Actualitate

Silviu Prigoană, dezvăluiri cutremurătoare despre prima soție. Afaceristul a vorbit și despre accidentul în care și-a pierdut un picior

Publicat: 20 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Silviu Prigoană dezvăluiri cutremurătoare despre prima soție. Afaceristul a vorbit și despre accidentul în care și-a pierdut un picior
Silviu Prigoană a primit multe lovituri de la viață și spune că este supărat pe Divinitate

Recent, Silviu Prigoană a făcut anumite mărturisiri despre prima soție care și-a pierdut viața în urmă cu mai mulți ani din cauza unei boli incurabile. Afaceristul a primit mai multe lovituri de la viață, el suferind un accident în urma căruia și-a pierdut un picior. Totodată, Silviu Prigoană a pierdut și un copil, primul născut din mariajul cu Adriana Bahmuțeanu.

Silviu Prigoană a fost invitat la emisiunea online „Fiță cu Adiță”, unde a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre soarta tristă cu care s-a confruntat. Astfel, atunci când era tânăr, Prigoană a suferit un accident cumplit în urma căruia și-a pierdut un picior. De asemenea, la scurt timp a murit și prima lui soție, Viorica, mama lui Honorius și Silvius. O altă tragedie din viața lui Silviu Prigoană s-a petrecut în 2009, când a murit primul copil născut din mariajul cu Adriana Bahmuțeanu. Darius și-a pierdut viața la doar trei săptămâni de la naștere.

Accidentul în urma căruia a rămas fără un picior

Silviu Prigoană nu a avut deloc o viață ușoară și a suferit o mare cumpănă în 1984, la vârsta de numai 22 de ani. Atunci a fost implicat într-un accident îngrozitor la locul de muncă, în urma căruia piciorul i-a fost sfârtecat de un utilaj de mari dimensiuni. Afaceristul este supărat pe Divinitate pentru tragediile prin care a trecut.

Prigoană s-a născut într-o familie de condiție modestă și de tânăr a fost nevoit să-și câștige banii lucrând la o fabrică din Gherla, ca frigotehnist. Afaceristul a povestit momentul îngrozitor când piciorul i-a fost secționat într-o fracțiune de secundă de mașinăria uriașă și doar tendonul mai rămăsese atașat! Colegii săi au chemat salvarea, însă nici măcar personalul medical nu avea curajulsă-i taie tendonul. Prigoană a povestit cum și-a tăiat singur tendonul.

„Mi-a intrat piciorul într-un melc, așa cum e melcul de la mașina de tocat, l-am rugat eu pe nenea ăla să îmi dea trusa medicală că n-avea curaj și mi-am tăiat eu tendonul. Tot ce s-a întâmplat în viața mea a fost o întâmplare. Acolo Sus dacă mă iubea cineva nu-mi lua nici piciorul, nici nevasta, nici copilul”, a dezvăluit Prigoană.

Silviu Prigoană, dezvăluiri despre prima soție

La numai câțiva ani după accidentul dificil pe care l-a suferit, Silviu Prigoană a avut parte de o nouă tragedie care l-a marcat pe viață. Viorica, prima sa soție, cu care avea doi copii, a încetat din viață în urma unei boli incurabile. La acel moment, Silviu Prigoană avea 30 de ani și trebuit să aibă grijă singur de cei doi fii, Honorius și Silvius, care la vârsta de 6, respectiv 2 ani, au rămas fără mamă.

„Prima mea soţie a murit în 1994, când Honorius şi Silvius erau mici. A avut o boală cumplită şi în doar şase luni a plecat dintre noi. Am luptat mult atunci, dar n-am avut ce să fac. Partea de transplantologie atunci era în pionierat – nu se făcea aşa ceva pe scară largă. Astăzi am fi reuşit să o salvăm. Atunci nu am reuşit să facem nimic”, a declarat în urmă cu mai mulți ani Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană a fost opt minute în moarte clinică

Afaceristul a mai povestit că, după accident, în timpul unei operații a fost în moarte clinică. Totul s-a întâmplat din cauza anestezicului, care a fost în doză prea mare.

„Medicii au încercat să îmi păstreze mușchiul cât de lung, ca să îmi acopere cât de cât osul, ca să mă poată proteza, dar piciorul mi-a intrat în cangrenă, nefiind vascularizat. Am avut încă trei operații. Și având trei operații succesive, din săptămână în săptămână, la ultima operație, timp de opt minute, am murit, opt minute am fost în moarte clinică, din cauza anestezicului, care era prea mult”, a mai povestit Silviu Prigoană.

Adauga un comentariu