Economic Local

Servicii Publice Iași SA cumpără bulbi pentru parcurile din oraș! Contractul este de 50.000 euro

Publicat: 08 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Servicii Publice Iași SA cumpără bulbi pentru parcurile din oraș Contractul este de 50.000 euro
Servicii Publice Iași SA cumpără bulbi pentru parcurile din oraș

Servicii Publice Iași SA cumpără bulbi pentru parcurile din oraș. Licitația este programată în cursul acestei săptămâni. Vor fi cumpărați bulbi în valoare de 50.000 euro. Produsele sunt destinate campaniei de înfrumusețare a orașul pe timpul toamnei. În paralel, a fost derulată altă procedură pentru cumpărarea unui lot de picioare de fontă pentru confecționarea băncilor

Servicii Publice Iași SA cumpără bulbi pentru parcurile din oraș. Pe data de 10.07.2020, firma din subordinea municipalității va organiza o licitație pentru achiziția produselor necesare. Valoarea estimată a contractului este de 246.190 lei, fără TVA, aproape 50.000 euro. Achiziția este realizată pentru toamna acestui an. Necesarul este de 306.850 bulbi. Produsele trebuie să fie din familiile Tulipa Fosteriana (lalele), Tulipa Fringed, Tulipa Single Early, Tulipa Mixt, Narcissus Double, Freesia etc. Firma care va câștiga licitația trebuie să livreze bulbii pe data de 05.10.2020. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

Servicii Publice Iași SA cumpără bulbi pentru parcurile din oraș, dar trebuie respectate anumite condiții

Furnizorii trebuie să îndeplinească o serie de condiții privind calitatea bulbilor.

„Materialul bulbi de flori trebuie să fie sănătos, bine dezvoltat, circumferința bulbilor trebuie să fie uniformă pentru dimensiunile solicitate, să nu prezinte porțiuni lipsă, uscate sau deteriorate, să fie curat, fără o umiditate anormală a suprafeței și fără alte defecte. Soiurile trebuie să aibă tijele florale puternice cu dimensiunile solicitate și florile bine dezvoltate, iar culorile solicitate să fie bine definite. Bulbii și tuberobulbii trebuie să fie complet acoperiți de tunicile fibroase, iar rădăcinile îngroșate și rizomii (tulpină subterană) să aibă minimum un mugure viabil. Furnizorul trebuie să prezinte, după caz: autorizație pentru comercializare a semințelor și materialului săditor ornamental / autorizație pentru producerea semințelor și materialului săditor”, se arată în caietul de sarcini.

Firma municipalității ieșene cumnpără picioare de fontă necesare pentru asamblarea băncilor din parc

Recent, Servicii Publice Iași SA a demarat altă licitație pentru achiziția unor picioare de fontă. Componentele vor fi folosite pentru confecționarea băncilor ce urmează să fie montate în parcurile din Iași. La procedură a participat o singură societate, care a mai avut relații contractuale cu autoritatea contractantă. Este vorba despre Turnomex Phoenix SRL, din comuna Rediu, deținută de Aurora Ghindăoanu. Anul trecut, cifra de afaceri a fost de 1,2 milioane lei, profit de 49.167 lei, datorii de 2,3 milioane lei, cu un număr de 3 angajați. Firma vinde bănci de grădină și parcuri, popici stradali, guri de scurgere, rame de canal, coșuri de gunoi, rigole sau elemente de trecere pentru pietoni. Valoarea contractului pus la dispoziție de Servicii Publice Iași SA este de 120.000 euro, fără TVA. Comisia de evaluare va stabili dacă oferta financiară este conformă.

Adauga un comentariu