Economic Local

Serviciile de curățenie din mijloacele de transport public vor costa 680.000 de euro

Publicat: 04 mart. 2020

Pe data de 8 aprilie, Compania de Transport Public (CTP) Iași SA organizează o licitație pentru achiziționarea unor servicii de curățenie și igienizare a mijloacelor de transport. Prevederea bugetară este de 3.280.467 lei, fără TVA, aproape 680.000 de euro.

„Zilnic, entitatea contractantă își desfășoară activitatea de transport public de persoane la 9 capete de linie (Rond Dacia, Rond Copou, Rond Canta, Rond Dancu, Rond CUG Selgros, Rond CUG Tehnopolis, Rond Bucium, Rond Tătărași Nord și Rond Tătărași Sud). De luni până duminică, în ronduri se vor executa următoarele operațiuni de curățenie în tramvaiele și autobuzele CTP: curățarea deșeurilor macro din spațiul călători, aspirarea/măturarea și spălarea scărilor și pardoselilor, ștergerea de praf a chederelor și a barelor de susținere, curățarea petelor accidentale de pe scaune și suprafețe vitrate”, se arată în caietul de sarcini. Intervenția trebuie să dureze minimum 7 minute/unitate.

În acest moment, CTP exploatează 151 autobuze, 11 microbuze și 130 tramvaie.

Comentarii
  • 680.000 EUR sa speli podeaua tramvaielor/autobuzelor si geamurile lor 1 an de zile? bai esti prost? adica la o femeie de servici ii da 1400 lei si sefii lor iau 680.000 EUR? dar cat costa vreo 20 de galeti si mopuri din siraj? 15 lei caldarea, 10 lei mopul si niste detergent de spalat pe jos undeva tot la 10 lei buc si cu restul banilor ce cara mea fac?

Adauga un comentariu