Cultural

Simona Pătruleasa, declarații surprinzătoare despre copii și problemele din mariaj. ,,Au fost momente dificile…”

Publicat: 21 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Pătruleasa declarații surprinzătoare despre copii și problemele din mariaj. Au fost momente dificile
Simona Pătruleasa are o fiică superbă și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață.

Celebra prezentatoare Simona Pătruleasa a făcut recent câteva declarații surprinzătoare despre copii și problemele din mariaj. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu prin ce suferințe a trecut Simona Pătruleasa și care au fost momentele grele din mariaj. Iată ce spune frumoasa prezentatoare despre soțul ei celebru.

Simona Pătruleasa, dezvăluiri surprinzătoare despre copii și căsnicie

Simona Pătruleasa este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Frumoasa știristă are o carieră de succes și o familie superbă de care este tare mândră. Dincolo de lumina reflectoarelor, Simona Pătruleasa este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Aceasta a încercat să fie mereu departe de scandalurile din lumea mondenă.

Îndrăgita vedetă se declară o femeie împlinită la vârsta de 47 de ani. Aceasta este căsătorită de mai bine de 17 ani cu Sabin Ivanof, un prosper om de afaceri. Cei doi au împreună o fetiță superbă în vârstă de 10 ani, pe micuța Ingrid.

Simona Pătruleasa și-a dorit să mai aibă un copil, însă după ce a pierdut o sarcină, s-a dedicat în totalitate fetiței ei și a renunțat la dorința de a mai deveni mamă pentru a doua oară. Prezentatoarea a mărturisit că în acea perioadă extrem de grea a avut parte de susținerea partenerului ei de viață, care a încurajat-o și i-a fost mereu alături.

,,Când nu reușeam să devin mamă, mă gândeam că Sabin nu merită să trăiască experiența asta, mă simțeam vinovată, mi se părea nedrept față de el să nu aibă copii, doar pentru că eu nu pot. Au fost momente dificile, însă, din fericire, am reușit să trecem peste ele. Dar lucrurile dificile ne-au sudat, de fapt, relația.”, a declarat vedeta tv.

Când vine vorba de fetița ei, Ingrid, Simona Pătruleasa are doar cuvinte de laudă și se bucură din plin de rolul de mămică.

,,Are o personalitate puternică, nu mai este ca la 4, 5 ani, când îi pregăteam hăinuțele și le îmbrăca fără să comenteze. Acum are propriile păreri, alegeri, vrea anumite lucruri și trebuie să ținem cont de ele, pentru că așa e normal. Încă avem activități împreună. (…)

Ingrid nu este genul de copil care face o scenă pentru că își dorește o anumită jucărie. Când era mai mică, îi spuneam că nu îi pot lua ceva, să aștepte până la salariul următor, tocmai ca să înțeleagă că nu poate bate din picior și că nu poate avea tot ce își dorește. Îi explicăm că viața funcționează după niște reguli.”, a declarat aceasta.

De viața de familie se bucură din plin și Delia Matache. Artista are o căsnicie frumoasă și este răsfățată de soț. O altă vedetă care s-a retras din lumina reflectorelor pentru a se dedica familiei este Cristina Rus. Aceasta a trecut prin momente grele în viața de cuplu alături de soțul ei, dar în prezent se declară o femeie fericită și împlinită.

Ce spune frumoasa prezentatoare despre soțul ei celebru

Simona Pătruleasa este căsătorită de mai mulți ani cu Sabin Ivanof, bărbatul care i-a cucerit inima și i-a fost mereu alături. În pofida momentelor grele din viața de cuplu, prezentatoarea a declarat că nu s-a gândit niciodată la despărțire. Mai mult, problemele din mariaj i-au făcut mai puternici și mai înțelegători.

„De-a lungul timpului, mi-am dat seama că poți ajunge foarte ușor la conflict. Este foarte important să fii atent la ce spui, cuvintele pot să fie foarte dureroase, pot răni și este greu să ștergi ceea ce ai spus. Încercăm să fim mereu echilibrați, să nu ne certăm, în niciun caz nu ne jignim. Ne respectăm, asta este cel mai important. (…)

El a fost mai puternic și datorită lui am trecut mai ușor peste toate. Ne-am sprijinit reciproc, însă el a fost pentru mine un sprijin mai mare.”, a precizat aceasta.

În prezent, îndrăgita prezentatoare se bucură din plin de viață alături de soț și de fiica ei și se mândrește cu familia sa frumoasă. Simona Pătruleasa are o fiică superbă și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață.

Adauga un comentariu