BZI LIVE

LIVE VIDEO – Sfaturi de îngrijire a părului în sezonul rece! Marina Damian, hair designer, detaliază pentru BZI LIVE totul despre tendințele sezonului

Publicat: 27 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Banner Emisiune BZI Live

Luni, 28 noiembrie 2022, începând cu ora 16:00, în studioul BZI LIVE se va afla Marina Damian, hair designer. Dedicată trup și suflet coafurilor spectaculoase, colorimetriei armonioase, dar și a tunsorilor atent realizate, Marina Damian este un hair designer de succes. Ea reușește să facă orice clientă fericită, dar, mai ales, mulțumită de rezultatul final: fie coafura dorită, fie un păr sănătos sau frumos vopsit, fie tunsoarea care i se potrivește cel mai bine. Invitata Georgianei Adam va vorbi despre sfaturi de îngrijire a părului în sezonul rece, ce coafuri ne putem face de sărbători și care sunt cele mai cerute coafuri cerute în perioada sărbătorilor.

 

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu