Titlurile zilei

Sentință surprinzătoare în cazul avocatului judecat pentru că a distrus sicrie într-o casă de pompe funebre! Călin Leonard: „Este un caz unic în România”

Publicat: 26 nov. 2022
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Sentință surprinzătoare în cazul avocatului judecat pentru că a distrus sicrie într-o casă de pompe funebre Călin Leonard Este un caz unic în România
Avocatul judecat pentru că a distrus sicrie a fost achitat

Avocatul ieșean Călin Leonard a fost trimis în judecată, în urmă cu 4 ani, pentru săvârșirea a 32 de infracțiuni. Acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și amenințare, furt, dar și altele, avocatul a reușit să fie achitat pentru 28 dintre ele, în cazul celorlalte 4 infracțiuni cerând încetarea procesului penal. Soția sa, Lucia Dorelia Leonard, trimisă în judecată pentru săvârșirea a 6 infracțiuni, printre care distrugere, tulburare a ordinii publice și amenințare, a fost achitată integral

 Călin Leonard consideră că ceea ce s-a întâmplat acum este o premieră în România, atât el, cât și soția sa reușind să-și dovedească nevinovăția. Amintim că cei doi au fost trimiși în judecată pentru distrugerea unei case de pompe funebre din zona Tătărași. Inițial, acesta a fost condamnat la 3 luni de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri, 3 luni de închisoare pentru lovire și alte violențe, 1 an de închisoare pentru furt și 1 an de închisoare pentru mărturie mincinoasă.

Avocatul judecat pentru că a distrus sicrie a fost achitat

Decizie uimitoare a magistraților ieșeni în cazul avocatului Călin Leonard. Bărbatul și soția sa sărbătoresc reușita în ceea ce privește procesul penal deschis pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.

„Sunt 28 de achitări pentru fapte care nu există, prejudicii care nu existau. Eu și soția mea am fost trimiși în judecată, în mod nelegal, de către procurorul care s-a și pensionat imediat după ce ne-a trimis în judecată. În cazul soției mele s-a constatat faptul că toate cele 6 infracțiuni nu s-au săvârșit în realitate, că nu sunt întrunite elementele constitutive ale presupuselor infracțiuni de tulburare a liniștii și ordinii publice, amenințare, lovire și ale altora, la fel și în cazul meu pentru cele 28. Au mai rămas 4 și am cerut încetarea procesului penal. Este un caz unic în România. Am anulat 32 de declarații în primă instanță, în cameră preliminară, care au fost menținute de către Înalta Curte. Deci este o premieră, 32 de declarații au fost declarate nule”, a declarat avocatul Călin Leonard.

Acuzați că au distrus o casă de pompe funebre

 Călin Leonard și soția sa au fost trimiși în judecată, în anul 2018, în urma unei plângeri depuse de proprietarii unei case de pompe funebre de pe strada Eternitate. Victimele se numesc Eugen Sebastian și Gabriela Pșait, Bogdan Dobrescu și Răzvan Bonciu. Cei doi soți revendicau terenul pe care era amenajată casa de pompe funebre și încercau să-i convingă să se mute. Plângerile au fost depuse de proprietarii casei de pompe funebre, care au arătat că cei doi le-au distrus sicriele.

„Totul a început de la familia Pșait, în urma unor acuzații false. Fosta lui soție este trimisă în judecată pentru grup infracțional organizat, cu un prejudiciu de aproximativ 1 milion și jumătate de euro. Ne-au reclamat pentru fapte care nu s-au petrecut în realitate și pentru prejudicii inexistente. Stăteau în mod ilegal într-un imobil de pe Eternitate și au refuzat părăsirea spațiului”, a adăugat avocatul Călin Leonard.

Comentarii
  • Bravo, Calin! Acum fa-le plangere pentru inducerea in eroare a organelor judiciare…poate asa invata si altii ca nu este de gluma cu formularea (de aiurea ) de plangeri penale .

  • Ăștia care au scris articolul nici nu au explicat de fapt ce s-a întâmplat cu excrocii care ar îngropa nu morți, ar îngropa oameni vii, hapsânii aștia. Deci l-au păcălit pe tatăl socru al d-lui Călin i-au făcut un contract de închiriere care nu se putea rezilia decât cu forța, altfel nu putea să-i dea afară pe excroci. Poate va reuși omul să-i pună să plătească daune nenorociții cu sicrie, care ar îngropa oameni de vii. Nu se mai satură, acolo pe strada Eternitate se îngrămădesc, ar da oamenii afară din casă să prospere ei, să se sature.

  • Razvan Bonciu e acelasi care l-a batut pe Iulian Dascalu, in tinerete? I-a umflat juma de fata, de umbla Dascalu bandajat, prin oras. Un derbedeu…

  • Magistratii ieseni au capul plin de t[r\’e, judec[ dup[ cum le merge colonul. In cazul Pasnicu si al soferitei au dat 20 de ani, pt omor in cazul avocatului beat care a omorat 2 tineri la Granit au dat 5 ani… justitia pwlii

  • Razvan Bonciu a fost un derbedeu notoriu. Avea o coarda din Negruzzi, Luca Madalina. Bonciu avea un fetish sa fie pișat in gîtuț. Cîta apa servea Madalina si îl folosea pe Bonciu pe post de wc….

Adauga un comentariu