Cancan

Serghei Mizil se mândrește cu cei doi copii. Ce spune controversatul afacerist despre partenera lui de viață

Publicat: 20 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Serghei Mizil se mândrește cu cei doi copii. Ce spune controversatul afacerist despre partenera lui de viață
Controversatul afacerist Serghei Mizil are doi copii și o soție devotată de care este tare mândru.

Unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul autohton, Serghei Mizil, se mândrește cu cei doi copii. Acesta a provocat mereu discuții aprinse în spațiul public, fiind considerat o figură excentrică în lumea mondenă. Puțini sunt cei care știu că Serghei Mizil are două fiice de care este tare mândru. Când vine vorba de familie, acesta este extrem de rezervat în declarații. Iată ce spune controversatul afacerist despre partenera lui de viață.

Serghei Mizil are doi copii și o soție devotată 

La vârsta de 67 de ani, Serghei Mizil provoacă discuții ori de câte ori apare în public, iar atitudinea sa rebelă a fost deseori criticată. Dincolo de scandalurile în care a fost implicat faimosul afacerist și de discuțiile aprinse din lumea mondenă, puțini sunt cei care cunosc detalii din viața de familie a acestuia.

Serghei Mizil are două fete de care este mândru, iar recent a vorbit despre relația pe care o are cu acestea. Excentricul om de afaceri a dezvăluit că este extrem de apropiat de fiicele sale, Smaranda și Ana. În cadrul unei emisiuni, Serghei Mizil a mărturisit că fiicele lui sunt discrete și nu își doresc să apară în lumina reflectoarelor. 

Din mărturisirile afaceristului, Smaranda este fiica din prima căsnicie, iar Ana este fiica lui cu Cora Niculescu Mizil. Smaranda a trecut printr-un divorț dureros și are un băiețel superb. În schimb, Ana Mizil a avut parte de un alt eveniment nefast, un accident în urma căruia și-a pierdut un deget. Afaceristul a mai precizat că își dorește nepoți și de la fiica mai mică, despre care spune că i-a moștenit caracterul.

,,Nu mă interesează aspectul material. Vreau să-și facă o familie și Ana, să facă un copil, familie nu prea mă interesează! Să aibă și ea un copil.”, a declarat acesta.

Un alt om de afaceri din România care a fost de multe ori protagonistul unor scandaluri în showbiz-ul autohton este Ion Țiriac. Acesta are o relație specială cu fiica sa, Ioana Țiriac, care locuiește de mai mulți ani în Miami.

Serghei Mizil este un personaj controversat în showbiz-ul românesc, dar multă lume se întreabă cine este soția celebrului afacerist.

Ce spune omul de afaceri despre partenera lui de viață 

Dacă Serghei Mizil este nelipsit de la evenimentele mondene, bucurându-se de celebritate, altfel stau lucrurile când vine vorba de soția lui. Cora Mizil are o biografie surprinzătoare, însă își dorește să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor. 

Aceasta are o profesie mai puțin obișnuită, fiind pasionată de ezoterism. Serghei Mizil a recunoscut că mai există tensiuni în cuplu, dar reușește de fiecare dată să gestioneze conflictele apărute în mariaj. 

În cadrul unui interviu, afaceristul a vorbit despre partenera lui de viață, femeia cu care are un mariaj fericit de mai mulți ani.

,,A scos tot ceea ce aveam mai bun în mine. Nu obişnuiam să arăt şi latura asta.”, a mărturisit acesta.

La rândul ei, soția lui Serghei Mizil a vorbit despre căsnicia alături de excentricul om de afaceri, dar și despre pasiunea sa pentru activitățile ezoterice, neînțelese la început de soțul ei celebru. 

,,Eu am început să mă documentez, să caut explicaţii, mi se părea că sistemul meu de noţiuni nu era complet. Nu ştiam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii. E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii şi cumva trebuia să ajung să înţeleg măcar un fir din toată chestia asta. Nu i-am spus lui Serghei, el are experienţe, dar le neagă. Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens.”, a declarat Cora Mizil.

Controversatul afacerist Serghei Mizil are doi copii și o soție devotată de care este tare mândru. Dincolo de scandalurile în care acesta a fost implicat de-a lungul timpului, acesta are o familie frumoasă pe care încearcă să o țină departe de ochii curioșilor.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

Adauga un comentariu