Cancan ultimă oră

Simona Halep a vorbit despre relația sa cu Toni Iuruc: ,,M-am gândit că se apropie de final”

Publicat: 09 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep a vorbit despre relația sa cu Toni Iuruc M-am gândit că se apropie de final
Simona Halep a vorbit despre relația sa cu Toni Iuruc

Simona Halep a vorbit în unul dintre cele mai recente interviuri ale sale despre relația de iubire pe care o are cu Toni Iuruc, dar și despre cariera sa din tenis.

Simona Halep se află în Australia, acolo unde a câștigat deja primul ei trofeu din acest an, Melbourne Summer Set 1. Acum se pregătește de unul dintre cele mai importante turnee de la începutul anului 2022, Australian Open, care se va desfășura în perioada 17-30 ianuarie.

Simona Halep: ”Soţul meu mă susţine în acest sens”

Într-un interviu acordat recent, Simona Halep a vorbit despre planurile pe care le are în noul an, dar și despre viața personală. Sportiva a declarat că principalul său obiectiv pentru 2022 este să revină în top 10. De asemenea, jucătoarea de tenis susține faptul că momentan nu se gândește să se retragă din tenis, iar partenerul său de viață o susține.

”La un moment dat, m-am gândit că se apropie de final, dar, sincer, după această perioadă de pregătire şi având în vedere cum mă simt acum, cred că mai pot juca câţiva ani.

Soţul meu mă susţine în acest sens, familia la fel. Echipa mea îmi spune că, în continuare, sunt suficient de bună, încât să mă bat cu rivalele mele, aşa că nu mă gândesc la retragere. Vreau doar să mă bucur şi să dau tot ce am mai bun pentru că ştiu că mai am o şansă.”, a declarat Simona în cadrul unui interviu pentru WTA Insider.

Simona Halep se iubește cu Toni Iuruc din anul 2019

Sportiva este foarte mândră de căsnicia sa, iar ea a declarat că momentul în care a fost cerută de soție a emoționat-o foarte tare. La acest moment este împlinită și fericită că îl are alături pe Toni Iuruc.

”E foarte frumos (n.r. – inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine.”, a mai spus sportiva la un moment dat.

Adauga un comentariu