Cancan ultimă oră

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc în mare secret!

Publicat: 24 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc în mare secret
În luna iunie, Simona Halep a fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să se căsătorească. Când a avut loc evenimentul?

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în mare secret! Cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în urmă cu doar o lună, sportiva a primit inelul de logodnă.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în mare secret, vineri seară.

Se pare că întregul eveniment a avut loc cu doar câteva persoane apropiate, la vila din Izvorani. Totul a început la 19:30, iar invitații și proaspeții căsătoriți s-au putut bucura de un ambient plăcut.

Și pentru că toată lumea a fost curioasă să afle cum s-a îmbrăcat tenismena la nuntă, vă vom spune ce piesă vestimentară a decis să poarte.

Ei bine, se pare că Simona Halep a optat pentru o rochie roșie, scurtă, cu un umăr gol, care îi punea extrem de bine silueta în valoare. Toni Iuruc a deics să poarte un costum negru, iar împreaună arătau excepțional.

În luna iunie, Simona Halep a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. A declarat în nenumărate interviuri că își dorește o familie, însă va rămâne rezervată în ceea ce privește viața ei sentimentală.

„Iubirea și tenisul se pot completa și cred că le poți avea pe amândouă, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Am un iubit și nu aș sacrifica familia pentru tenis.”  a declarat campioana in urma cu ceva timp.

 

Adauga un comentariu