Cancan ultimă oră

Șoc în divorțul momentului din showbiz-ul românesc! Raluca l-a înselat pe Pepe?

Publicat: 06 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Șoc în divorțul momentului din showbiz-ul românesc Raluca l-a înselat pe Pepe
Pepe și Raluca Pastramă

Divorțul anului, cel dintre Pepe și Raluca Pastramă, pare să fie mult mai complicat decât s-a prezentat. Iar motivele rupturii sunt ascunse într-un episod ce a avut loc în urmă cu aproximativ un an și jumătate.

Pepe a anunțat, printr-un videoclip postat pe canalul său de YouTube, că el și Raluca au pus punct relației și că de mai multe săptămâni nu mai locuiesc împreună. Însă, potrivit unor surse SpyNews.ro, lucrurile nu au stat chiar așa. Apropiați ai cuplului au dezvăluit că în urmă cu două săptămâni Raluca l-a anunțat brusc pe cântăreț că își dorește să plece la părinții ei și asta a făcut fără a oferi nicio explicație.

Mai mult, aceleași surse au mai spus că în ultimul timp Pepe s-a plâns prietenilor că soția lui a devenit tot mai rece și că nu mai este deloc femeia de la începutul relației. Însă apropiații acestora nu au observat schimbarea, pentru că Raluca avea grijă să se comporte foarte frumos cu soțul ei atunci câne erau în public.

Un episod din trecut a ieșit la iveală

Sursa citată a mai dezvăluit că aceiași oameni din anturajului celor doi au vorbit despre un episod cel puțin bizar din căsnicia celor doi. Se pare că în urmă cu un an și jumătate, Pepe și Raluca s-au despărțit pentru aproximativ două luni și asta pentru că au existat mai multe zvonuri conform cărora Raluca ar fi călcat strâmb.

Însă, într-un final, cei doi au depășit momentul și au reluat relația sperând că totul va merge bine. Se pare că în cele din urmă lucrurile nu s-au așezat cum trebuie și au ajuns, de data aceasta, la divorț. Mai mult, surse din anturajul socrului artistului au mai dezvăluit că cei doi bărbați nu se mai înțeleg prea bine și asta din cauza faptului că niște înțelegeri stabilit încă de la începutul mariajului ar fi fost încălcate.

Ce a încercat Pepe să facă pentru a o convinge pe Raluca să nu divorțeze

Nu trece zi fără să apară noi detalii legate de divorțul dintre Pepe și Raluca. Dacă zilele trecute s-a discutat despre infidelitate, iată că acum se vorbește despre faptul că Pepe ar fi rugat-o pe soția lui să nu-l părăsească.

În filmulețul în care Pepe a dezvăluit că divorțează de Raluca acesta a vorbit și despre faptul că decizia a fost luată de soția lui. Ceea ce a omis artistul să spună este că el a tot încercat s-o facă pe Raluca să se răzgândească. Potrivit unor informații, s-ar părea că Pepe a mai cerut încă o șansă, dar nu a fost cale de întoarcere. Motivul? Raluca începuse să-l vadă pe artist ca pe un prieten, iar sentimentele pe care în anii trecuți le avea pentru el s-au risipit.

Apropiații cuplului: „Pepe a înțeles că nu mai este absolut nimic de făcut”

“Ei au probleme de aproximativ un an, dar Pepe a reușit de fiecare dată să redreseze situația. O împăca pe Raluca mereu cu câte o vacanță în doi, în care se reconectau. Acum, ceva s-a rupt, iar el nici nu și-a dat seama în timp util. S-au îndepărtat mult și s-a ajuns în situația aceasta. Au stat și împreună mai mult ca niciodată din cauza pandemiei.

El i-a propus Ralucăi toate varientele posibile pentru a-și salva relația, dar ea nu a mai dorit de data aceasta. I-a spus că pur și simplu nu mai are sentimente, că iubirea s-a dus. Că îl vede ca pe un partener de viață, un prieten bun, tatăl copiilor ei, dar nu ca pe bărbatul de care este îndrăgostită. Iar atunci, Pepe a înțeles că nu mai este absolut nimic de făcut. ”, au declarat apropiații cuplului, pentru playtech.ro.

Adauga un comentariu