Cancan ultimă oră

Situație neplăcută pentru Theo Rose! Fostul iubit al surorii ei s-a dat la ea: „Mi s-a părut un gest destul de deplasat”

Publicat: 25 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Situație neplăcută pentru Theo Rose Fostul iubit al surorii ei s-a dat la ea Mi s-a părut un gest destul de deplasat
Theo Rose este una dintre cele mai de succes artiste din noua generație

Theo Rose avea să rămână mască atunci când fostul iubit al surorii ei s-ar fi dat la ea. Asta spune Theo, că a fost pusă într-o situație cel puțin neplăcută. Artista și-a luat inima-n dinți și l-a înfruntat.

Cântăreața povestește că fostul iubit al surorii sale se apropiase periculos de mult de ea… A spus tot la „Acces de Weekend”. Că fostul partener al surorii sale ar fi încercat să îi atragă atenția cu gesturi puțin cam anormal de grijulii, astfel că a dorit să „taie răul de la rădăcină” și să îi spună că avansurile lui sunt degeaba. Interesantă a fost și reacția surorii sale, dar și a băiatului pus într-o situație nu foarte comodă.

„Aveam patru ani. S-a dat la mine. A vrut să îmi scuture părul de pufuleți și mi s-a părut un gest destul de deplasat să îi atrag atenția că și-o încearcă aiurea. I-am zis direct în față: te dai la mine? Dar ce, eu nu aveam șanse? Era un băiat prezentabil. S-au amuzat amândoi pe seama mea”, a povestit Rose.

Theo Rose, situație neplăcută! Are o relație cu Bogdan de la Ploiești?

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au o relație? Asta spun gurile rele, însă cei implicați direct afirmă că este doar o prietenie și nimic mai mult. Pentru a le închide gura răutăcioșilor, Bogdan de la Ploiești a făcut o sesiune de întrebări pe Instagram. Întrebat dacă s-ar vedea într-o relație cu The Rose, Bogdan a răspuns cu un filmuleț scurt în care dă din cap în semn că răspunsul este cu siguranță nu.

La rândul ei, Theo Rose a fost întrebată, chiar în platoul „Showbiz Report”, adevărul despre relația cu Bogdan! Artista a explicat că între ei nu există decât o bună prietenie. Punct! Și asta pentru că ea se află într-o relație de lungă durată cu nepotul prezentatorului Nea Mărin.

Adauga un comentariu