Cancan ultimă oră

Simona Halep cu bagajele făcute, însoțită de un alt bărbat. Primele imagini cu sportiva după divorț

Publicat: 08 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep cu bagajele făcute însoțită de un alt bărbat. Primele imagini cu sportiva după divorț
Simona Halep cu bagajele făcute, însoțită de un alt bărbat

Simona Halep a fost suprinsă joi dimineață cu bagajele făcute, în compania altui bărbat, la o zi după ce a fost anunțat divorțul dintre ea și Toni Iuruc. Divorțul dintre tenismena Simona Halep și Toni Iuruc a fost anunțat miercuri, la aproape un an de la cununia lor civilă.

Vestea că sportiva a ales să se despartă de afacerist a șocat pe toată lumea. Divorțul pare să fie mult mai greu de acceptat pentru Simona Halep decât ar lăsa să se vadă, după cum a ales să dispară din ochii fanilor.

Sportiva avea bagajele făcute

Joi dimineanță, după marele anunț, Simona Halep a fost surprinsă în fața vilei din cartierul Primăverii pe care a cumpărat-o cu Toni Iuruc după logodnă. Sportiva avea bagajele făcute și era însoțită de mama sa, care a venit să o ajute, alături de un bărbat necunoscut.

În imaginile surprinse, se vede cum Simona avea o conversație cu bărbatul respectiv. Acesta o ajuta să își pună bagajele în mașină.

La un moemnt dat, Simona l-a trimis pe în casă, iar el s-a întors în doar câteva minute cu mai multe foi, pe care le-a ascuns imediat. În acest timp, Simona Halep a stat închisă în mașină, potrivit cancan.ro.

De ce divorțează, de fapt, Simona Halep de Toni Iuruc

Relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc a început să fie în atenția publică din anul 2019. La turneul de Grand Slam de la Wimbledon, cei doi au decis să-și arate iubirea. La nici doi ani de la acel moment, sportiva și afaceristul au mers la starea civilă și au spus marele „DA”.

Totul părea să decurgă normal între cei doi, chiar îți planificaseră și nunta pentru data de 13 noiembrie 2022. Problema pare să fie faptul că Toni Iuruc nu era chiar fericit alături de Simona Halep. El avea de făcut afaceri prin Capitală, iar ea stătea mai mult plecată cu turneele și competițiile. Așadar, au decis să-i pună capăt relației.

Adauga un comentariu