Local

Sfârâie grătarele la Ciric! Ziua Internațională a Muncii, sărbătorită la Iași cu mici, cârnați și bere – FOTO, VIDEO

Publicat: 01 mai 2024
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Sfârâie grătarele la Ciric Ziua Internațională a Muncii sărbătorită la Iași cu mici cârnați și bere - FOTO VIDEO
Ziua Internațională a Muncii, 1 mai, este sărbătorită la Iași cu mici, cârnați și bere

Ziua Internațională a Muncii, 1 mai, este sărbătorită la Iași cu mici, cârnați și bere.

Sindicatele din Primăria Municipiului Iași și companiile și direcțiile municipale (Compania de Transport Public SA, Salubris SA, Servicii Publice SA, Citadin SA, Termo-Service SA, EcoPiața SA, Poliția Locală, Direcția de Asistență Socială etc.) organizează de la ora 10.00, la Zona de Agrement Ciric (în zona insulei) un eveniment dedicat acestei zilei, urmat de un spectacol de muzică populară.

Se pregătesc 4.500 de mici și 1.500 de cârnaţi care vor fi însoțiți de bere, pâine și muștar.

O porție ce va fi înmânată fiecărui ieșean prezent la Ciric conține 3 mici, un cârnat, muștar şi pâine.

Prezenți sunt Mihai Chirica, primar Iași, Daniel Juravle, viceprimar Iași, Cristian Stoica, director CTP, Cătălin Neculau, director Salubris, Liviu Zanfirescu, Poliția Locală, Alin Aivanoaei, Termo Service, Luminița Munteanu, DAS, Laurențiu Ivan, Servicii Publice, Cezar Baciu, Termo Service, Liviu Brătescu, senator PNL, Radu Grigoraș, Directia exploatare patrimoniu, Marius Ionescu, Citadin.

De asemenea, cei prezenți vor fi înveseliți de ansamblul de la CTP Iași.

„1 mai din nou la ciric pentru același motiv, Ziua Internațională a Muncii. Avem cel mai frumos oraș din România nu o spunem noi, o spun cei care ne evaluează. Nu am uitat de faptul că suntem în săptămâna dinaintea Paştelui, dar asta nu ne împiedică să ne bucurăm de fiecare zi pe care Dumnezeu ne-a dăruit-o. Mulțumim din suflet pentru toate sindicatele pe care le avem în subordine, tuturor companiilor”, a transmis primarul Mihai Chirica.

Citește și: Coadă la Ciric pentru a primi mici și bere! Ieșenii au format un adevărat șir indian

Comentarii
  • Ce tot băgați că participă și Poliția Locală? Nu mai sunt vremurile lui Nichita .Vreau să văd un Polițist Local că face mici așa cum ați deschis dvs.

  • Doar putori,doar leneși , doar bețivi, doar curve, cei care chiar muncesc, se odihnesc, sau sunt la serviciu sau au propria lor afacere, sau țin post, se plimbă, stau cu familia cu copii!
    Doar prostalăii se mai duc la ciric la așa ceva, doar putorile care au SOCEEEAAALU!

  • Membrii si votantii PSD vor sta la coada pentru 3 mici si un carnati expirati si o bere Proxi cumparata din magazinele Profi.

  • uiute cum cobor podu buniciile mele si in tramvai te injura de morti daca nu le lasi sa stea jos la 7 dim cand iesi sau intri la munca …

  • pentru un mic si o bere .. si pe urma se plang pensionarii ca greu tare …. mortii mamii lor e putori

Adauga un comentariu