Sport

Simona Halep și Bianca Andreescu, printre cele mai bune declarații ale anului din circuitul WTA

Publicat: 24 dec. 2019

WTA a publicat pe site-ul oficial cele mai bune declarații din 2019 în circuit. Simona Halep nu lipsește de pe listă cu trei afirmații amuzante făcute în decursul anului. „M-am simțit ca și cum aș fi fost lovită de tren”, a spus românca după un set pierdut cu 1-6 contra Serenei Williams, în Australia.

„Stomacul meu nu a fost foarte bine înaintea meciului”, a fost o altă declarație a constănțencei, din timpul Wimbledon, inclusă în top de către site-ul WTA.

Simona Halep, mesaj amuzant pentru Darren Cahill

„Ultima dată te-am omorât și abia aștept să te ucid din nou”. Acesta a fost mesajul Simonei pentru Darren Cahill, după ce australianul a anunțat revenirea în staff-ul fostului lider WTA. Și Bianca Andreescu e în „WTA Quotes of the Year”, cu două declarații oferite în 2019.

„Nu vreau să par arogantă, dar am uitat ce simți după o înfrângere”, a spus canadianca de origine română după partida cu Aliaksandra Sasnovich, de la Beijing.

„Da, am un Rolie pe mână. E foarte tare, nu pot să mint”, a anunțat Andreescu încheierea unui parteneriat cu producătorul de ceasuri.

Japoneza Naomi Osaka a oferit și ea câteva declarații memorabile în 2019.

„Când mă plâng pe teren, o fac în japoneză, deoarece lumea înțelege engleza”, „Lumea din afara tenisului se uită la clasament, spune: «Da, trebuie să câștige pentru că adversara e pe locul 500 de milioane»”, a spus nipona în acest an.

Adauga un comentariu