Cultural

Situația în care se află Florin Piersic a făcut-o pe Irina Loghin să răbufnească. „Îți bați așa joc de el! Mă doare sufletul”

Publicat: 13 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Situația în care se află Florin Piersic a făcut-o pe Irina Loghin să răbufnească. Îți bați așa joc de el Mă doare sufletul
Irina Loghin a vorbit despre situația în care se află Florin Piersic și a menționat faptul că regretă faptul că actorul a fost nevoit să treacă prin toate astea

Irina Loghin nu a mai putut să tacă și a răbufnit când a văzut că Florin Piersic a fost mutat într-un spital în altul, ajungând să fie operat pentru a treia oară într-o a patra instituție medicală, în doar câteva zile.

Actorul Florin Piersic a parcurs un traseu medical complex în ultimele săptămâni. Totul a început cu o stare de rău survenită la finalul unui spectacol, urmată de internarea sa la Spitalul Militar din Cluj. Ulterior, a fost transferat la Institutul Inimii, apoi la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București. În prezent, se află sub supravegherea medicilor de la Spitalul Foișor din Capitală.

Situația în care se află Florin Piersic a făcut-o pe Irina Loghin să răbufnească

Starea de sănătate a lui Florin Piersic a stârnit îngrijorare în rândul multor persoane, printre care și prietena sa dragă, Irina Loghin. Celebra folcloristă s-a declarat extrem de deranjată de modul în care este tratat marele actor, considerând că situația actuală este o lipsă gravă de respect.

Irina Loghin este de părere că transferurile repetate ale lui Florin Piersic de la un spital la altul, precum și lipsa de discreție din partea personalului medical, sunt inadmisibile. De asemenea, ea acuză că actorul nu primește îngrijirea medicală de care are nevoie în această perioadă dificilă.

„Mă doare foarte tare starea lui Florinel. Ce mă deranjează însă cel mai tare este faptul că îl plimbă, pe targă, cu ambulanța, din spital în spital, ca pe un neica nimeni, l-au mai și pozat, deși familia a cerut discreție. Nu știu cum să categorisesc toată această situație, dar, mai mare bătaie de joc, nu se poate! Pe cel mai iubit actor să-l porți, așa, din spital în spital! În loc să primești ajutor, de la cei pe care i-ai distrat zeci de ani, îți bați așa joc de el! Mă doare sufletul. Situația lui este critică, dar sperăm să revină pe scenă. Știu că este o vârstă, sunt conștientă de asta. Văd că azi e ceva mai bine, stau cu ochii pe știri. E un  luptător, o să fie bine!”, a declarat Irina Loghin, conform Playtech.ro.

Detalii de ultim moment cu privire la starea de sănătate a lui Florin Piersic

Florin Piersic se află în afara oricărui pericol în aceste momente. Marele actor a trecut prin clipe dificile din cauza unei infecții, astfel că a fost necesar să fie tratat în patru spitale din România. În aceste momente, Florin Piersic se află la Spitalul Foișor din București și este sub monitorizare.

Actorul a fost operat de urgență și i-a fost extrasă proteza pe care o are la genunchi, astfel încât medicii să poată să îi elimine întreaga infecție din corp.

Au fost 72 de ore critice pentru Florin Piersic, căci recuperarea dintr-o astfel de intervenție, riscantă pentru el din cauza celorlalte probleme de sănătate, este foarte lentă.

Însă, spre surprinderea tuturor, iată că marele actor face progrese vizibile de la o zi la alta. Medicii au transmis că, în aceste momente, se mobilizează și are un tonus psihic foarte bun. De astăzi va începe recuperarea propriu-zisă.

Recent, Irina Loghin a vorbit despre situația în care se află Florin Piersic și a menționat faptul că regretă faptul că actorul a fost nevoit să treacă prin toate astea.

Adauga un comentariu