National

Sindicatul Europol, despre cazul demnitarului care i-a mustrat pe șefii din Poliție din cauza fiului său: „Este atât de simplu”

Publicat: 29 nov. 2021
Sindicatul EUROPOL
Sindicatul EUROPOL

Preşedintele Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, a vorbit despre cazul demnitarului care, pentru că fiul său a fost oprit în trafic de mai multe ori de oamenii legii, i-a certat pe șefii poliției din Vrancea.

Gestul deputatului Ion Ștefan a stârnit revolta în rândul polițiștilor. Acesta at fi convocat în biroul prefectului județului Vrancea o întâlnire cu toți șegii din poliție pentur a-i mustra.

„Este atât de simplu. Dai un telefon şi ai la picioarele tale şefii poliţiei pe care cel mai probabil tot tu i-ai girat ca să ocupe acele funcţii. Dacă cetățeanul de rând stă frumos şi se înscrie la audiență, așteaptă să vadă dacă pe perioada pandemiei inspectorul şef sau şefii din poliței acceptă sau nu acceptă să se expună pentru a discuta cu cetățeanul, iată că în cazul de faţă domnul Ștefan a fost rănit în orgoliul său şi în orgoliul fiului său pentru faptul că a fost oprit de poliţie ca orice alt cetăţean şi i-a convocat pe şefii poliţiei în biroul prefectului.

De asemenea, lipsa de reacţie ministrului Bode, care dacă pentru porcii zburători de la Giurgiu a reacţionat imediat la câteva ore şi a dispus cercetarea disciplinară a 5 agenţi de poliţie care, atenție, nici măcar nu au semnat acele rapoarte nu au fost înregistrați, nu au produs niciun fel de consecințe, a fost o glumă banală. Dacă în acel caz i-a zburat vedem că în acest caz e nevoie de anchete.

La acest moment colegii noștri nu știm să fi fost interceptați de către şefii lor la acestă situaţie. Înțelegem că a fost o plângere din partea domnului deputat Ștefan care s-a plâns prefectului care tot cu girul lui l-a numit în Vrancea şi evident i-a cerut în calitate de Preşedinte a Autorităţii Teritorială de Ordine Publică a acelui atop în care prefectul este preşedintele comisiei i-a chemat la ordin pe șeful Poliţiei municipiului Vrancea şi pe inspectorul şef pentru a da explicații cu privire la motivele şi evident pentru a-i intimida şi pentru ca la rândul lor să le ceară poliţiştilor din stradă să nu îi oprească fiul care circulă cu o anumită maşină. Așteptam cu mare interes să vedem pe cine mai zboară domnul Bode”, a spus Cosmin Andreica.

Deputatul a refuzat să comenteze acuzațiile care i se aduc însă șefii Poliției vrâncene au recunoscut discuția cu Ion Ștefan. Ambii șefi ai Poliției Vrancea, atât șeful IPj Vrancea – comisarul șef Remus Nica, cât și șeful Poliției Focșani – comisar șef Alexandru Cara, au confirmat pentru G4Media.ro că s-au aflat la întâlnire.

Comentarii
Adauga un comentariu