a distrus viețile atâtor copii români! Nu uităm și nu iertăm nimic din crimele împotriva noastră!

Cum credeai că voi permite să vorbești în Parlamentul României, acolo unde sunt aleșii neamului, așa cum sunt ei, cu bune și cu rele, dar sunt români și reprezintă România și suveranitatea poporului român, cum credeai că ți-aș fi putut permite să întinezi memoria înaintașilor noștri și să ții un discurs nouă, românilor, pe care ne-ai desconsiderat și umilit atât, tu și nația voastră? Cum crezi că putem permite să vorbești cu noi în Parlamentul nostru, când deții fără drept teritoriile noastre străbune, furate de Uniunea Sovietică și preluate de voi, ca și când vi s-ar cuveni? Vrei dreptate pentru țara ta? ȘI EU VREAU DREPTATE PENTRU ȚARA MEA! Și dreptatea mea e mai importantă decât a ta!

Te-am avertizat cu privire la aceste aspecte și mă bucur că ai intrat prin ușa din dos a României și ai primit ceea ce meriți exact în România ca să mai termini odată cu aroganța și infatuarea ce te caracterizează. Și încă ceva, atunci când mai vii vreodată, mai ales cu pretenții în România, după toate mizeriile făcute împotriva noastră, spală-te și îmbracă-te la costum, că Președinția României, Guvernul României, Parlamentul României nu sunt bătaia ta de joc unde să îți arăți lipsa de respect și nici scena ta de doi bani unde un actor de doi bani vine să joace rolul de răsfățatul lumii care vrea să încalce toate cutumele diplomatice și respectul față de instituțiile unui stat, în timp ce nevasta dumitale cheltuie milioane de dolari pe haine, iar tu joci un rol de toată jena. Să îți fie rușine pentru felul în care ți-ai permis să te prezinți în fața instituțiilor statului român care ți-au acordat onoarea de a le trece pragul!

Tocmai de aceea ți-am trimis și o scrisoare, și probabil, mai mult ca sigur, asta te-a speriat, și bine ai făcut că ai fugit ca năpârca:
Redau aici textul scrisorii pentru a rămâne în istorie drept exemplu pentru cei care mai vin să ne ceară vreodată pământ și apă: ”Înainte de a veni în România să cereţi alte favoruri, și mai mulţi bani, şi mai multă susţinere, ar fi trebuit să luaţi în considerare situaţia etnicilor români din Ucraina.

Vă solicit, în primul rând, să redeschideţi școlile și liceele care au funcționat pe timpul Uniunii Sovietice în teritoriile românești, atlfel înseamnă că sunteţi mai rău decât Uniunea Sovietică! Cum e posibil să interziceţi minorităţii române să înveţe în propria limbă?

Apoi, vă solicit să redeschideți bisericile românești pe care le-ați închis și să permiteți oficierea slujbelor religioase în limba română. Le interziceți rugăciunea în limba română fraților noștri din Ucraina, dar veniți în România să cereți ajutor? Opriți prigoana împotriva preoților creștini ortodocși, nu numai români, și eliberați-i din detenție pe cei care au fost închiși pentru apărarea credinței noastre.

De asemenea, este timpul să recunoașteți etnia și limba românească și să încetați să mai folosiți denumirea falsă de etnie și limbă moldovenească pentru frații noștri, pentru că ei sunt tot români.

Dacă tot aveți nevoie de România, cum puteți să îi trimiteți pe etnicii români să fie carne de tun în prima linie a frontului? Nu este aceasta o modalitate perversă de a extermina etnia românească din Ucraina, din teritoriile istorice ale României? Cum vă mai puteți numi aliatul României cu un asemenea comportament?

Vă atrag totodată atenția că nu puteți distruge Delta Dunării, nici falimenta fermierii români, și apoi să defilați în aliatul României.

Atâta vreme cât aveți un comportament dușmănos la adresa etniei românești și a statului român, nu veți avea parte de respectul nostru și nici nu meritați sprijinul României.

Fără stimă,

Senator Avocat Diana Iovanovici-Şoşoacă
Preşedintele Partidului S.O.S. România”, este precizat în comunicat.

Comentarii
  • Pentru Z-elenski si Klaus, Clanul BL lamaita🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️ spune:

    Pentru Z- elenski si Klaus johana sluga tradatoare, Clanul BL lamaita:🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️ Romanii vor ALEGERI ANTICIPATE SI UN 22 Decembrie 1989, pe puscariasii tradatori nu – i vrem in puscarie,ei trebuie executati pe loc si punct. PCR comunist avem- CIUMA- ROSIE , PLM adica PNL comunist avem- CIUMA GALBENA , deci suntem in 1989! La actiune urgent romani!!! Ostaficiuc si Ciolanu si alti comunisti PCRĺ, nu primesc comentarii de la romani, trimiterile catre acesti kakati sunt interzise ca sunt comunisti , dictatori si poporul nu trebuie sa vorbeasca, deci suntem in comunism, la actiune suntem in 1989!

  • Pentru Z-elenski si Klaus, Clanul BL lamaita🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️ spune:

    Pentru Z- elenski si Klaus johana sluga tradatoare, Clanul BL lamaita:🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️ Romanii vor ALEGERI ANTICIPATE SI UN 22 Decembrie 1989, pe puscariasii tradatori nu – i vrem in puscarie,ei trebuie executati pe loc si punct. PCR comunist avem- CIUMA- ROSIE , PLM adica PNL comunist avem- CIUMA GALBENA , deci suntem in 1989! La actiune urgent romani!!! Ostaficiuc si Ciolanu si alti comunisti PCRĺ, nu primesc comentarii de la romani, trimiterile catre acesti kakati sunt interzise ca sunt comunisti , dictatori si poporul nu trebuie sa vorbeasca, deci suntem in comunism, la actiune suntem in 1989!!!!!!!!

  • Gunoaiele sovietice să afle că există și reversul medaliei, și trădătorii sovietici trebuie executați pe loc și punct. :)))))))))))

  • Sosoaca si simion au supt o prin batista,Zele nu le a facut jocul,si nu a tinut nici un discurs asa ca labarii haurari de dau cu capul de borduri😂😂😂

  • Haurari, tradatori sovietici …..lasa- ne ucraineanule, esti obsedat si plin de ura impotriva fratilor tai rusi, din ura impotriva rusilor zelenski a facut razboiul si ura s- a intors tot impotriva ucrainienilor. Niciodata Ucraina in Europa, nu se intra in Europa cu rasismul ,nazismul si dictatura ucraineana,Europa este altceva.

Adauga un comentariu