Scena artistica din Romania

Simona Florescu, despre relația specială dintre Ioana și Ion Dichiseanu. „Îl visează aproape seară de seară”

Publicat: 30 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ion Dichiseanu a avut o relație extrem de specială cu fiica lui, Ioana. Fosta soție a actorului, Simona Florescu, a vorbit despre mesajele de dinclo pe care regetatul actor i le transmite fiicei sale.

„Când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu Dichi, Ioana se conecta cu el. Este incredibil ce îți spun, dar e adevărat. Se conecta cu el, el îi spunea ceva în vis, când ea suna la spital medicii îi confirmau ceea ce ea visa”, a mărturisit Simona Florescu la Teo Show.

Ioana Dichiseanu își visează tatăl în fiecare seară

Fosta soție a regretatului actor a povestit despre faptul că își visează fostul soț, însă nu așa des. Aceasta a mărturisit că în multe cazuri, mesajele pe care Ion Dichiseanu le-a transmis în vise s-au adeverit și în realitate.

La doar o zi după ce Ioana și-a visat tatăl în timp ce îi spunea că avea nevoie de un costum pentru Festivalul Filmului de la Iași, ea a fost sunată și înștiințată că se va ridica un monument în memoria actorului.

„Ea îl visează tot timpul, l-a visat într-o noapte, zicea că e la Festivalul Filmului de la Iași și are nevoie de un costum, a doua zi au sunat-o de la Festivalul Filmului de la Iași că voiau să facă un monument în memoria lui Dichi.

Eu l-am visat mai puțin decât Ioana, ea îl visează aproape seară de seară. La ei e și legătura de sânge, ea e sânge din sângele lui. Ea ca și copil îți dai seama că l-a iubit foarte mult, îl iubește foarte mult și suferă foarte mult”, a adăugat Simona Florescu.

Ce mesaje a primit Simona Florescu de la fostul soț

Simona Florescu a relatat o experienţă mai puţin obşnuită pe care a avut-o la puţin timp după trecerea la cele veşnice a fostului ei soţ. Artista a povestit cum a primit răspuns de la regretatul actor la o întrebare care o măcina de multă vreme.

„Vara asta, eram pe litoral şi cântam. După spectacol, am urcat în camera de hotel să mă schimb. Pe hol, când am ieşit din lift, erau două turiste cazate la hotel care m-au reţinut să-mi spună că le place cum cânt, că mă urmăresc, că vin cu drag la spectacole să mă asculte. Apoi, m-am dus în cameră să mă schimb. Mă învăţase un bioenergoterapeut că, atunci când vreau să aflu ceva de la cineva de pe lumea cealaltă, să-L rog pe Dumnezeu să-mi permită să îi pun o întrebare.

L-am întrebat: Tu, m-ai iubit pe mine pe lumea asta? Apoi m-am schimbat, am ieşit din cameră, doamnele erau tot acolo, pe hol. M-au reţinut din nou şi mi-au zis ce frumos cânt, „dar să ştiţi, doamna Simona, că noi vă iubim foarte mult şi când spunem asta, vine de la Dumnezeu”. Atunci am înţeles că astfel am aflat un răspuns la întrebarea mea. Am rămas blocată”, a dezvăluit Simona Florescu.

Adauga un comentariu