National

Situație alarmantă în Bihor: 350 de invitați la o nuntă. Mireasa a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

Publicat: 14 oct. 2020
Nuntă în România
Nuntă în România

La nunta cu peste 350 de invitați de la Bihor, unde socru mare era un fost adjunct al Poliției, mireasa a fost confirmată cu noul coronavirus. În acest caz a fost deschis un dosar penal.Mireasa a aflat că este infectată cu noul coronavirus când s-a testat pentru a pleca în luna de miere. Rezultatul mirelui a fost negativ, conform surselor.

Direcția de Sănătate Publică Bihor a declanșat ancheta epidemiologică în acest caz.Vă amintim că nunta la care au participat 356 de persoane a avut loc sâmbătă într-o sală de evenimente din Oradea, mire fiind fiul unui fost adjunct al Poliției Bihor.Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a anunțat, marți, că a deschis un dosar în care se fac cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor.Potrivit procurorilor, sâmbătă, între orele 20.30-21.30, un bărbat și-a organizat petrecerea de celebrare a căsătoriei la o sală de evenimente din Oradea.

Au pornit cu stângul! Dosar penal pentru o nuntă cu peste 350 de invitați, la Oradea. Darul mirilor s-a dus pe amenzi.La petrecere au fost prezenți 356 de invitați, iar procurorii susțin că organizatorul „nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”.

Adauga un comentariu